Chiar daca nu ti-am scris prea des, in fiecare an mi-am dorit acelasi lucru. In fiecare an, in fiecare zi, in fiecare ceas, in fiecare clipa imi doresc neincetat acelasi si acelasi lucru.

Imi doresc sa am puterea sa cred in imposibil, imi doresc sa am senzatia ca pot cuprinde marea dintr-o privire, imi doresc sa pot urca muntii si sa am puterea sa o iau de la capat, sa intind bratele spre cer si atunci cand le inchid sa cred ca am cuprins Universul, sa prind un fulg de nea si sa-l daruiesc, in toata splendoarea lui, persoanei dragi, sa adun picaturi de ploaie si sa-mi fac din ele colier, sa pot aduna toate florile din lume ca sa le pun la picioarele iubitului meu si ele sa-i sopteasca toata iubirea mea. Imi doresc sa pot vorbi cu stelele si ele sa-mi spuna misterele noptii, sa pot convinge natura - pasari, copaci, vant, ploaie, zapada sa duca cu ele iubirea mea si dorul meu. Sa le duca pana acolo unde este el si atunci sa-i cante, sa-i adie, sa-i ploua, sa-i ninga tot ceea ce sunt eu si tot ceea ce simt pentru el.

Am nevoie de tine, Moshule drag!! Nu vreau ceva anume. Nu vreau un cadou scump ci vreau doar sa ma inveti sa apreciez ceea ce am. Sa stiu cand sa spun stop, dar si cand sa merg mai departe. Sa nu incetez nicio clipa sa cred in visele mele si sa continui sa lupt pentru realizarea lor. Ajuta-ma sa fiu aceeasi persoana optimista si lacrimile care vor curge pe obrajii mei sa fie doar de fericire. Invata-ma sa traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima, sa iubesc si sa daruiesc tot ce am mai bun din mine. Fiecare zi sa fie unica si timpul sa treaca mult mai greu in momentele bune si foarte usor in cele grele. Invata-ma sa stiu sa apreciez persoana de langa mine!! Sa daruiesc iubire prin toti porii!! Si sa imi pot realiza visele alaturi de cel iubit!!


Deci Mosule cam asta imi doresc de Craciun.

Te pup si te astept,

Broscutza


Free Hit Counter




Free Counter


This entry was posted on 12/17/2009 11:43:00 PM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comments:

    DOAR NOI said...

    Doar stii ca Mosul te iubeste tare muuuuult si va veni negresit!
    Sa ai sarbatori linistite si binecuvantate!

  1. ... on December 18, 2009 at 10:40 AM  
  2. Diana said...

    Sunt sigura ca Mosul iti va aduce in dor tot ce iti doresti pentru ca ai un sufletel minunat!
    Ce mult imi plac hainutele blogului, e tot imbracat de sarbatoare :)

  3. ... on December 19, 2009 at 5:01 PM  
  4. broscutza said...

    Multumesc dragele mele!! Il astept intradevar, cu aceeasi emotie de copil, ca atunci cand eram mica, cu drag si dor!! Si il astept cu colinde, cu miros de prajituri, cu veselie, cu inima plina de iubire!!
    Va doresc sa aveti parte de tot ce e mai bun, de sarbatori feerice, de iubire, de multumire sufleteasca, si sanatate!! Va iubesc si va trimit multe imbratisari si multa dragoste!!
    Sarbatori fericite!!

  5. ... on December 20, 2009 at 1:17 PM  
  6. Anonymous said...

    Sa fie toate dupa sufletul tau,draga mea! MERITI!

    Te sarut de sarbatoare!
    L'Automne

  7. ... on December 21, 2009 at 3:05 PM  
  8. broscutza said...

    Multumesc L'automne! E asa de bine cand revii cu dulceatza sufletului tau si cu tandretea cuvintelor!! Iti mumtumesc!! Sa-ti aduca Moshu tot ce va doriti: tu si sotzul tau drag, si sa fiti sanatosi, fericiti si plini de iubire ca si pana acum. La Multi Ani pentru data speciala care tocmai a trecut, sa aveti parte de tot ce e mai bun si curat!
    Te iubim mult de tot si esti o minune a vietii noastre!!
    Sarbatori Fericite!!

  9. ... on December 21, 2009 at 9:52 PM  
  10. Anonymous said...

    Multumesc din tot,tot sufletelul pt urarile calde si speciale pt mine si sotul meu,scumpa mea! Saru'manuta! Esti un prieten bun si stiam asta! Jos palaria!
    Gata,s-a remediat si faza cu Moasha Ana,haha,ce-mi placeeee!! Mortala esti!
    Ti-am trimis ieri ceva,ai vazut?! Pisicutza....?? Hihihi!

    Pup fetita Ana,Broscutza+Moasha de Craciun! Mult,mult,sa fie!
    L'Automne

  11. ... on December 22, 2009 at 10:12 AM