Ne-a placut la nebunie sesiunea de diving la care am luat parte, si am profitat de fiecare moment sub apa, ca doar era broscutza in mediul ei, - am hranit pestisorii, am admirat fundul marii, dar si cum se vede suprafata apei de la 6 metrii adancime ( asa pentru incepatori),am adunat scoici si am facut poze si filmulete, am invatat toate semnele pe care trebuie sa le stie un scufundator, si ce trebuie sa faci in anumite momente. A fost o experienta de neuitat si ne-a placut maxim, asa ca ne-am promis ca vom mai incerca si in alta vacanta, in alt loc, mai in larg, mai la adancimi, cu mai multa experienta. Ar fi si cazul ca de snorkeling ne-am plictisit deja, asa ca ne avantam mai in adancuri...;))
Oricum va recomandam cu toata caldura sa nu ratati o experienta de genul asta, pentru ca e plina de satisfactii.














Free Hit Counter


Free Counter


This entry was posted on 8/24/2009 11:31:00 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    mirela c said...

    doaaaaamne cate postari am ratat de pe blogul tau ,abia acum am reusit sa le vad.......vad ca ai avut o vara plina cu de toate.
    Bravo pentru voi si pentru reusitele voastre !!!
    Te tzuc cu mare drag !!!

  1. ... on August 24, 2009 at 11:21 PM  
  2. broscutza said...

    Multumim din suflet Mirelutza!!
    A fost intr-adevar o vara plina si atat de frumoasa!! Si inca mai continua!! Va pupam si noi pe toate trei printzesele...frumoase, unice si minunate cum sunteti!!

  3. ... on September 5, 2009 at 3:25 PM