Click here to view these pictures larger



This entry was posted on 8/03/2009 10:53:00 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 comments:

    Cory said...

    Felicitari sincere! Casa de piatra, mult noroc, intelegere si dragoste cat cuprinde, si copii sanatosi si frumosi ca voi!
    Ati avut o luna de miere minunata!!! Foarte frumoase si pozele! Pot sa te intreb unde in Turcia ati petrecut vacanta? A fost superb!!, se vede... Sa va iubiti mult mult, intotdeauna, ca si acum!

  1. ... on August 4, 2009 at 1:55 AM  
  2. broscutza said...

    Multumim din inima Cory, si voua toata fericirea din lume, si sa aveti parte numai de bucurii si zambet!!
    A fost intr-adevar o "luna de miere" vesela si plina de rasete zglobii!! Ne bucuram ca iti plac pozele! Am fost in Kusadasi, in Turcia, si a fost foarte frumos!!
    Va pupam, si va dorim tot ce e mai bun! Pupici calzi si veseli si lui Dragos!!;)))

  3. ... on August 4, 2009 at 8:06 AM  
  4. Lavinia said...

    Foarte frumoase pozele! Se vede ca v-ati simtit bine! Va doresc sa aveti o multime de astfel de vacante minunate!

  5. ... on August 4, 2009 at 3:36 PM  
  6. broscutza said...

    multumesc din suflet Lavinia!! Ne-am simtit tare bine si cred ca fericirea ni se vede pe chip! Va dorim si noi sa aveti numai vacante de vis si toata viata sa va fie ca o luna de miere!!

  7. ... on August 4, 2009 at 3:39 PM  
  8. mirela c said...

    suuuuuper pozele dac in poze se vede ce bine ati petrecut, in realitate a fost si mai si.
    Sa dea Domnu sa aveti in fiecare an o luna de miere asa de frumoasa.
    Va pupam cu drag si va dorim tot binele din lume!!!

  9. ... on August 5, 2009 at 5:35 PM  
  10. broscutza said...

    Multumim Mirelush, sa dea Domnu la toata lumea!! Va pupam ai noi cu mult drag, si abia astept sa vad poze noi cu mandrele printzese!!

  11. ... on August 5, 2009 at 11:55 PM  
  12. mirela c said...

    ah ... da... daca as putea sa cumpar putin timp ,sper si eu cat de curand sa reusesc sa postez ceva.
    Pupici.

  13. ... on August 6, 2009 at 10:48 AM  
  14. Anonymous said...

    Iubire,am vazut toate pozelele de peste tot,pe etape!! Sunt o nebunieeee!!!!! De fapt,nici nu ma puteam astepta la altceva...
    Peste tot numai zambete si veselie dar mai ales dragoste! Ca-n visele frumoase!
    Dragilor,vara asta a fost absolut minunata! Pastrati-o in inimi asa cum a fost si energiile sale pozitive va vor insoti mereu!!!

    Ne-ai lipsit tare,tare mult dar nu ramaneam singura pt ca eram cu Diana...A plecat si ea acum! Mi-e dor de clipele noastre impreuna,alaturi... Intru tot mai rar pe net...,poate gasesc un semn! Sunt aceleasi probleme pe blogul tau,vad ca nu s-a rezolvat nimic,nimic...
    Ce ma fac fara voi?!

    Toamna e deja aici! Da,nu mai sunt singura si asta e o mare,mare consolare! E anotimpul meu,stii asta! Ador postarile despre fascinatia ei,le caut...Mi-era tare dor de aerul asta racoros desi stiu ca vara s-a sfarsit! A fost minunata,mi-a oferit mult!
    Poate vii cu fotografii despre toamna,pe parcurs...,poate surprinzi ceva frumos in drumul tau...As fi incantata!!!!!!!

    Sper ca sunteti bine si ca aduceti mereu in viata reala bucuria!

    Multe sarutari cu dor si drag pt Ana mea draga!!!
    L'automne

  15. ... on September 2, 2009 at 3:51 PM  
  16. broscutza said...

    L'automne, cuvintele tale, mi s-au intiparit in inima, si mi-au dat lacrimile, asa cum simt ca dorul de tine m-a coplesit si pe mine! Si mie imi lipsesc momentele noastre, si mie imi lipsesti tu, si Dianutza noastra. Dar stiu ca sunteti bine, si mai stiu ca Diana e acasa si se bucura de momente de neuitat. Si mai stiu ca am zile cand nu imi mai ajung orele sa fac toate cele ce mi-am propus, nu sunt deajuns cele 24 de ore, ar trebui sa marim ziua.
    A fost intr-adevar o vara de vis, plina cu de toate, cu realizari, bucurii, momente cu familia, sport, vacante, cantec si rasete, bebei noi, reuniuni de familii si prieteni, experiente unice, etc etc..
    Din toate cea mai mare bucurie este ca sunt D-na Stroe, si ma mandresc de nu mai pot cu asta. Incercam amandoi acum sa relizam cat mai multe si sa infaptuim cat mai mult din cele propuse. Dragostea ne da putere, ambitie si dorinta!!
    Dar sunt langa voi, tot timpul, nu va uit, si in cinstea ta, imi aranjez casa in culori de toamna, o pregatesc cu tot dichisul.
    Edi munceste din greu pentru a termina frumoasa noastra casa, pe care o iubesc deja din tot sufletul si cred ca va fi cea mai frumoasa din toate cele... colurile, sunt toate calde, primitoare, pe jos, numai parchet, doar baia are gresie, mobila e vesela si frumoasa, fotoliile si canapeaua te imbie sa te afunzi in ele...
    Deja vad craciunul, cu bradul cel mare, iar noi toti langa semineu, cu vinul fiert si prajiturele, colinde in fundal, si raseete de copii peste tot.
    Pana atunci ne bucuram de toamna, gandindu-ne cu drag la tine! Te iubim!!

  17. ... on September 5, 2009 at 3:36 PM