Cum am promis la inceputul anului calendaristic o tinem intr-o petrecere... mai ales ca avem o gramada de motive, unul fiind implinirea onorabilei varste de "19 anisori" ;) . La fel ca de revelion mi-am facut promisiunea sa ma bucur de fiecare moment din acest an nou pentru mine, sa rad mult, sa iubesc din toata inima, sa nu uit sa fiu alaturi de familie si prietenii adevarati, sa nu uit sa rasfat, sa ma rasfat si sa fiu rasfatata, sa ma dedic familiei, sa invat si sa muncesc cat pot de mult, sa ma bucur de toate, si sa stiu sa trec peste partile negative ale vietii, care vrand nevrand exista oriunde!
Asa va doresc si voua, sa va bucurati de toate si de tot!
A fost o petrecere de vis, care a incununat un an frumos si plin de roade, si care a dat startul unui an si mai bun din toate punctele de vedere!
Va multumesc la toti si va iubesc necenzurat!!!
La Multi ANi!
Free Hit Counter

Free Counte


This entry was posted on 3/22/2009 11:28:00 AM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

  Laura said...

  Vaaaaaaiiii, da' frumosi mai sinteti!!! ...si cata veselie...si ce de rasete pe-acolo, de parca va si-aud! :P
  Da' cum ar putea fi altfel, caci se sarbatoreste ziua broscutzei!!! :))
  La multi si frumosi ani, draga mea!!!
  Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta, adica: iubire neschimbata, veselie vesnica...si muuulti copii frumosi ca voi!!! :)
  ...care sa va umple inimile in fiecare secunda, cu rasul lor zglobiu si cu seninatatea din privire!!!

  Tu esti o frumoasa, asa blonda...te felicit din tot sufletul pentru schimbare!
  ...si-ti spun sincer ca mi-a luat ceva timp, uitandu-ma peste poze, pana sa realizez care esti tu, hi, hi...
  Zici ca acum ai terminat liceul ;)
  Esti, cu adevarat -stralucitoare!!!
  Iti trimitem cei mai dulci pupici de ziua ta si asteptam, cu drag, si alte poze, la fel de faine...singurei sau cu gashca nebuna!!! :P

 1. ... on March 23, 2009 at 10:49 AM  
 2. broscutza said...

  Iti multumesc draga mea pentru uarile calde si din inima, pe care le-am simtit simcer cum mi se duc la suflet! Iti reintorc totul insutit!
  A fost o petrecere frumoasa, calda, vesela si primitoare, un bun inceput pentru anul minunat in care abia am intrat! Sper in anul asta sa ne vedem... sssss....o dorinta de-a mea!!Va pup cu mut mut drag si dor! Si va multumesc pt tot!!

 3. ... on March 24, 2009 at 7:50 PM  
 4. broscutza said...

  scuzii ..tastatura imi afce probleme...sau mi-e foame rau!! PUp!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. ... on March 24, 2009 at 7:52 PM