Jurnal personal: Prima zi

Bagajul este facut si sunt gata sa plec intr-o croaziera. Mi-am luat toate rochiile frumoase si cutia de machiaj. Sunt intr-adevar nerabdatoare sa ma bucur de acest voiaj.

Jurnal Personal: Ziua a doua

Am petrecut ziua intreaga in larg. A fost minunat si am vazut niste balene si delfini. Aceasta vacanta a inceput intr-un mod minunat. Astazi l-am cunoscut pe Capitan care pare sa fie un om foarte dragut.

Jurnal Personal: Ziua a treia.

Astazi am petrecut o parte din zi la piscina. M-am jucat, deasemeni cu niste bile de golf, pe punte. Capitanul m-a invitat la masa lui pentru dinner. M-am simtit onorata si am avut un timp minunat. Capitanul este un gentleman foarte atent si atractiv.

Jurnal Personal: Ziua a patra.

M-am dus la Cazinoul vasului si am cistigat $80. Capitanul m-a invitat sa iau dinner-ul cu el in cabina lui. Am avut un dinner copios cu caviar si sampanie. El mi-a cerut sa stau peste noapte dar am refuzat. I-am spus ca nu-mi insel barbatul sub nici o forma.

Jurnal Personal: Ziua a cincea.

Astazi m-am dus iarasi la piscina si m-am bronzat putin. Apoi m-am dus la Piano-Bar si am petrecut restul zilei inauntru. Capitanul m-a vazut si mi-a adus citeva bauturi. El este intr-adevar un om incintator. El mi-a cerut din nou sa-l vizitez peste noapte dar l-am refuzat. Atunci el mi-a spus ca daca nu petrec noaptea cu el, va scufunda vasul. Am fost stupefiata.

Jurnal Personal: Ziua a sasea.

Am salvat 1600 de suflete astazi..........de patru ori !!!!!


Free Hit Counter


Free Counter


This entry was posted on 10/21/2009 12:12:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

    Diana said...

    Sor`meaaaaaaaa ce faci?? Bun gasit!! Te imbratisez de o mie de ori cu mult dor!! Imi place noua imagine de mor, iar mesajul e mai mult decat o lectie..si piesa ce m-a intampinat cand am intrat la tine..e una din preferatele mele!!

    Spor la treburi in continuare si abia astept sa va vad rodul muncii :)

    Pupiceeeeeeei dulci, dulci pentru cea mai frumoasa surioara din lume!

  1. ... on October 21, 2009 at 8:57 PM  
  2. broscutza said...

    Soroooooooooooooooooooooooooo, ti-am simtit lipsa enorm!!!!!!!!!!!! Bine-ai venit!!!!!!!!!!!!! offfffffff..cat de dor imi e de tine, nici nu iti inchipui|!!!Te imbratisez enorm si strans cu un dor imens!! Stiam ca iti vor place nolile schimbari, m-am tot gandit ca vii mai repede inapoi daca le trimit inaintea ta!!!!
    si noi abia asteptam sa va aratam casutza noastra de vis!! Mi-ar fi placut sa fiti aproape, sa veniti pe la noi, sa pot sa te imbratisez asa cum tare as vrea acum!!!

    Astept cu nerabdare umratorul tau semn!!
    Te pup cu cel mai mare drag!!! TE IMBRATISEZ CU UN DOR MARE MARE!!! SI IMI LIPSESTE ENORM SORA MEA CEA MAI DULCE DIN LUME!!

  3. ... on October 22, 2009 at 9:37 PM  
  4. broscutza said...

    Mi-e dor de tineeeeeeeeeeeeeeeee!!!

  5. ... on November 19, 2009 at 2:48 PM