Cu speranta sa va aduc zambetul pe buze, si sa va tina mult mult, pana ma intorc eu, postez urmatoarele poze, care pe mine m-au amuzat teribil!! Va pup si mi-e dor de toti, si de fiecare in parte!!

Melculetzul din curte caruia i-am cantat pana i-au iesit ochii..de furie cred..!!
Melc melc cotobelc
Scoate coarne boieresti
sa te duc la balta
sa bei apa calda
sa te duc la dunare
sa bei apa tulbure...








Veveritza cea zglobie si jucausa, din parcul din Sinaia, care n-avea nici o treaba sa vina la tine, in speranta unei mici recompense, dar care iti intorcea mandra coada, daca vedea ca ai pacalit-o si ai facut-o sa faca atata efort degeaba...
Tare tantosa mai era!!




Ariciul din gradina, pe care Lord il cam adulmeca, dar de care s-a cam speriat cand l-a vazut facut ghem de ace, si asa intepacios cum era... oricum era tare haios..si familia lui de aricuti traiesc la noi in gradina de cativa ani... Ne-am bucurat sa vedem un vechi prieten...sau urmasul lui!!





Cuibul cu oua de mierle gasit de Edy in acoperis! L-am salvat si i-am facut o noua casuta in speranta ca mamica ii va gasi... Noi tot asteptam si tot speram...


Noua casutza




Edy intr-o seara, in curte, putin infrigurat, dar destul de bine si comod..., s-a relaxat in hamac cateva ore... L-am bagat si pe el la animalutze haioase..hihihi
Frumoasa imagine, imi inspira relaxare...


Si bufnitzele din gradina, care la inceput m-au cam speriat, dar apoi m-am relaxat, vazand cat de cuminti sunt... Tacute si adormite aproape, ne lasa sa ne vedem de treaba noastra, urmarindu-ne insa destul de vigilent...si chiar cateodata parand ca pozeaza.. Am concluzionat..niste haioase!!!Mai ales cand isi rotesc capul ala cu totul asa...mor de ras!!



This entry was posted on 6/04/2009 05:09:00 PM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 comments:

    Lavinia said...

    Mi-au placut tare mult pozele tale de munte! Mi-au incantat privirea, dar mi-au adus aminte si de zilele in care ma plimbam peste tot pe unde avea sotul meu lucrari.....acum iau o pauza! Astept sa mai creasca putin pitica si poate o luam de la capat....
    Te pup!

  1. ... on June 4, 2009 at 11:23 PM  
  2. Diana said...

    Doamne ce frumuseti ne-ai adus in case, sor`mea!!! Ce imagini minunate! M-ai atins direct la inimoara cu ele!! Esti intr-un coltisor de rai acolo si ma bucur pentru voi nespus!
    Spor la invatat, te imbratisez strans strans!! Cum mai ai o picatura de net mai vino pe la noi ca iti ducem dorul!!
    Cei mai dulci pupici pentru cea mai iubita surioara de pe pamant!

  3. ... on June 5, 2009 at 6:16 PM  
  4. Anonymous said...

    In copilarie urmaream un film de desene animate f frumos,se chema "Povestiri din Padurea Verde"!! Nu cred sa mai fi vazut ceva la fel de frumos printre desenele pt copii de azi! Vazand pozele aduse aici de tine imediat m-am dus cu gandul acolo,in lumea aia fantastica,miraculoasa!!!!!!!! Nu stiu cum ai reusit tu,draga mea,sa aduni atatea minunatii pe metru patrat!! Imaginile sunt de-a dreptul incredibile,parca ai trai intr-o rezervatie... Multumesc frumos pt mesajul asta plin de emotie,Broscutzica draga ...si ne e ataaaat de dor de dumneataaaa!!!!!
    Pupici plini de amintiri frumoase!
    L'automne

  5. ... on June 8, 2009 at 4:06 PM  
  6. Anonymous said...

    BAFTA MULTA,MULTA PT MAINE!!! Suntem alaturi de tine,draga noastra,nu te-am uitat!!!! De-abia asteptam sa ne dai vestile bune!! Grabeste-te sa te gasim cat mai curand!!!!!!! Mobilizeaza-te si-o sa fie bine,ok?
    Sarutari cu dor si drag!! Si mai ales cu bafta!
    L'automne

  7. ... on June 18, 2009 at 12:32 PM  
  8. Diana said...

    Am venit si eu rapid, vad ca L`automne mi-a luat-o inainte!
    Sa stii Broscutza frumoasa ca ma gandesc la tine, si zilele acestea tot m-am gandit...iti tin pumnii stransi si ma rog la Maicuta Domnului pentru tine, sa te lumineze, sa te intareasca sa poti trece cu bine peste acest pas important!
    Bafta multa, multa!!!! Te pup dulce si te imbratisez!
    Imi lipsesti tare,abia astept sa revii !!

  9. ... on June 18, 2009 at 1:19 PM  
  10. broscutza said...

    Dragele mele, va multumesc din toata inima pentru gandurile frumoase, le simt si chiar stiu ca imi sunteti aproape, si asta imi da putere!! Mai e un pic!! Abia astept sa va revad si sa mai vb ca tare mi-e dor de voi! Pana dupa examen, va pup cu cea mai mare putere si cu cel mai mare drag, va iubesc tare tare, si va dau intalnire pe mai tarziu! Sper cu zambetul pe buze sa ne vedem!
    Va pup cu mare drag si sa-mi tineti pumnii!

  11. ... on June 19, 2009 at 2:19 AM  
  12. broscutza said...

    L'automne La Multi Aniiiiiiiiiiiii!!
    Multi Ani Traiasca, Multi Ani Traiasca, La Multi ANi!! Cine sa Traiasca, cine sa triasca, la multi ani! L'automne sa traiasca, L'automne sa traiasca, La Multi Aniiiiiiiiiiiiiii!!!

  13. ... on June 19, 2009 at 2:21 AM  
  14. broscutza said...

    Sor-meo...Te IUBESC TARE!!

  15. ... on June 19, 2009 at 2:21 AM  
  16. Lavinia said...

    Broscutza draga, sa stii ca ma gandesc la tine si iti tin pumnii! Eu o sa plec intr-o mica vacanta, dar sper ca atunci cand ma intorc sa aud numai de bine!

  17. ... on June 19, 2009 at 10:54 AM  
  18. LZ said...

    Da' chiar! Ce animalute, ce cozi stufoase, ce vietati simpatice. Da, domnule! Sa vedem frumosul din jurul nostru!
    Te invit pe la mine la o cafea!

    http://laurazaharia.blogspot.com

  19. ... on June 19, 2009 at 10:00 PM