Da..Paradis!!!
Munte, aer curat, veselie, familie, gratar, relaxare, hamac, muzica, bronz, soare, fetitze dulci, rasete zglobii, Lord, joaca, apa, stropeli, salata, mici, discutii, 2 torturi, sampanie, dans, ...cate si mai cate.
Cam la asta s-ar rezuma week-end-ul cu familia la Breaza, week-end dedicat lui Edi, si zilei lui de nastere! Am petrecut, ne-am simtit bine, ne-am relaxat!!
Cum? Va las pe voi sa vedeti!!
Va astept cu drag la munte!!




This entry was posted on 6/23/2009 12:21:00 PM and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 comments:

    Anonymous said...

    Ce fetze frumoase si luminoase vad eu aici....Mai ca m-as fi asezat si eu acolo intre voi,la masa! Cate bunatati sunt la vedere!!!!!!!!!!Si la propriu si la figurat,ca doar esti o bunaciune,Broscutza scumpa!!!!!!!!Ce sa mai zic de copiii aia tare dragalasi...Fetita cu codite parca eram eu in copilarie!!! M-am indragostit de zambetul ei ...de la prima vedere,asa cum a fost si cu buni dar si cu tine,iubita mea...Asa sa tot traiesti,cu oameni senini si locuri paradisiace!! Adevarat Rai!!
    Zici ca l-ai serbat pe Edi?? Pai nu fusese ziua lui mai demult sau nu stiu ce-am inteles eu...?! Sa fie si el gemeni? Pai daca-i asa trebuie sa facem alte urari,mult mai sanatoase,nu? Ce strica de mai multe ori? Sa-ti traiasca,sa te merite si dragostea voastra sa fie vesnica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Toti pupicii din lume,pt fericirea voastra,dragilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    L'automne

  1. ... on June 23, 2009 at 6:05 PM  
  2. Lavinia said...
    This comment has been removed by the author.
  3. ... on June 23, 2009 at 8:52 PM  
  4. Lavinia said...

    La multi ani! Sa fie sanatos si sa te rasfete toata viata! :) Sa fiti fericiti si nimic sa nu va umbreasca iubirea!
    Ma primiti si pe mine la munte? Eu tocmai m-am intors de la mare si nu mi-a placut deloc! Tot muntele ramane marea mea iubire! Ma angajez sa am grija de Lord pentru ca mi-e tare drag! :)

  5. ... on June 23, 2009 at 8:52 PM  
  6. DOAR NOI said...

    Sa iti traiasca!!! La multi ani sanatosi!

  7. ... on June 23, 2009 at 9:16 PM  
  8. broscutza said...

    Multumim din suflet fetele mele dragi! Multumim pentru urari si pentru cuvintele atat de frumoase care mi s0au dus direct la inima! Am devenit o alintata! Dar e adevarat, suntem tare fericiti, si eu sunt norocoasa ca am intalni si am langa mine asa un barbat, care ma iubeste si ma respecta, si e cu tot sufletul langa mine! Apreciez tot ce am si intorc la randul meu toate aceste sentimente minunate! Suntem intr-adevar norocosi, unii oameni nu as parte de asa ceva toata viata!
    @ L'automne - draga mea, te iubesc pe zi ce trece mai mult!
    Multumim ca esti in viata noastra!
    Ziua lui Edi a fost pe 11, dar eu fiind in focuri, n-am reusit sa-i fac decat un tort, asa ca.., cum am scapat am sarbatorit cu toata familia, si asa a mai avut un tort, si sampanie, si pupaturi!!

    @ Lavinia - Multumim mult de tot! Te primim cu draga inima la munte la noi! Sa ne spui cand vrei sa vii ca sa fac un tort mare si bun! Si clar tre s-o aduci si pe minunea mica Iulia, ca eu sunt de-a dreptul indragostita de ea!Eu am grija de Iulia, tu ai grija de LOrd!! ;)))

    @ Liza - Multumim mult draga mea, si tu sa ai parte de tot ce e mai bun!! ne auzim..si..sper sa ne vedem cat mai curand!!

    Pupici dulci si plini de dragoste!

  9. ... on June 25, 2009 at 10:39 AM  
  10. Diana said...

    La multi ani!!!!!!! Multa sanatate si sa aiba parte toata viata de iubirea sor`mii!! Nu ma indoiesc ca o sa fie asa!! Sa va iubiti mult si nimeni si nimic sa nu va umbreasca fericirea!!
    La multi ani, cumnatzelule!!

  11. ... on June 25, 2009 at 12:55 PM  
  12. broscutza said...

    Multumesc sor-mea! Esti o super dulce ca de obicei! Iti multumeste si cumnatzelul tau!Si noi va dorim voua sa fiti fericiti, sanatosi, si sa aveti parte cat mai curand de ce va doriti voi!!! ;)))) Si noi la fel!! HIHI!! Va pupam cu drag pe toti trei!!

  13. ... on June 26, 2009 at 8:44 PM