Vinerea trecuta o parte din clasa a XII H s-a reunit cu mic cu mare, cu profesori, cu poze, cu veselie, cu uimire, si multe sentimente amestecate, pentru a vedea ce s-a ales din ceea ce a fost clasa noastra, si ceea ce este promotia 1999.
Ne-am vazut in clasa, si am avut emotii, si m-am bucurat sa-mi vad colegii, si am avut surpriza ca nu s-au schimbat prea mult, si care s-a schimbat a facut-o in bine! Ca sa nu ma dezmint am intarziat ca de obicei, ca na, doar stau la 10 min de liceu!
Dumi, colegul nostru, ne-a pregatit un slide cu poze din timpul liceului, ca sa ne amintim cu totii ce fete caraghioase aveam! Simonica a pregatit buchete de flori frumoase si deosebite, pentru D-nele Profesoare, si cate o sticla de vin pt profesori! Apoi dupa ce s-a facut strigarea catalogului si fiecare a spus cateva cuvinte, am mai stat de vb putin si am plecat spre Thalia, sa ne mai bucuram un pic de revedere, la o bauturica si o gustarica!
A fost frumos, vesel, plin de bucuria revederii, plin de dezvaluiri si uimire cateodata!
A fos minunat sa-mi vad colegii, sa vad cat de mult s-au maturizat, sa vad care s-a maritat/ casatorit, care are copii, care rade mai mult, care e mai optimist, care , cat si cum s-a schimbat fata de anii liceului!
II pup pe toti si ii imbratisez strans, si sper sa ne vedem la fel de veseli si peste 10 ani, sau poate chiar si mai devreme! Cu unii sigur ma voi mai vedea si intre timp! Iar intalnirea mi-a adus in inima si in minte anii tineretii, veselia momentelor din liceu, amintiri dragi de demult, mi-a dat sansa sa reinnod relatia cu multi colegi, si sa tinem legatura de-acum incolo, dar mi-a adus si gustul acrisor al trecerii timpului, mult mult prea rapid!!
Simonica si Dumi, va multumim pentru stradania voastra! A fost o placere deosebita!!


Sa-mi spuneti voi... cat de mult ne-am schimbat!!????


Doamnelor si Domnilor va prezint Promotia 1999, Liceul GH Sincai

Acum 10 ANI!!!

















Si acum:
















































Free Hit Counter




Free Counter



This entry was posted on 9/21/2009 01:52:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comments:

    grey said...

    ma bucur foarte mult ca ti-a placut. asta era si scopul. vroiam doar sa adaug ca vinul a fost din '99. pentru ca '99 a fost un an asa bun! :))

  1. ... on September 21, 2009 at 8:12 PM  
  2. Anonymous said...

    Sa va fie de bine!!!!!!!!
    Super tare,fratilor!!!! Raman niste amintiri asa de frumoase peste timp......Pacat ca toate trec prea repede si imbatranim! Tu esti la fel de frumoasa si proaspata,draga mea! Esti genul de om radiant,in preajma caruia nu poti decat sa fii fericit! Asa cred,asa simt,asa se vede! Ce zodie esti?? Edi parca Gemeni,nu?
    M-am bucurat sa vad pozele astea,m-au dus catre amintirile mele din liceu... Ce timpuri frumoase!
    Multumesc mult,suflet drag!
    Ramai asa cum esti,o minune!

    Sarutari si imbratisari cat cuprinde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    L'automne

  3. ... on September 22, 2009 at 8:22 PM  
  4. mirela c said...

    Ce amintiri frumoase !!!
    -Asemena nazbatii faceam si noi prin camin ,doamne ce vremuri !!
    Noi am inceput alta etapa a vietii ,acum e Cristina scolarita .
    Te astept pe la noi sa ne vezi ca eu habar n-am de ce nu apar postarile noi ,poate ma ajuti tu.
    --MULTI PUPICI SI IMBRATISARI CALDE SI LA CAT MAI MULTE INTALNIRI DE 10 ANI !!

  5. ... on September 26, 2009 at 11:06 PM  
  6. LauraAdamache said...

    Draga mea broscutza frumoasa mi-ai trezit atatea amintiri placute din timpul liceului incat aproape mi-au dat lacrimile. A trecut atata timp de parca tot ce a fost s-a petrecut in alta viata.
    Scumpa mea esti la fel de frumoasa ca acum 10 ani!! Sa nu te schimbi niciodata!! Sa ramai mereu omul frumos si cald care esti acum si pe care-l iubesc eu tare mult!!
    Te pupic cu maaaare drag si iti multumesc enorm pentru pozele minunate care m-au intors in timp, intr-o perioada atat de draga mie!!

  7. ... on September 27, 2009 at 9:28 PM  
  8. broscutza said...

    Simonica, sunt convinsa ca vinul a fost excelent, '99 a fost un an cu belsug si vitze nobile!! Te pupic cu drag si astept vesti excelente!! ;)))

  9. ... on September 28, 2009 at 7:23 PM  
  10. broscutza said...

    Draga mea L'automne,iti multumesc pentru gandurile bune si cuvintele superbe!! Asa e..timpul trece din ce in ce mai repede... si noi suntem din ce in ce mai grabiti...chiar uitam sa ne mai bucuram de unele aspecte ale vietii...
    De aceea am fost tare fericita sa ma intorc putin in timp in anii liceului, si sa vad atatea persoane dragi!
    Multumesc pentru faptul ca ma vezi la fel de proaspata, eu ma vad destul de schimbata, dar cateodata schimbarea poate sa fie in bine, asa ca ma bucur de ea, si in suflet ma mai simt inca foarte tanara, vesela, si plina de zambet!
    Eu sunt zodia pestilor, si se vede in fiecare moment, sunt o visatoare!! Edi e gemeni, da... O zodie minunata!!De fapt si el este o persoana minunata..de fapt...pt mine e cea mai minunata persoana ;)))
    Imi pare bine ca ti-am adus bucurie si melancolie in suflet!!
    As vrea sa fac asta in fiecare zi!
    Meriti sa zambesti cu toata inima!!
    Te pup cu mare drag si dor!
    Si tu esti minunea noastra!!

  11. ... on September 28, 2009 at 7:31 PM  
  12. broscutza said...

    Mirelush, a fost intr-adevar o perioada plina de amintiri frumoase si de mii de trasnai!!
    Imi face mare placere sa ma intorc in timp!! Dar apoi a venit facultatea, cu amintiri mai complexe, si nazbatii mai elevate ;)), cu o oarecare maturitate, dar frumusetea lor e si mai aprinsa, e diferita, ca si fiecare etapa din viata noastra... De aceea acum abia asteptam si noi sa vina momentul copiilor, si a scolii copiilor, si a etapei dezvoltarii familiei. Gata ! Restul ramane la stadiul de amintiri nemaipomenite, trecem mai departe la alt nivel, si mai frumos, si mai asteptat!!
    O sa intru periodic la voi, mai des ca de obicei, pentru a ma bucura de toate pozele si momentele voatre, pentru ca tare sunteti minunate!! Va pup pe toate si va ador!!

  13. ... on September 28, 2009 at 7:38 PM  
  14. broscutza said...

    Laurici, cuvintele tale mi-au dat lacrimile!!! Ma bucur ca ti-am readus in memorie asa amintiri frumoase, sunt convinsa ca erai la fel de minunata si atunci ca si acum!!
    Intr-adevar timpul trece mult prea repede, si eu am senzatia ca s-au intamplat in alta viata, si ma sperie gandul ca au trecut deja 10 ani!Dar cand trag linie sunt destul de multumita de toate cele intamplate, de tot ce am facut in acest timp, si ma bucur de toate amintirile, si cel mai mult ma bucur de omul de langa mine, care mi-e suflet pereche!!
    Iti multumesc mult pentru cuvintele tale care s-au dus direct la inima, si sa stii ca si eu te iubesc si te respect enorm, si te privesc ca model, pentru nobletea, frumusetea ta sufleteasca, dibacia, si sensibilitatea ta, si familia ta minunata!! Sa va dea Doamne Doamne bucurie pe masura sufletelor voastre! Si sa va dea un bebe care sa aiba toate calitatile voastre, si sa fie la fel de minunat ca tine!!
    Te pup cu mare mare drag si sper sa iti mai aduc zambetul pe buze!!
    ;)))

  15. ... on September 28, 2009 at 7:50 PM