Intotdeauna am fost invatata sa am animale in casa, si toata viata mea voi crede ca mai ales cainele poate fi cel mai bun prieten al omului, si al meu personal. Un caine nu e doar un animal, pe care sa-l tii pe langa casa, si sa te apere. Un caine e o parte din familia ta, din viata ta, din sufletul tau, te iubeste neconditionat, iti daruieste tot ce are el mai bun si mai curat, te protejeaza cu pretul vietii lui, te inveseleste cand esti trist si iti usureaza viata cand ti-e greu. Copiii cresc mai usor si mai armonios cand au un partener atat de credincios langa ei. Toata viata viata voastra se schimba in bine, atunci cand ochisorii jucausi va cauta cu dor, si cand boticul umed va pupa mana, drept recunostinta.
E greu si dureros intr-adevar cand il pierzi cumva de langa tine, in tumultul vietii, si iti lasa o suferinta cumplita in inima. Dar cu toata aceasta greutate, pe care eu am simtit-o atat de tare, nu te opreste nimic sa faci alt sufletel cald si iubitor parte din viata ta. Sa salvezi alta inima si sa-i oferi iubire si protectie, pentru a primi la randul tau de 100 de ori mai mult!

Dupa trauma traita acum cateva zile, plans si zbucium, m-am hotarat. Voi fi parte activa a asociatiei adoptiicaini, voi incerca sa salvez sufletele iubitoare si vesele care au atata nevoie de noi, si mai mult ca sigur ca voi adopta un catzel pe care sa-l iubesc si sa-l rasfat, si care sa imi readuca zambetul pe buze.

Va incurajez sa intrati pe www.adoptiicaini.ro sa va gasiti partenerul ideal, prietenul pe viata, si va promit ca va deveni bucuria si lumina ochilor vostri. Iar daca nu puteti adopta, macar promovati aceasta initiativa demna de laudat si de urmat.

Salvam si un suflet plin de iubire, ne facem si noi viata mai frumoasa, si facem lumea un pic mai buna.

www.adoptiicaini.ro




Free Hit Counter






Free Counter


This entry was posted on 5/21/2010 10:17:00 AM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

    Anonymous said...

    Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra fiind din aceeasi nisa de activare. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri@gmail.com

  1. ... on May 21, 2010 at 4:36 PM  
  2. Anonymous said...

    Da,da,da!!!!! Daca fiecare ar intelege lucrurile astea....Un astfel de prieten alaturi e-o lectie zilnica de iubire,devotament si atasament neconditionat! Nu mai esti singur,nu mai poti fi singur! Daca parintii ar fi mai responsabili si daca ar permite in viata copiilor lor un astfel de sufletel...le-ar schimba profund viata. Se stie ca un astfel de copil e mai sociabil,mai responsabil,mai bun. Aduceti in viata voastra un astfel de prieten care nu stie sa minta,sa insele sau sa uite! E intotdeauna acolo,langa voi,cu toata dragostea lui! Viata alaturi de el e incomparabil mai buna si mai frumoasa!!!

    Din toata inima,
    L'Automne

  3. ... on May 24, 2010 at 11:40 PM  
  4. Anonymous said...

    Ce mai faci,draga mea? Cum te mai simti,cum iti mai e???? Te-am tot cautat pe-aici...

    Te pup mult si sunt alaturi de tine!
    L'Automne

  5. ... on May 27, 2010 at 7:18 PM  
  6. broscutza said...

    OOO, draga mea L'automne ce surpriza mi-ai facut! Nu mai avusesem parte de gandurile tale bune si cuvintele tale datatoare de liniste! Iti multumesc tare mult!! Aveam nevoie de ele ca am trecut printr-o perioada tare grea si dureroasa!!Dar asta este..trecem noi peste toate,ce putem face!? viata merge inainte! Acum sunt pe cale sa adopt o catelusa micuta si superba care are nevoie de iubire multa si cred ca ma astepta pe mine, ca am atata dragoste de oferit!
    Iti multumesc mult ca mi-ai scris, inseamna enorm pentru mine! Si sunt absolut de acord cu toate cele spuse de tine! O casa fara un sufletel pe langa, e o casa cam pustie!
    Pupici dulci si cu mult mult drag!

  7. ... on June 2, 2010 at 10:52 AM