Luna de miere a fost un vis...minunat, haios, plin de chicote, si de veselie! Ca de obicei, fiind foarte veseli, ne-am facut repede prieteni si am format cu totii o gasca frumoasa si pusa pe shotii. Ne-am simtit extraordinar si legaturile facute in aceasta vacanta se vor mentine in timp!

Ne revedem la concertul Maddonei, pentru o reluare a distractiei din Turcia!

Le multumim acestor dragi prieteni care ne-au ramas in inima, si promitem sa mai urmeze astfel de vacante!

Am facut excursii, boat trip, diving, am dansat la seara turceasca, etc etc... plus ras si voie buna din plin!

Ce mod mai frumos sa ne-ncepem viata impreuna decat asa??!!

Voi ce parere aveti? Poze atasez in postul care urmeaza!

Pupici dulci si veseli la toata lumea!!This entry was posted on 8/03/2009 10:26:00 AM and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Anonymous said...

    Salut !! sunt oana. DE cand am ajuns acasa am tot cautat sa dau de tine si Edy dar n am reusit.In schimb am dat de blogul tau,unde pana sa afisezi pozele din Turcia am vazut pozele de la nunta care sunt superbe. E adevarat ,a fost superb in Turcia si ar fi minunat sa ne revedem toti 6:)...PS cand ai timp ai sa poti sa mi trim si mie pozele si cu noi?? pe luyzane@yahoo.com .V am pupat . Speram sa ne auzim si sa nu lasam ca viata aceasta grabita sa ne desparta ,sa nu ne permita sa luam din cand in cand legatura. pupici mari bucovinei pentru proaspetii insuratei

  1. ... on August 5, 2009 at 10:52 PM  
  2. broscutza said...

    Oana, ce ma bucur ca m-ai gasit!!Te pup cu mare drag si dor! Te-am adaugat pe mess, si ti-am trimis pe mail un album cu pozele din Turcia! Si eu sper sa tinem legatura si sa ne mai vedem! Pe mess o sa vb mai des!! Va pup pe amandoi si sa aveti numai succese si bucurii!!

  3. ... on August 5, 2009 at 11:58 PM