Astazi se lanseaza un nou spatiu online de vanzare cu dedicatie pentru bebelusi, copii, si pusti.
La noul magazin online va astept cu mare drag, fiind tot o afacere de familie, o sa gasiti aceeasi atmosfera calda si primitoare ca si in toate locurile marca Stroe % Co.
Avem hainutze de toate felurile, costumase, blugi, vestute, pulovarase, geci, toate de firma, de super calitate, toate din materiale bune, care imbraca de minune mandria familiei : fie el baietzel sau fetitza. Culorile sunt variate: pe toate gusturile, asa cum se cuvine unor copii atat de pretiosi. Stocul va fi up-datat periodic, si vor aparea tot timpul modele noi.
Daca va intereseaza un anumit model care stiti ca exista in magazinele de firma londoneze, nu ezitati sa ne constactati si vom face tot posibilul sa-l aveti cat mai repede.
Fiecare informatie pe care ne-o dati ne face sa ne imbunatatim atat magazinul online, cat si stocul de haine si sistemul in sine.
Si daca tot va uitati dupa hainutze, nu uitati sa accesorizati totul cu ceva vesel si unic ca zorzoanele de la taraba broscutzei.

Va asteptam cu mare drag!!

echipa http://www.babyenglishstyle.blogspot.com/


http://www.broscutzacucercei.blogspot.com/




Free Hit Counter






Free Counter


This entry was posted on 1/25/2010 01:54:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: