Astazi e o zi speciala! E ziua de nastere a unei persoane tare dragi mie, o fiinta delicata, fina si dulce, o femeie frumoasa si pe interior si pe exterior, un suflet bun si minunat, pe care il simt tare aproape si care imi aduce o bucurie imensa, si o imensa multumire ca il am in viata mea!



Avem tare multe lucruri in comun, si ma simt tare mandra de faptul ca o consider sora mea de suflet!
Daca ar exista in lumea asta mai multe persoane ca ea, draga de ea, atunci lumea ar fi mult mai buna, mai plina de dragsote si frumos!!

Diana, draga mea sora, azi, de ziua ta, iti doresc sa ai parte de o viata minunata,avand in vedere ca astazi e prima zi din restul vietii tale ;)), sa ai parte de clipe de minune, de fericire totala, de dragoste unica, de respect, de prieteni adevarati, de tot ce e mai bun si ma frumos pe lume.... si nici macar toate astea nmu sunt de ajuns pe masura sufletului tau drag!

Sa ti se indeplineasca toate dorintzele, sa ai spor in toate, si sa ai noroc din plin!! Si sa simti tot timpul cat de iubita si adorata esti, cat de apreciata, si respectata, si admirata!!

In dar de ziua ta iti trimit flori multe, cele mai frumoase, pentru tine, ganduri de drag, si imbratisari multe si calduroase...plus ca te pupicesc mult mult mult de tot!!Moaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Si mai am o surpriza, dar o sa vezi tu singura despre ce e vorba! Abia astept sa vad daca iti place!
Te ador sora draga, esti minunata, si de ziua ta:




Multi Ani traiasca
Multi Ani traiasca
La Multi Aniiiiiii
Cine sa traiasca
Cine sa traiasca
La Multi Ani
Diana sa traiasca
Diana sa traiasca
La Multi ANi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Free Hit Counter


Free Counter





Un filmuletz tare dragutz care m-a impresionat!


Free Hit Counter


Free Counter


Click here to view these pictures larger



Click here to view these pictures larger




Nici nu stiu cum sa incep ….
Nu gasesc cuvintele potrivite pentru a-ti multumi pentru tot ….
Ti-as spune ca te iubesc , insa stii deja ….
Ti-as spune ca esti tot ce am mai bun , insa cuvintele sunt de prisos pentru ca tu stii asta …
Stiu ca poate , cateodata , te-am suparat , insa nu a fost cu intentie ; stiu ca nu te-am ascultat mereu insa sper sa imi fie iertate toate …. Stiu ca poate , cateodata , nu am fost fiica care ti-ai dorit-o , poate ca am fost prea rebela sau prea rea , insa sunt aici pentru a te iubi neconditionat pentru ca numai tu mi-ai stiut necazurile si fericirile , numai tu m-ai ferit de tot ce e mai rau si mi-ai oferit tot ce e mai bun ….
Mi-ai oferit trup din trupul tau , ore din viata ta si cel mai important lucru este ca mi-ai oferit dragostea ta … poate ca multi ar vrea sa fie in locul meu acum , insa nu te-as schimba pentru nimic in lume …..

Doar tu poti sa stii cat de greu mi-ar fi fost fara tine , fara sa te vad , fara sa ma bucur de mangaierile tale , fara sa-ti vad chipul minunar … Stii ca numai impreuna putem trece peste tot si numai impreuna vom fi fericiti … Stii ca nu as putea trai departe de tine deoarece tu esti cea care ma alimenteaza in fiecare zi cu energie si cu pofta de viata. Asa ca vino acasa mama! mi-e tare tare dor de tine….
Esti centrul universului meu si fara tine nimic nu ar mai avea rost si nu imi ramane decat sa iti multumesc pentru ceea ce esti si pentru ceea ce faci pentru mine … te iubesc pentru ca existi , te iubesc pentru ca esti mereu aici pentru mine , te iubesc pentru ce esti , te iubesc pentru ca mi-ai dat viata , te iubesc pentru ca m-ai acceptat asa cum sunt , cu calitati si defecte !!!!!!!!!

TE IUBESC si cred din toata inima ca esti cea mai minunata mama din lume!!!!!!


iti dedic aceasta melodie ata de frumoasa! sa ai o zi ca sufletul tau de frumos, mama mea draga!









Free Hit Counter





Free Counter




Bucura-te de viata, Femeie Frumoasa!!!!!!!!!

Daca mi-as putea trai din nou viata,
M-as fi culcat sa ma odihnesc atunci cind ma simteam rau, in loc sa pretind ca pamintul se va opri daca eu nu voi fi la serviciu pentru o zi...
As fi ars luminarea roz sculptata ca un trandafir, in loc sa o las sa se topeasca in camara.. As fi vorbit mai putin si as fi ascultat mai mult.
As fi invitat prieteni la masa chiar daca e o pata pe covor si canapeaua trebuie curatata.
As fi mincat pop-corn in camera "buna" si nu mi-as mai fi facut atitea griji din cauza prafului cand cineva vroia sa aprinda focul in semineu..
Mi-as fi facut timp sa-l ascult pe bunicul povestind din tineretile lui.
N-as fi insistat niciodata sa mergem cu geamurile masinii inchise intr-o zi frumoasa de vara, doar pentru ca parul meu a fost proaspat coafat si fixat.
As fi stat intinsa pe pajiste cu capul pe iarba.
As fi plans si ras mai putin privind televizorul si mai mult privind viata...
Dar, cel mai mult, sa am o a doua sansa la viata, as pretui fiecare moment, l-as privi cu adevarat...l-as trai..
Nu m-as mai agita atit de mult pentru lucruri meschine si marunte...



Nu va faceti griji din cauza celor care nu va simpatizeaza, sau mai mult, n-ar trebui sa va intereseze cine ce face.....
In schimb, sa pretuim prietenii pe care ii avem si oamenii care ne iubesc
Sa ne gandim la lucrurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvantat...
Si la ceea ce facem in fiecare zi sa ne imbunatatim mintea, trupul, sufletul, emotiile."
Cum ne privim pe noi insine la diferite varste?

Fetita de 3 ani : Se priveste si se vede regina ..
Fetita de 8 ani : Se priveste si se vede Cenusareasa.
Adolescenta de 15 ani : Se priveste si vede Sora cea Urita (Mama, nu pot
merge la scoala aratind in halul asta!!)
Tanara de 20 de ani : Se priveste si se vede"prea grasa/ prea slaba, prea inalta/ prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide sa iasa oricum.
Femeia de 30 de ani: : Se priveste si vede"prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide ca nu are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum.
La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum.
La 50 de ani : Se priveste si vede "Sunt eu" si merge oriunde isi doreste.
La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea.

La 70 de ani : Se priveste si vede intelepciune, rasete si abilitate, iese si se bucura de viata..
La 80 de ani : Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume.


Poate ar trebui, toate, sa ne insfacam mai devreme palaria violet!



Free Hit Counter


Free Counter


Cand? 6-7 Martie (Sambata si Duminica), incepand cu ora 10.00 si pana spre ora 18.00
Unde? Muzeul Municipiului Bucuresti (vis-a-vis de Universitate si TNB)

Surprize pentru vizitatori – 5 cumparatori norocosi, vor castiga vouchere la centrul de ‘paintball virtual’, LaserMegazone.

Vom fi acolo, la taraba Broscutzei cu Cercei!

Vei avea de unde alege daruri originale, unicat, pentru persoanele iubite din viata ta. Va fi o explozie de culori, frumusete, imaginatie, veselie, ce iti va bucura sufletul si iti va aduce primavara inima!

Te asteptam cu drag!

www.ILOVEHANDMADE.com

Free Hit Counter


Free Counter


Prima noastra participare la Targul de Martisor de la Muzeul Taranului Roman s-a incheiat cu un succes rasunator ;)))!!!

EEEE... a fost frumos!! Am avut si spor, plus ca ne-a placut lumea din jur, ideile, imaginatia, a fost un adevarat delir pentru ochi, pentru suflet!! A fost o explozie de culoare, de forme, de materiale, de veselie!! Ne-a placut mult, ne-am facut prieteni, pastram legaturi! Mergem mai nou la Verde Cafe, pentru ca indragim lumea de acolo!

Deci ne intoarcem acasa cu un sentiment de bine, de placere, de multumire! Lumea poate sa fie tare frumoasa! Si vesela!


Va atasez cateva poze si link-ul albumului, ca sa va faceti o idee, si sper sa va placa! Si la urmatorul targ sa veniti mai multi!

























E 1 Martie. Prilej de bucurie pentru noi femeile.

De ce oare? Ei bine, luna martie iti ofera posibilitatea de a vedea cine te apreciaza cu adevarat. Si o simpla felicitare, sau un martisor, este o modalitate prin care cei apropiati ne arata ca tin la noi.
Luna martie este luna in care nu trebuie sa iti dispara zambetul de pe fata, in care sa radiezi frumusete si sa imparti acest sentiment de bine cu toata lumea din viata ta!
Dar de unde aceasta traditie cu luna Martie oare? Romanii sarbatoresc venirea primaverii intr-un mod unic, la inceputul lunii martie. 1 Martie este in calendarul ortodox ziua Evdochiei, o femeie martir, numita si Dochia.

Traditia martisorului este o mostenire de la stramosii nostri romani. Cuvantul "martisor" are origini latine si este numele popular al lunii martie.
Acest stravechi obicei al primaverii este specific poporului roman si isi are originea in credintele si practicile agrare. Sarbatoarea lui are loc in prima zi a lui martie, considerata ca prima luna a primaverii.

Cand venea primavara, oamenii obisnuiau sa lege de copacii funii albe si rosii, cu scopul de a alunga duhurile rele. La originile martisorului a stat o moneda de aur la care se atasa o sfoara facuta din doua parti rasucite, una rosie si alta alba, pe care copiii obisnuiau sa o poarte la gat. Exista credinta, conform careia, acesta amuleta aducea noroc si fericire. Fetele purtau martisorul pana cand infloreau copacii, moment in care, legau martisorul de trunchiul unui copac iar cu moneda isi cumparau branza, pentru a avea o fata alba si frumoasa tot anul.

Dupa un timp, margele frumos colorate au luat locul monedei. In unele parti ale tarii, martisorul este purtat la incheietura mainii, toata luna martie. Dupa care, inainte de rasaritul soarelui, fetele il innoada de trunchiul unui copac sau il pun intr-un arbust de trandafiri, cu convingerea ca toate dorintele lor se vor implini.

Va doresc din toata inima sa fiti mereu cu zambetul pe buze, fericirea sa va radieze chipul si sa aveti parte de multe martisoare din partea celor dragi.

O primavara radianta!!

si o dedicatie pentru dragele mele doamne si domnisoare!!


Asculta mai multe audio Muzica


Free Hit Counter




Free Counter