Am revenit acasa, au trecut si sarbatoriile, a venit si 2010, cam prea repede, dar atat de frumos, si atat de plin de bucurie, si cred din ce in ce mai tare ca va fi un an bun pentru noi, cu toate problemele financiare care bantuie aceste vremuri!!

Cum a fost anul 2009 pentru noi? Unul foarte bun, chiar neasteptat de bun!
Cateva dintre realizari? Ne-am intors acasa, la familia noastra, care s-a marit tare mult! Ne-am luat un sufletzel drag si scump langa noi, pe Lord, dragul de el!
Mi-am luat licenta in drept! Ne-am implinit ca si familie, deocamdata o familie formata din noi doi, dar lucram la acest lucru, iar cununia noastra a fost tare frumoasa, momentul a fost cu atat mai minunat, pentru ca am avut alaturi persoane dragi noua, persoane iubite si unice, care ne-au facut sa ne simtim ca intr-un vis si sa incepem viata noastra in doi cu niste clipe de neuitat , am avut parte de o luna de miere de vis. Ne-am facut casuta noastra, frumoasa, atat de draga noua, unde vom petrece clipe minunate, cu toata familia noastra mare si vesela.Am facut planuri, am si realizat din ele. De sarbatori am fost alaturi de prieteni dragi,carora vrem sa le multumim din suflet pentru tot ce au facut pentru noi, si ne-am intors in locurile unde a inceput iubirea noastra, simtindu-ne din nou ca in primele momente de dragoste! 2009 a inceput frumos si s-a sfarsit frumos! 2010 a inceput si mai frumos!!

Asteptam cu interes sa vedem cum se va sfarsi 2010, fara sa vrem sa treaca prea repede, dar fiind un pic curiosi cum, unde si in ce formula, ne va gasi noul an care va veni!

Pana atunci sa ne bucuram cu totii de fiecare clipa din 2010, sa fim veseli, sanatosi, iubitori, optimisti, sa ne bucuram de familii, si de prieteni, de casa, de frumusete, de natura, de dragoste!!

Si daca tot e criza si avem zile libere fara plata, concedii fortate, sau chiar somaj, sa profitam si sa ne bucuram cumva si de asta: stiti cum se zice: in an de criza se fac mai multi copii!!

La Multi Ani!!

P.S. http://broscutzacuguramare.shutterfly.com/
sa-mi spuneti ce parere aveti de pozele postate pana acum ;))


Free Hit Counter




Free Counter


This entry was posted on 1/17/2010 12:45:00 AM and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: