Dragii mei, am reusit azi dupa atat de mult timp, sa am acces la un net, si pentru ca nu stiu cand mai apuc, m-am repezit sa va si postez cateva poze din ce-am mai facut, si ce ne-au mai vazut ochii!
Prima oprire va fi la Castelul Peles, care pe mine personal ma rascoleste de fiecare data cu maretia si frumusetea lui, si am vrut sa va bucure si pe voi...Avem atatea de vazut si de admirat in Romania noastra, si e pacat ca nu sunt mai mult puse in valoare!
Iesirea prin Sinaia, la Manastirea Sinaia si la Peles, ne-a revigorat si ne-a facut sa realizam si mai mult ce tara frumoasa avem...
I-am scos la aceasta mica plimbarica pe Tata-socru, cu cumnatul meu si cu Edy, pe care de 2 saptamani ii ingrijesc, asa cum trebuie sa faca orice gospodina..;)) Ceea ce e minunat e ca atata timp cat ei sunt la munca, eu ma relaxez in gradina, cu cartea in brate, intre flori, si in ciripit de pasarele...dar bineinteles pazita aprig de baiatul meu drag Lord, care s-a facut mareeeee...Deci mi-e bine!!
Mi-e dor de voi toti si abia asteptam sa va pot scrie, dar o sa va rog sa-mi iertati inca putin lipsa, promit sa ma revansez!!
Va pup si va iubesc!!
P.S. sa-mi spuneti ce parere aveti despre poze!!



This entry was posted on 6/04/2009 03:35:00 PM and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: