This entry was posted on 8/01/2009 09:43:00 AM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

13 comments:

    Diana said...

    Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaai TORT CU BROSCUTE, nu poot sa creeeeed!!!
    :))))))

    Sor`meo esti nastrusnica tare!!
    Uite unde stateau cocotati broscuta si broscoiul ei :))
    Sunteti nemaipomeniti!! Voiam si eu sa pap o urechiusa a broscutei, off off, cred ca a fost la fel de delicios precum arata!!

    Te pupacesc dulce dulce!!

  1. ... on August 1, 2009 at 11:36 AM  
  2. broscutza said...

    Sor-meo..stai in 6 ca mai vin poze!!
    Se putea fara broscutze??!!
    Anul viitor iti dau sa papi un brotacel!! hahahah
    Te pupam cu drag si dor!!

  3. ... on August 1, 2009 at 12:07 PM  
  4. Anonymous said...

    Hai ca ai fost la inaltime cu tortul ala fermecat,un sarut si gata,broscutza se transforma-n printesa si traiesc fericiti pana la adanci batraneti !! Nu era asa povestea?! Fratilor,sunteti de poveste,zau !! Cu atatia prieteni cum sa fii trist? N-ai avea cum! Cat despre brotacel....am ramas fara cuvinte! La cum te stim de nazdravana....,n-ar fi de mirare sa ne spui ca e-n faza de mormoloc deja!! Mai vin poze ?! Pai sa vina atunci! De ce sa stam pe loc? Credeam ca la cate ne-ai oferit pe-aici....s-au cam dus toate! Asteptam,asteptam,sa stii!!

    Sarutari cu mare,mare drag !!!
    L'automne

  5. ... on August 1, 2009 at 2:08 PM  
  6. broscutza said...

    da , L'automne, broscuta cu broscoiul s-au pupat si s-au transformat in print si printzesa, si au trait fericiti pana la adanci batraneti!! Asa se va intampla!!Ne bucuram ca va plac pozele, si asteptam si mai multe comentarii, cu tot ce va trece prin minte ca vedeti pozele noastre!! Notez totul pentru nunta mare!!
    Te iubim mult draga noastra!! Iti multumesc!!

  7. ... on August 1, 2009 at 5:33 PM  
  8. Anonymous said...

    Iubita vrei intrebari?! Stai ca am un sac!
    Cine e tipa aceea draguta,tunsa scurt si in rochita neagra(esti cu ea in antepenultima poza!)? Am avut impresia ca e Liza dar mi-a confirmat ea ca nu e! Iti trimisesem prin ea un pupic fermecat dar....n-a mai putut ajunge la tine din cauza acelei fracturi!! Tare draguta tipa,are ceva aparte,imi place! Sa-mi zici cine e ,da? Sa revad fotografiile si te mai chestionez!

    Pupici multi,colorati!

    L'automne

  9. ... on August 1, 2009 at 6:01 PM  
  10. Anonymous said...

    Din ce-a fost facut tortul,martipan? A fost mortal rau!

    Acum sa ne spui dumneata(de vei vrea) ce reprezinta tatuajul de pe omoplatul drept?! O broscutza cumva? De-aici vine numele dumitale?! Am vrut de multe ori sa te-ntreb...

    Pupici vernil,in ton cu dumneata,Broscutzo! Bine mai e sa stai printre nuferi....

    L'automne

  11. ... on August 1, 2009 at 6:09 PM  
  12. broscutza said...

    L'automne, fata aceea deosebit de draguta e Domnisoara mea de Onoare, Dany, prietena mea de ani de zile, tovarasa de bucurii si suferinte, o bomboana de fata cu suflet de aur! Este o fiinta cu rareori mai gasesti! Sunt prietene de multi multi ani, am plecat la studii in Polonia impreuna, si am fost colege de camera si chiar de pat foarte foarte mult timp.Minunata fata! Ma bucur ca ai remarcat-o!! Nici nu ma mir, simti tu imediat cand e o pers speciala!
    Tortul a fost facut din martipan, extrem de bun!!
    Tatuajul meu este facut in clasa a 10-a, in perioada nebuniei mele adolescentine, dar nu mi-a parut rau niciodata ca mi l-am facut, chiar daca acum n-as mai face asta,...cred. Reprezinta 2 delfini intr-un vartej cu apa, dar trebuie observat cu atentie ca sa realizezi ce e - sunt moarta dupa delfini, apa, si plus ca sunt zodia pesti.
    Porecla imi vine de la un banc, pe care il tot spuneam de cand eram mai mica, cu broscuta cu gura mare. Bancul l-am postat si pe prima pagina, pe blog, la "despre mine". Eram foarte haioasa cu gura mare, incercand sa joc cat mai bine rolul broscutei, si toti mureau de ras, si cum eu vb foarte mult si cand rad rad cu gura pana la urechi, mi-a ramas porecla asta..., zisa cu drag insa.

    te pup cu mare mare drag si astept alte intrebari
    de maine trec la poze din luna de miere!!

  13. ... on August 1, 2009 at 6:40 PM  
  14. Anonymous said...

    Ei,vezi ca am remarcat-o din prima pe Dany ?! Cum am vazut-o ,am si dat fugutza la Liza sa-mi zica despre ce si cum...Ea chiar mi-a zis ca adesea este confundata cu Dany! De-abia asteptam sa aflu misterul acestei fete minunate ! Mersi,draga mea!
    Iubita,ar mai fi o problema! De fiecare data cand accesez blogul tau,imi apare alarma antivirusului meu care ma atentioneaza ca blogul in cauza este virusat !!! Mereu intru pe raspunderea mea dar nu stiu ce trebuie sa faci pt remedierea acestui lucru...Poate gasesti o cale sa schimbi ceva,nu ma pricep! Foarte posibil sa detii materiale virusate,atentionarea este destul de accentuata si persistenta de fiecare data...dar asta nu m-a impiedicat sa intru si sa-ti scriu!!

    Te pup,draga mea,cu dor si drag!
    Sunt foarte fericita ca a revenit frumoasa Diana,se simtea lipsa ei peste tot...

    L'automne

  15. ... on August 1, 2009 at 7:47 PM  
  16. Lavinia said...

    Broscutza draga, ce de poze frumoase pline de voie buna! Dar tortul m-a dat gata! Multi pupici pentru proaspata familie de broscutze!

  17. ... on August 3, 2009 at 7:50 AM  
  18. broscutza said...

    L'automne, bine ca mi-ai zis de problema! E prima data cand aud de asta!! Incerc acum sa aflu cum sa fac sa scanez de virusi, sau sa rezolv cumva problema, daca chiar este!!
    Multumesc!
    Am postat si pozele din luna de miere, sper sa va placa!
    Te pupam cu mult mult drag si dor!!

  19. ... on August 3, 2009 at 10:57 AM  
  20. broscutza said...

    Lavinia, iti multumim din inima si ne pare bine ca iti plac pozele si ca simti fericirea noastra! Am postat si pozele din vacanta! Abia astept sa vad ce parere ai!
    Te pupam cu mult mult drag!
    Oac oac

  21. ... on August 3, 2009 at 10:58 AM  
  22. Laura said...

    Ana mea scumpa si draga, esti ca un soare!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stralucesti!!! :)
    ...am intrat pe fuga, ca sa te felicit pentru momentul unic si minunat pe care l-ati trait de curand...dar sint deja de-o ora pe pagina ta si nu pot sa ies! :D
    M-am uitat la toate pozele, inclusiv la cele din luna de miere...nu stiu daca ma crezi dar am "savurat" fiecare poza si am zambit constant uitandu-ma la explozia de fericire de pe chipul tau si a jumatatii tale :)
    Sinteti facuti unul pentru altul!!!
    Am ales sa-ti scriu aici pentru ca si pe mine m-a naucit tortul vostru cu broscute!!! :P
    Alegerea perfecta! Haios si frumos ca tine! :)
    O nunta ca-n povesti, intr-adevar, cu mult dans si veselie...felicitari, draga mea, sa ramaneti mereu cum sinteti acum!
    ...iar pozele sint de nedescris...cine a fost fotograful?! ...a facut o treaba buuuna rau de tot, hi, hi...v-a surprins in cateva ipostaze (de voi doi vorbesc :P) absolut minunate!!!
    Va uram tot ce e mai bun pe lume si va pupam cu mare drag pe amandoi!
    ...si alte urari de suflet si la anu' :)))
    Pupici dulci-foc, draga mea!!!!!!!

  23. ... on August 13, 2009 at 3:42 PM  
  24. broscutza said...

    Laurici drag, iti multumim din toata inima pentru cuvintele tare frumoase, care -au dus direct la suflet, si ne-au incalzit,si ne-au pus un zambet imens pe fata. Ma bucur nespus ca ai putut sa vezi toate pozele si ma bucur si mai mult ca ti-ai placut atata. Asa intr-u fel simt ca ai fot langa mine.
    A fost intr-adevar o veselie mare pe noi toti, si ne-am bucurat si am dansat, si am chiuit pana ne-au lasat puterile.
    Pozele sunt facute de Tibi http://www.tiberiuminzu.ro/, coleg de curs foto cu mine, si prieten bun!
    Ma bucur tare ca ti-a placut si tortul, care a fost deliciul serii, si cred ca se vede cat de fericiti am fost!
    La nunta mare va invitam si va asteptam cu drag sa sarbatorim impeuna, m-as simti tare mandra, daca ne-ati fi alaturi!
    Va pupam cu cel mai mare drag si va imbatisam tare si cu multa dragoste!

  25. ... on August 17, 2009 at 8:58 AM