Intotdeauna lumea a considerat ca eu sunt cea optimista, cea la care putea gasi o raza de speranta, o vorba buna, un gand frumos, un zambet care sa mobilizeze.
Astazi eu sunt cea care isi striga durerea!!! O strig cu disperare, dar degeaba... e o durere prea surda ca sa ma auda!! O durere ascutita care imi sfasie muschii zambetului si imi taie orice sansa de a mai vedea frumosul din viata! Astazi am privit moartea in ochi, ne-am privit amadoua triste, si fara de putere, cu lacrimi siroind pe obraji, cu regrete si cu neputinta in inima....
Astazi moartea mi-a luat cel mai bun prieten, fara sa-mi dea vreun drept sa protestez, fara sa ma intrebe nimic. Mi l-a luat si atat! Cica asa e viata! E o viata urata si rea, daca iti ia de langa tine sufletul cel drag, sufletul care te iubea neconditionat, sufletul care depindea de tine, si pe care nu ai fost in stare sa-l protejezi pana la capat!
Durerea asta e tare grea si sfasietoare! Neputinta e de neindurat! Si totusi o voi duce mai departe, viata vine, trece, se duce, si asa ne vom duce si noi!
Si, stiu ca multi ma vor considera exagerata, si vor spune probabil sa nu mai plang, ca doar nu e vorba de un om; nu, e vorba de cel mai bun prieten al meu, de bucuria sufletului meu, de cel care mi-era alaturi la bine si la greu neconditionat, de Lordulica al meu cel drag si bun, fara de care ma simt atat de trista, atat de fara viata. E vorba de o faptura blanda si buna, tandra si iubitoare, care nu cerea prea mult, decat sa fie bagata in seama, mangaiata si uneori chiar rasplatita. Atat cerea! Iar eu am dezamagit, nu am putut sa-l salvez, si l-am lasat prada unei morti teribile si dureroase. Lacrimile mele curg neincetat, dar degeaba acum, durerea mea nu are nici o putere, si nimic nu-mi va aduce inapoi sufletul vesel si credincios al Lordului meu.
Il iubesc cu disperare si intotdeauna il voi iubi, mi-e ciuda si mi se face rau ca nu am fost acolo sa-l pazesc, sa-l salvez, sa-l iau din bratele mortii.
Astazi imi strig durerea....... astazi lacrimile mele nu mai sunt decat eliberarea inimii mele frante! Astazi nu mai e aici langa mine, sa ma faca sa nu mai plang, sa stea langa mine si sa ma inveseleasca, si sa-mi spuna prin limbajul lui mut cat de mult ma iubeste!
Astazi... l-am pierdut!! Tragic, dureros si fara crutare! Nu se mai bucura cand ma intorc acasa, nu ma mai pupa cu foc, nu ma mai cauta cu disperare si dor!
Lacrimile imi curg si nu se mai opresc, pentru unii e doar o poveste, este o " asa e viata", e un fleac, pentru mine e o parte din inima mea, si o parte din sufletul meu, membru al familiei mele, copilul meu, cum ii spuneam eu.
Neputinta ma roade, lacrimile nu-mi dau pace, durerea ma chinuie, inima ma doare.... si da, stiu ca se vor duce toate cu timpul, si probabil zilele viitoare voi vedea in oglinda de la baie zambetul optimist si increzator ca totul va fi bine...ca TREBUIE sa fie bine. Dar AZI - azi imi voi pastra dreptul de a jeli.... dreptul de a-mi plange sufletul drag pe care l-am pierdut, dreptul de a striga de durere si de a fi furioasa pe soarta asta, si pe viata asta care e cateodata atat de nedreapta...
Si furioasa pe mine...ca poate n-am fost ... atat cat ar fi trebuit sa fiu!!
Astazi ma intorc spre luna si urlu de durere, imi chem copilul inapoi, si cer sa mi-l mai lase un pic, macar o ora, un minut.... atat cat sa-l mai tin in brate...strans... si sa-i mai spun cat de mult il iubesc, cat de fericita m-a facut, cat de mandra sunt ca i-am fost mama, si cat de rau imi pare ca nu am putut sa-l apar mai mult.
Te iubesc din tot sufletul dragul meu, si te voi pastra in inima mea mereu!!!!


Free Hit Counter



Free Counter


This entry was posted on 5/18/2010 11:11:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 comments:

    Anonymous said...

    Imi pare tare rau draga mea!! Stiu cat il iubeai, si stiu ca era baiatul tau, asa ca iti inteleg durerea. Noi suntem cu totii langa tine, cum esti si tu totdeauna alaturi de fiecare din noi! TE iubim si te strangem tare de tot in brate, si sper sa te vad cat de curand, iar cu ochii veseli, si cu zambetul tau molipsitor! Imi pare rau, daca te pot ajuta cu ceva doar da-mi de veste, a doar iti suntem alaturi la bine si la greu!
    Te iubesc! Angi

  1. ... on May 19, 2010 at 9:18 AM  
  2. DOAR NOI said...

    imipare rau... tare rau. plang si pielea s-a incretit pe mainile mele. pacat! dar,asta e viata! nu mai am cuvinte de mai mult...

  3. ... on May 19, 2010 at 1:04 PM  
  4. Anonymous said...

    Cum??????? Ce tot spui acolo,fata mea draga? Noooo,tu nu vorbesti serios...Glumesti! Hai ca nu se poate,Doamne pazeste! Cum s-a intamplat? E cu putinta? Doar il stim cu totii pe Lord,facea parte din tine,il adorai! M-ai uluit cu vestea asta infioratoare tocmai pt ca stiu cum e,cat se sufera si cat de chinuitoare e...Te lasa mut,te copleseste,te sfasie. Am trecut de-atatea ori prin asta,am crezut ca nu voi mai lua un alt sufletel,ca ma va durea din nou prea tare...Dar am luat-o de fiecare data de la capat si-am pus iubire in locul suferintei. Data trecuta, cand l-am pierdut pe Rex,am asteptat 1 an pana la Jessy...Acum ea e bucuria mea de fiecare zi,sufletelul bun si credincios si scump si drag!
    Nici nu stii cat de rau imi pare,iubita mea!!!! Stiu cat va iubeati...
    Te strang in brate,te pup si-ti doresc putere sa treci un pic mai usor peste durere...
    Si daca exista un rai al necuvantatoarelor...sa fii sigura ca Lord este acolo! Privirea blanda si sufletul lui bun vor fi cu tine mereu,le porti demult in suflet,Ana mea draga!

    Cu bine,Lord!
    In viata pamanteasca Dumnezeu ti-a dat cel mai extraordinar prieten din lume: pe Broscutza! Sa ai grija de ea si dincolo!

    Cu tot dragul,
    L'Automne

  5. ... on May 24, 2010 at 11:23 PM  
  6. broscutza said...

    Dragele mele, va multumesc din suflet!! Inseamna asa mult pentru mine sa-mi stiu prietenii aproape! Sufletul meu a plans necontenit si inca mai suspina! Dar ce sa facem? mergem mai departe! Incercam sa ne indreptam iubirea catre alt sufletel, dar nu uitam niciodata dragul nostru baiat, care ne-a bucurat si ne-a iubit neconditionat!

  7. ... on June 2, 2010 at 10:55 AM  
  8. broscutza said...

    Angi, draga mea, iti multumesc mult! Am simtit cum m-ati strans in brate si m-a ajutat tare mult! Si eu va iubesc si va sunt alaturi tot timpul! Sunteti minunati si sunt tare norocoasa ca va am!!
    Va pup cu mare drag!!

  9. ... on June 2, 2010 at 10:56 AM  
  10. broscutza said...

    draga mea Liza, saru mana! Te simt alaturi si iti multumesc! Abia astept sa ne vedem si promit sa vin cu un zambet la purtator!
    Te pup de nu te vezi!!

  11. ... on June 2, 2010 at 10:58 AM  
  12. broscutza said...

    Draga mea L'automne, cuvintele tale mi-au ajuns adanc in inima!
    Si iti multumesc, ca de fiecare data cand am avut nevoie, esti langa mine!
    Asa a fost sa fie, oricat am vrut n-am putut sa-l ferim de toate pericolele! Era la curte, la tara, si a fugit dupa catzele, a sapat pe sub gard - pentru ca eu nu puteam sa-l tin legat, si era liber, toata curtea era a lui- a sapat, deci, si cumva a reusit sa iasa pe strada, si mi l-a lovit o masina, fara nici o sansa de a mai fi salvat. A fost ingrozitor, am simtit ca mi se sfasie inima, nici acum nu pot sa ma gandesc la el fara sa plang! Asa ne atasam de ei, ca de niste copii, si ii iubim atat de mult, iar cand se intampla asa ceva, te doare tot in tine. Azi ma duc sa-mi iau o catzelusza, micutza si dragutza, pe care s-o tin tot timpul cu mine, si spre care sa revars toata iubirea si toata dragostea mea.
    O astept cu nerabdare!
    Lordulica va ramane tot timpul in inima noastra si in amintirile noastre, va fi baiatul meu tot timpul, dar ce sa facem?! Tre sa ma indrept si sa merg mai departe!
    Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si te strang in brate de mii de ori!! Mi-a fost tare dor de tine sa stii!!!!!!
    Sa ai parte de tot ce e mai bun draga mea, si fii sanatoasa, fericita, si lucrurile rele sa te ocoleasca!!
    Te pup tare tare!!!!!!!!!!!!

  13. ... on June 2, 2010 at 11:07 AM