Lacrimi si regrete eterne!!Lacrimi pentru Polonia, tara pe care o consider parte a sufletului meu! Transmit condoleante profunde, imbratisari, ganduri de incurajare si suntem aproape cu gandul si cu sufletul de toti prietenii nostri dragi, care au inimile indoliate! Dumnezeu sa ajute poporul polonez si pe toti cei legati sufleteste de ei!
Si Romania este deopotriva indoliata si trista pentru aceasta mare tragedie. Casa polona din Bucuresti si Suceava, Ambasada Polona, toate gruparile poloneze si toti cei care au legatura cu ei sunt indoliati, inlacrimati, si cu ganduri de sprijin, de regret si de incurajare pentru Polonia!
Regretam enorm aceasta tragedie si plangem si noi, va suntem alaturi si va transmitem cele mai bune ganduri, pline de incurajare.

Va pupam pe toti si va strangem tare tare in brate, sperand ca intr-o zi sa facem asta in momente de bucurie si de veselie.



Dumnezeu sa-i odihneasca!


Free Hit Counter

Free Counter


This entry was posted on 4/11/2010 01:14:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Anonymous said...

    Dumnezeu sa-i ierte! Sa le dea Doamne Doamne curaj, putere si speranta tuturor polonezilor, si prietenilor tai care au parte de atata suferinta astazi! Suntem si noi cu suflet langa ei!
    Pacat, mare pacat!
    Lacrimi pentri Polonia si de la noi!
    Dumnezeu sa-i odihneasca!
    Angi

  1. ... on April 11, 2010 at 7:14 PM  
  2. broscutza said...

    Multumesc draga mea pentru cuvintele tale de incurajare!Asta seara se face o slujba de comemorare, si de maine la ambasada se pot lasa cuvinte de incurajare in cartea deschisa acolo.
    Suntem alaturi de ei nu numai in durere, dar si in speranta!
    Dumnezeu sa-i ajute!

  3. ... on April 11, 2010 at 7:29 PM