Poate va intrebati : 8 zile pana cand? 8 zile pana voi fi cea mai fericita femeie de pe pamant!
8 zile pana voi avea alaturi un sot minunat pe care il iubesc cu tot sufletul!
8 zile pana voi declara lumii intregi ca il vreau langa mine toata viata,sa ii port numele si iubirea cu mandrie si respect!
8 zile pana vom spune da!
Nimic nu e mai dulce ca dragostea, nimic mai puternic, mai inaltator, nimic mai cuprinzator, nimic mai fericit, mai plin, mai bun... in cer sau pe pamant.
Acum iubirea incepe sa invete ce inseamna rabdarea si iertarea, increderea si cinstea, altruismul, consecventa, curajul si daruirea. Sunt itele din care se tese o casnicie.
deci:
Ziua- 11 iulie 2009
Locul- Casa de casatorii a sectorului 4 - Str. Gramont 26
Ora - 13,45 sa fiti acolo
Cinstea - terasa Cafenelei Actorilor de langa lacul din Parcul Tineretului
- se lasa cu bauta, de-ale gurii placeri, dans si voie buna.
Va asteptam cu mare drag, ca o sa ne vedeti cum nu ne-ati vazut niciodata si nici n-o sa ne mai vedeti!
Sa nu intarziati, stiti ca mireasa se-ameteste repede!!! ;)))))))


Free Hit Counter
Free Counter


This entry was posted on 7/03/2009 09:32:00 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

12 comments:

    Diana said...

    Sor`mea, chiar ma gandeam la tine ca esti in focul pregatirilor!! Nu mai este mult!! Cred ca mori de nerabdare!! Ti-ai luat rochita?? Abia astept sa vad fotografiile, o sa fiti cei mai frumosi!!
    Multumesc ca te-ai gandit la mine!! Am cam abandonat blogul, netul, casa, pentru ca au venit de o saptamana si la noi caldurile si am profitat la maxim!
    Va pupam dulce dulce..!!! Mi s-a facut dor de voi!
    Si pe L`automne am dat-o disparuta, nu mai stiu nimic de ea!! Vad ca nici pe la tine nu am gasit-o!!
    Pupicei si mii de imbratisari calde!!

  1. ... on July 4, 2009 at 6:25 PM  
  2. broscutza said...

    offf soro, ce bine ca sunteti bine!! Ma ingrijorasem!! Acuma m-am linistit!! Ma bucur nespus ca e cald si la voi, si sunt sigura ca soarele e tare fericit sa-ti incalzeasca zambetul minunat!Profita la maxim! Daca stiu ca sunteti bine, te astept cuminte! Plus ca si noi suntem in focuri! Am zis ca e doar cununie civila si nu e mare bataie de cap! Dar de unde?!! Acte, fotograf, flori, tort, rochie, costum, sampanii, cadouri, etc etc etc!!!!! Dupa momentul minunat de care sper sa se bucure toti, vom pleca intr-o vacanta binemeritata, prima oara ca Sot si Sotie, abia astept!!
    Te pup cu mare mare drag si dor si te tin la curent!
    Imbratisari dragi de sora iubitoare!!

  3. ... on July 4, 2009 at 7:45 PM  
  4. LauraAdamache said...

    Broscutza mea draga si frumoasa m-ai facut sa retraiesc emotiile nuntii mele care si pentru mine a fost cea mai frumoasa zi din viata mea!! As da orice sa pot fi prezenta la nunta ta dar chiar daca acest lucru este imposibil, vom fi langa tine cu tot sufletul nostru!! Abia asteptam pozele scumpa mea!! Te pupiiiiiic dulce dulce dulce!!!!!

  5. ... on July 7, 2009 at 8:46 AM  
  6. broscutza said...

    Draga mea Laura, mesajele tale imi incalzesc inima, si imi bucura ziua enorm, si sa stii ca ma simt tare bine cand imi sunt adresate astfel de cuvinte,mai ales cand stiu ca sunt din inima! Si eu as vrea sa fiti alaturi de mine, dar o sa va simt alaturi de mine toata ziua aceea, si o sa vedeti totul prin pozele pe care le voi posta negresit!!Poate cine stie..la anul..la nunta mare...reusiti sa trageti o fuga!! ;)))Ar fi o mare onoare pentru noi!!
    Sunt tare emotionata dar o sa iasa bine, sunt convinsa, oricum eu o sa fiu cu gura pana la urechi!
    Va pupam si noi cu mare drag si va dorim sa aveti o vara ca in vise, si sa va bucurati de fiecare clipa! Pupici veseli si optimisti!!!

  7. ... on July 8, 2009 at 7:31 PM  
  8. grey said...

    O nunta nu inseamna numai flori sunet de clopote, sau lumanari, muzica sau dantela. Nu e nevoie de o mare de oaspeti sau pavilioane luxoase. E nevoie ca doi oameni sa indrazneasca sa lase o viata si sa inceapa alta increzatori in rabdarea, iubirea si puterea de a rezista incercarilor anilor. Astfel de oameni sunteti voi doi. Va uram multa fericire impreuna si CASA DE PIATRA!

    Simona si Gabi Taudor

  9. ... on July 9, 2009 at 2:10 PM  
  10. Anonymous said...

    MAI SUNT ... 2 ZILE !!!!!!!!!

    Iubita mea,nu,nu te-am uitat,dar am vrut sa-ti fac urarile intr-o zi foarte speciala pentru mine si sotul meu!! Astazi este ziua noastra aniversara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Acesta este motivul intarzierii mele!

    Ce ti-as putea dori eu,iubita mea?! Esti un om asa de minunat cum rar mi-a fost dat sa-ntalnesc!!!!! In jurul tau graviteaza atatia oameni buni,suflete calde si luminoase!! Si nu e intamplator lucrul asta! Emani prea multa energie pozitiva si inseninezi cu zambetul tau miraculos chiar si cele mai pesimiste fiinte... Esti o minune,fara doar si poate!!!!!!!!
    Meriti tot ce-i mai bun pe lume,asta iti doresc!! La "prima vedere" m-am indragostit de surasul bunicii tale,apoi incet-incet mi-am dat seama ca ii semeni foarte tare si asta m-a fascinat...Pe urma ...ai fost atat de draguta, si de atenta incat m-ai topit cu dragalaseniile tale...N-am cuvinte care sa cuprinda toata admiratia pentru un caracter asa de special,Broscutza mea draga!!

    Urarile sunt din suflet,calde si adevarate...Iti doresc sa fii fericita alaturi de Edi si fericirea voastra sa raspandeasca magie in jur,sa va iubiti pana la adanci batraneti si sa nu-ti pierzi zambetul asta molipsitor si fermecator niciodata!!!!!!!!!!!
    Sarutari calde bunicii si toate gandurile mele bune!!! E un dar divin acolo langa tine,ce fericire s-o poti avea alaturi!!!
    Tuturor va doresc o zi minunata,cu soare si zambete din plin!!! Sa va fie bine!!

    CASA DE PIATRA ,IUBITA MEA !!!
    DARURI CERESTI DE BUCURIE SI IMPLINIRI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Sarutari cu mare,mare drag pt un om tare,tare drag !!!

    L'automne

  11. ... on July 9, 2009 at 4:40 PM  
  12. Laura said...

    Scumpa mea, cred ca emotiile care te coplesesc in momentul asta sint incredibil de puternice :)) ...dar si de o frumusete aparte...asa ca, pe ultima suta de metri, va uram si noi, din tot sulfletul, ca unirea voastra sa dureze o vesnicie...sa fiti frumosi si buni si veseli, cum sinteti mereu...si sa va rasune casa, cat mai curand, de glasuri dulci de copilasi... :P
    Noi plecam la mare in cateva clipe, asa ca te puuuuuuup dulce, si ne "auzim" la sfarsitul lunii...
    Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!

  13. ... on July 10, 2009 at 3:22 PM  
  14. Laura said...

    ...si pentru ca am zarit-o si pe L'automne, vreau sa-i urez: La multi ani!!!!!! ...caci am aflat ca a fost ziua ei (destul de aproape de a mea :P) iar eu nu am apucat sa o felicit :)
    ...si un La multi ani fericiti de ziua aniversarii lor!!!
    L'automne, va urez tot binele din lume!!! Pupici multi si dulci!

  15. ... on July 10, 2009 at 3:25 PM  
  16. broscutza said...

    Simona,va multumesc din suflet! E tare bine sa primesti urari atat de calde! Sa dea Domnu sa facen fata tuturor incercarilor, si sa ne faca toate si mai puternici impreuna!!
    Va pup si va multumesc mult! Daca aveti timp treceti sa ne vedeti cand spunem Da-ul!
    Va intorc insutit toate urarile!
    Va pupam cu drag!

  17. ... on July 10, 2009 at 7:42 PM  
  18. broscutza said...

    Draga mea L'automne, iti simtea lipsa tare mult, iar aparitia ta mi-a facut ziua atat de frumoasa, si m-a facut sa fiu si mai fericita in aceasta perioada!
    Iti doresc in primul rand La Multi Ani!!! Sa aveti parte de toata fericirea din lume, sa va simtiti intotdeauna binecuvantati unul cu celalalt, norocosi ca va aveti, exact ca acum!Iti doresc ca atunci cand te vei uita in urma sa nu regreti nimic din viata ta!
    Iti doresc sa simti toata iubirea si prietenia care te inconjoara! E numai meritul tau!
    Cat despre urarile tale...am ramas fara cuvinte! Mi-au dat lacrimilr si m-am simtit si eu binecuvantata! Iti multumim din toata inima si iti multumim ca ne esti alaturi, "la datorie" , langa sufletul nostru! Asa vei fi si maine langa mine si in inima mea!
    Esti minunata!
    Sa dea Domnul ca tot ce ne dorim sa se implineasca!
    Iti dorim sa ai un week-end de vis langa sotiorul tau drag, si sa te gandesti si la noi!
    Pupici dragi si cu mult dor!!

  19. ... on July 10, 2009 at 7:50 PM  
  20. broscutza said...

    Laurici, iti multumesc din inima ca n-ai uitat si ca esti alaturi de noi chiar si cand esti departe! Iti multumim pentru toate gandurile bune, si pentru minunatia care esti!
    Te simtim aproape si suntem mai linistiti, pt ca intr-adevar emotiile ne cam coplesesc! Asteptam si numaram orele!
    Iti uram si noi vacanta frumoasa, sa aveti parte de timp frumos, si abia astept sa comentam pozele...toate pozele ;)))!!!
    Multumim mult pentru toata bucuria daruita!
    Va pupam cu mult drag si dor! Distractie placuta!!!

  21. ... on July 10, 2009 at 7:55 PM  
  22. Anonymous said...

    Maine e sarbatoare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    S-aveti o zi superba,solara si-n suflete senin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Multumesc pentru toate vorbele frumoase,iubita mea!!!!! Meriti tot ce e mai bun pe lume,maine fericirea asteptata se va implini!!!!!!!!!!!!
    Vezi ca ti-am trimis pupici speciali prin Liza!!

    SA VA FIE DE BINE,DRAGILOR !!!!!!!
    Distrati-va din plin,e zi mare!!!!!!!

    Imbratisari calde,calde !!!

    L'automne

  23. ... on July 10, 2009 at 9:57 PM