Articol de mica publicitate aparut in SUA in " Atlanta Journal".Neagra si singura, caut companie barbateasca, originea etnica neimportanta.

Eu sunt o fata draguta si imi place sa ma joc.

Imi plac plimbarile lungi prin padure, vanatoarea, campingul si pescuitul, in noptile lungi de iarna sa lenevesc in fata caminului.La lumina lumanarilor iti mananc din palma .

Am sa stau la usa cand te intorci de la servici si voi fi imbracata numai cu ce mi-a fost dat de la natura.Suna la (404) 875-6420 si intreaba de Daisy.

Te astept............Te rog da mai in jos pagina....

Peste 15.000 de barbati au constatat ca vorbeau cu un Camin de animale in Atlanta .Daca nu trimiti mai departe, va veni un caine sa faca pipi pe computerul tau!
Vezi ?Free Hit CounterFree Counter


This entry was posted on 10/02/2009 10:47:00 AM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

  Anonymous said...

  Copilule,niciun moment nu m-am gandit ca poate fi vorba de catelusa asta simpatica!!!! Ce m-am mai distrat!!!!!! Nostima tare chestia!! De altfel,vrei sa ne surprinzi numai cu dragalasenii,asta vad!! Pai bine domniilor voastre,frumos va sade cu asemenea pozne?? Ia s-auzim! Ce aveti de spus in apararea dvs. dna avocat Stroe?!? Hihihi! Alo,putina seriozitate,va rugam! Unde va treziti aici?! Raspundeti la-ntrebari,ca de nu...va trimit cateaua acasa,v-o expediez la poarta noii locuinte! Sa vedem atunci ce faceti! Nu de alta dar de ce sa ramana bietul Lord...singur la parinti??

  Imbratisari fara gluma!
  L'automne

 1. ... on October 3, 2009 at 7:35 PM  
 2. broscutza said...

  In apararea mea invoc faptul ca asa m-a facut Doamne Doamne doritoare de a aduce zambetul pe buze si putina bucurie in viata celor dragi!!
  pledez vinovata de veselie continua!
  Si..primim inca o catelusa, sper disperarea sotului meu, care vede deja cum adub toti cainii zonei, si merg cireada dupa mine!
  TE pupam cu mare drag si voie buna!!

 3. ... on October 3, 2009 at 9:12 PM