Free Hit Counter


Free Counter


This entry was posted on 10/30/2009 10:18:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Anonymous said...

    Ha ha de la mwahaha! Frumusel foc primul dovlecel saracutul...
    Ce mai faci,iubita? Tot in pregatiri,tot pe fuga?! Uite trece toamna si ma uiti si pe mine...Spune-mi ca ai facut poze cu frunze multe,multe,cu tot felul de minunatii de prin calatoriile tale,da? Mai e un pic si vine...iarna,sufletelule!!! Unde se grabeste toamna mea,unde? Roag-o si tu sa mai stea...
    Pup Broscutza buna si draga!
    L'automne

  1. ... on October 31, 2009 at 2:21 PM  
  2. broscutza said...

    Tot pe fuga tot pe fuga draga mea L'automne! NU te uit asa cum nu uit nici un om drag sufletului meu, dar timpul trece mult prea repede si nu mai am ceas nisi sa-mi trag rasuflarea. Mai vin pe-acasa, mai plec, ma agit, iau acte, duc acte, mai cumpar, pun bazele unei noi afaceri..A MEA.. veti vedea... it's coming soon... ma mai documentez, ne pregatim si de iarna, si de sfarsitul de an.
    O sa fie frumos!!
    Asa ca fii sigura ca nu te uit si fac poze multe ca sa am ce sa va arat, cand facem o intalnire de-aia, si mai stam si noi la o vorba dulce!!ca tare mi-e dor de tine!!!!!!! si te tzucccccccccc pe nasuccccccccccccccc!!

  3. ... on November 16, 2009 at 8:52 PM