Cea mai mare greaseala a copiiilor e aceea ca isi cred parintii nemuritori! Durerea din inima mea nu are margini, esta atat de surda ca oricat as tipa la ea, nu ma aude, nu ma vede, continua sa-mi sfredeleasca inima!! Sufletul mi-e coplesit, dezamagirea mi-e imensa in aceste momente in care simt ca ma dezintegrez!!
Iubiti-va parintii si apreciatii tot timpul cat ii aveti alaturi, sa nu treaca o zi sa nu le spuneti ce simtiti pt ei!
TE IUBESC TATA!!!Te iubesc pana dincolo de ceruri!!!


Free Hit Counter
Free Counter


This entry was posted on 1/10/2011 01:39:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

    Anonymous said...

    superb.stie cat de pretios era pt tine.fii puternica

  1. ... on January 16, 2011 at 6:42 PM  
  2. Corina B. said...

    Ími pare rau!! Si imi dau seama ca o asemenea durere nu poate sa fie consolata.
    Corina

  3. ... on January 21, 2011 at 9:34 PM  
  4. broscutza said...

    @ Anonymous - Sper sa stie, si sper sa fie mai linistit acolo unde e! Incerc sa fiu tare si sa tin in frau durerea care nu-mi da pace, spre a putea sa merg mai departe,cu incredere si optimism ca cineva acolo sus ma iubeste!!
    @ Cori - Iti multumesc nespus draga mea! Daca ai sti cat de des m-am gandit la tine in ultimul timp! Trec anii asa repede, si ne pare rau ca nu suntem mai mult alaturi de cei dragi!Iti doresc sa poti fii alaturi de cei dragi tie cat mai mult, si sa-i simti cat mai aproape de tine!

  5. ... on January 22, 2011 at 2:59 PM