Nici nu stiu cum sa incep ….
Nu gasesc cuvintele potrivite pentru a-ti multumi pentru tot ….
Ti-as spune ca te iubesc , insa stii deja ….
Ti-as spune ca esti tot ce am mai bun , insa cuvintele sunt de prisos pentru ca tu stii asta …
Stiu ca poate , cateodata , te-am suparat , insa nu a fost cu intentie ; stiu ca nu te-am ascultat mereu insa sper sa imi fie iertate toate …. Stiu ca poate , cateodata , nu am fost fiica care ti-ai dorit-o , poate ca am fost prea rebela sau prea rea , insa sunt aici pentru a te iubi neconditionat pentru ca numai tu mi-ai stiut necazurile si fericirile , numai tu m-ai ferit de tot ce e mai rau si mi-ai oferit tot ce e mai bun ….
Mi-ai oferit trup din trupul tau , ore din viata ta si cel mai important lucru este ca mi-ai oferit dragostea ta … poate ca multi ar vrea sa fie in locul meu acum , insa nu te-as schimba pentru nimic in lume …..

Doar tu poti sa stii cat de greu mi-ar fi fost fara tine , fara sa te vad , fara sa ma bucur de mangaierile tale , fara sa-ti vad chipul minunar … Stii ca numai impreuna putem trece peste tot si numai impreuna vom fi fericiti … Stii ca nu as putea trai departe de tine deoarece tu esti cea care ma alimenteaza in fiecare zi cu energie si cu pofta de viata. Asa ca vino acasa mama! mi-e tare tare dor de tine….
Esti centrul universului meu si fara tine nimic nu ar mai avea rost si nu imi ramane decat sa iti multumesc pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci pentru mine … te iubesc pentru ca existi , te iubesc pentru ca esti mereu aici pentru mine , te iubesc pentru ce esti , te iubesc pentru ca mi-ai dat viata , te iubesc pentru ca m-ai acceptat asa cum sunt , cu calitati si defecte !!!!!!!!!

TE IUBESC si cred din toata inima ca esti cea mai minunata mama din lume!!!!!!


iti dedic aceasta melodie ata de frumoasa! sa ai o zi ca sufletul tau de frumos, mama mea draga!









Free Hit Counter





Free Counter


This entry was posted on 3/08/2010 10:04:00 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Anonymous said...

    Sa-ti traiasca,draga mea! Si sa te bucuri de prezenta si iubirea dumneaei inca 1000 de ani de-acum incolo!!!!!! Dansei trebuie sa-i multumesc pt omul bun si cald si frumos si fermecator si formidabil care esti! Si cu toate astea inca n-am spus tot!
    LA MULTI ANI!
    Sarutari si imbratisari!
    L'Automne

  1. ... on March 8, 2010 at 10:36 PM  
  2. broscutza said...

    Saru mana!! Sanatate si noroc la toata lumea!!Doamne-ajuta sa fie langa noi cat mai mult ca tare mult o iubesc! Sper sa reusesc sa-i fac si cativa nepotei ca sa o fac si mai fericita!!
    Multumesc pentru cuvintele tale minunate! Esti atat de draga sufletului meu!! Esti unica si extraordinara! Multumim ca existi!
    La Multi Ani!!

  3. ... on March 10, 2010 at 9:48 AM