Pentru ca in ziua de azi, timpul se scurge din ce in ce mai repede, criza e in floare, si totusi tre sa ne pastram sanatosi, si in putere, m-am gandit ca la fiecare cateva zile sa postez cate un filmulet cu exercitii pilates, care mi se par extrem de eficace pentru femei. Bineinteles recomand si putin alergat prin parc, care pe mine m-a prins de la iubitul meu sot, dependent de asa ceva, plus o alimentatie cat mai sanatoasa. Dar aceste exercitii pot fi facute lejer acasa, si in maxim 10 minute pe zi, va simtiti mai tonice, mai frumoase si mai sanatoase. Dupa o perioada nici n-o sa va mai trebuiasca clipurile, stiind ce exercitii va plac si care sunt mai utile, o sa va faceti singure un pachet mai avantajos.
Mie mi se par extrem de bune, mai ales ca nu ma plictisesc niciodata, la cateva zile le schimb, si fac alta grupa de muschi, apoi revin...si tot asa..lucrez toti muschii, in intimitate, fara bani, timp mult pierdut si alte alea.
Merita macar sa aruncati o privire..poate va atrage! Ce ziceti incercam impreuna??
Bafta multa in tot ce faceti si.... let's be fit!!





Free Hit Counter

Free Counter


This entry was posted on 8/21/2009 09:23:00 AM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: