Prima noastra participare la Targul de Martisor de la Muzeul Taranului Roman s-a incheiat cu un succes rasunator ;)))!!!

EEEE... a fost frumos!! Am avut si spor, plus ca ne-a placut lumea din jur, ideile, imaginatia, a fost un adevarat delir pentru ochi, pentru suflet!! A fost o explozie de culoare, de forme, de materiale, de veselie!! Ne-a placut mult, ne-am facut prieteni, pastram legaturi! Mergem mai nou la Verde Cafe, pentru ca indragim lumea de acolo!

Deci ne intoarcem acasa cu un sentiment de bine, de placere, de multumire! Lumea poate sa fie tare frumoasa! Si vesela!


Va atasez cateva poze si link-ul albumului, ca sa va faceti o idee, si sper sa va placa! Si la urmatorul targ sa veniti mai multi!
























This entry was posted on 3/02/2010 04:29:00 PM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Diana said...

    Sa iti fie de bine surioara! Am savurat fiecare fotografie si tare dragi imi sunteti..uite ca in sfarsit am putut vedea si eu in imagini 'taraba broscutzei'!
    Cred ca 'broscutza cu cercei' ar trebui sa devina marca inregistrata ;)
    O primavara superba draga mea, asemenea sufletului tau!
    Pupici dintre cei mai dulci

  1. ... on March 3, 2010 at 1:38 AM  
  2. broscutza said...

    Saru mana surioara!! Imi pare rau ca n-am reusit sa-ti trimit si fizic mici bucurii ale primaverii, ca sa le simti si mai aproape de tine, dar sa stii ca tot ce era acolo ti le dedic si sper sa iti bucure sufletul,sa-ti aduca veselie si culoare,si sa te faca sa zambesti din toata inima mai cu foc toata luna martie, mai ales ca e luna noastra! si intr-o zi te astept cu drag la taraba broscutzei!!
    Incet incet devine marca inregistrata, in acelasi timp cu dezvoltarea noastra materiala si spirituala!
    Sa aveti o primavara de vis si sa aveti spor si noroc in toate!!
    Pupici cu mult drag si spor!

  3. ... on March 10, 2010 at 9:36 AM