si iata continuarea... the show must go on...!!!


Va urma....


Links to this post
Dragilor, am ramas in urma cu stirile, si cu pozele..., datorita multor evenimente petrecute in viata noastra!
Astazi incerc sa aduc la zi cel mai important moment, si anume casatoria noastra!
Pentru ca vreau ca si cei care nu au putut ajunge sa se bucure alaturi de noi, va atasez cat de multe poze pot, pentru a ne vedea in toata splendoarea!
A fost superb, intim, vesel, cu dans, muzica, voie buna, poze multe, si tort surpriza, putina ploaie cat sa ne racoreasca, dar asta dupa ce am ajuns la restaurant, asa ca nu ne-a stricat deloc coafura. Restaurantul a fost minunat si ne-am veselit cat cuprinde.
Poze am facut mai multe la Casa de Casatorii, si apoi la restaurant, pentru ca atunci cand am vrut sa facem poze si in parc a cam inceput ploaia, asa ca am reusit sa facem doar cateva... Dar ne razbunam noi la nunta mare. Oricum ploicica a fost o mana cereasca pentru ca a mai racorit spiritele si nu a fost caldura infernala la care ne asteptam noi,
Familia si prietenii au fost minunati, toti veseli si plini de voie buna, Nasii sa ne traiasca, au fost de nota zece, si cu totii am dansat si ne-am bucurat impreuna de acest moment important din viata noastra, cand eu am fost declarata oficial: Ana-Maria Stroe.

Va las sa ne admirati si sa ne spuneti ce parere aveti: am fost sau nu frumosi???
va urma...

Free Hit CounterFree CounterLinks to this post