Am trait momente de neuitat la sfarsitul scolii, de data asta bucurandu-ma parca si mai mult, si mai intens, pentru ca imi dadeam seama mai bine ce realizare este! Ne-am bucurat de ultimele clipe impreuna, colegi si profesori, ne-am bucurat de sentimentele de usurare, de multumire sufleteasca... momente pe care nu le voi uita niciodata!
Le multumesc tuturor colegilor si profesorilor, pentru acesti ani, de emotii, bucurii, entuziasm tineresc, si tristeti cateodata..dar pe care acum..in timp..le vad tristeti frumoase!
Au fost ani frumosi, plini de evenimente, de schimbari, de realizari, ani in care am descoperit persoane frumoase, si eu m-am metamorfozat foarte mult, transformandu-ma intr-un om mai bun, mai realizat, mai iscusit, care stie mai mult ce vrea de la viata, care stie mai tare cum sa capete toate acestea, care stie sa-si respecte prietenii adevarati si familia, care stie sa iubeasca, care stie sa lupte. Toate astea nu le-am invatat numai din scoala, dar in acesti ani au avut parte toate aceste transformari, si de aceea perioada studentiei imi va fi tare draga toata viata.
Sper din toata inima ca intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii sa ne gaseasca pe fiecare exact pe drumul dorit, si mergand in sensul cel bun!
Doamne-ajuta sa ne revedem cu bine!

Va prezint Facultatea de Drept - Promotia 2009!!!






This entry was posted on 6/21/2009 02:46:00 PM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

    Diana said...

    FELICITARI din toata inima surioarei mele licentiate in drept!! Sunt mandra de tine si iti doresc sa iti vezi toate visele realizate!!
    Te imbratisez cu toata dragostea din lume!!!!!!!!!!

  1. ... on June 22, 2009 at 7:10 PM  
  2. Anonymous said...

    Cu oameni ca tine,scumpa mea,tara asta ar fi pe drumul drept!! Contam pe tine daca vom fi nedreptatiti,sa stii,tine-te bine!! Nu vezi in ce lume traim? Trebuie sa ne scoti la liman...Bucuria ta e si-a mea,gandul meu sincer si bun...e cu tine! Sa nu te schimbe ameteala vartejului in care traim si sa ne traiesti!!!!!!!!!
    Sarutari fierbinti si sincere!!!!!!!!
    L'automne

  3. ... on June 22, 2009 at 11:56 PM  
  4. broscutza said...

    Va multumesc fetele mele dragi! Sunteti minunate! V-am simtit alaturi de mine tot timpul! Va ador si sa fiti sigure ca va voi fi alaturi si eu la randul meu, in orice situatie, si chiar si atunci cand veti avea o problema juridica! :))
    Mi se umple inima cand va citesc cuvintele frumoase! Si va iubesc tare tare mult!
    Si eu sunt mandra de voi, si sunt mandra ca am in viata mea asa niste persoane de exceptie si de o noblete pe care eu n-am mai intalnit-o!
    Va multumesc ca sunteti in viata mea!
    Va iubesc!

  5. ... on June 23, 2009 at 1:16 PM