Astazi e o zi mare pentru mine din mai multe motive!
1 - ma pot numara printre noii licentiati in drept, cu sanse sa devina mari avocati ;))
2 - e ziua de nastere a unei persoane deosebite din viata mea
La Multi Ani draga noastra!!!!!!!!!!!!!! Te iubim!!
Deci da!! E o zi care merita a fi sarbatorita din plin!
Ma simt...usurata, multumita, fericita, nu numai ca stiu ca am luat licenta, dar tind sa cred ca voi multumi foarte multa lume cu nota luata!!
Asa ca ..de ziua ta..L'automne, am primit un cadou minunat, foarte important pentru viitorul meu!Mi-ai adus noroc!!
Iar acum pot sa ma concentrez linistita pe cununia civila, care se apropie cu pasi repezi! Am fost asa preocupata de licenta ca nici nu mi-am dat seama ca mai sunt 3 saptamani! Uauuuuuuu!! Dar ma voi bucura de fiecare minut de pregatiri! Ce-a fost greu a trecut... acum a ramas doar placerea!
Mi-am dorit foarte mult sa stau mai mult cu voi fetelor, de ziua aceasta mareata, sa ciocnim sampania, sa ne rasfatam cu tort... dar ziua a trecut asa repede cu emotii, si euforie, eliberare si extaz!...dar si oboseala la maxim! Avand in vedere ca de ceva nopti nu am mai dormit... o sa va rog sa mai iertati o data fuga mea, iar eu promit sa va invit curand la o felie din tortul minunat facut pentru draga noastra L'automne!!
Pana atunci, cu bucurie in suflet ca v-am adus numai vesti bune, cu fericire si relaxare, ca am scapat, cu dor nespus de voi, ma duc sa-mi odihnesc putin tamplele care parca sunt mai albe de atata studiu, dar parca si mult mai intelepte purtand cununa minunata a licentiatilor, dupa care am tanjit atat!
AAA....am avut si serbare, cu decernare de diplome, cu robe, cu toca, si tot tacamul, iar sampania a avut un gust sublim de victorie!!
Asa ca ziua de azi a fost nemaipomenita!
Va multumesc voua, ca sunteti minunate, si ati fost langa mine tot timpul, am simtit din plin asta! Va multumesc din toata inima! Va iubesc! si.....Mi-e tare tare dor de voi!!




This entry was posted on 6/19/2009 09:41:00 PM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

    Anonymous said...

    FELICITARI,FELICITARI,FELICITARI!!!!!
    De-o mie de ori felicitarile mele,draga mea!!!!! Nici nu se putea altfel!! Stiam c-o s-avem sarbatoare mare azi si nici nu stii cat ma bucur ca ti-am purtat noroc prin pozitivitatea zilei de 19 iunie!!!
    Esti un om tare special si nu numai eu stiu asta!! Ma bucur tare ca am avut ocazia sa intalnesc un astfel de om si mai ales care sa-mi produca atata emotie pozitiva!! Prin ceea ce mi-ai daruit tu azi...se intuieste cu usurinta un mare caracter!!! Si cat de rare si nepretuite sunt astfel de lucruri!!
    Multumesc iar si iar minunea mea!!
    Diana mi-a facut o surpriza de mare senzatie,coplesitoare prin intregul dar sufletesc,aproape ireal de frumos!!!!!!
    Multumesc din suflet,fetelor!!! Greutatea sentimentelor voastre va va fi masurata in aur de 24k!
    Felicitari pt reusita si sa ai o noapte linistita si odihnitoare,Broscutza draga!!
    Pupici mii de la sarbatorita!
    L'AUTOMNE

  1. ... on June 19, 2009 at 11:16 PM  
  2. DOAR NOI said...

    Felicitari! Sa iti fie viata dreapta. :) Sa faci dreptate in tara asta nedreapta.
    Pupici.

  3. ... on June 19, 2009 at 11:30 PM  
  4. Anonymous said...

    Buna dimineata,draga mea!!! Sa ai o zi frumoasa si luminoasa,ca tine!
    De astazi gata,esti in vacanta!!!!!!
    Te sarut!
    L'automne

  5. ... on June 20, 2009 at 11:12 AM  
  6. broscutza said...

    Multumesc fetele mele dragi!!Va multumesc din toata inima!! Sunteti niste comori pentru mine si apreciez din tot sufletul meu, ca sunteti langa mine si ca ma sustineti de fiecare data! Va iubesc mult mult!
    E o onoare pentru mine sa am alaturi asa niste oameni! Va ador!
    Se pare ca vacanta mea e plina ochi, atat au asteptat toti sa scap de licenta, ca acum nu mai stim cum sa na impartim!! Nunti, petreceri, intalniri cu prietenii, cu familia, cu nasii, pregatiri pt nunta noastra, etc etc!! Helpppppppppppp!! Da' e tare frumoasa viata!
    Va pup si va iubesc !!
    Va doresc o saptamana minunta ca voi!
    Va doresc

  7. ... on June 22, 2009 at 10:57 AM