Pe 20 iunie 2009 draga noastra Alinutza a implinit frumoasa varsta de 21 de anisori! Uauuuuuuuuuuuu!! Mi se pare atat de tanara!! Parca a trecut un secol de cand aveam si eu atat!
De aceea si petrecerea data in cinstea ei a purtat insemne tineresti si un suflu de veselie ca de 21 de ani!

Draga noastra Alinutza, sa ne traiesti, sa fii fericita, sa fii sanatoasa, sa fii iubita, sa ne umplii inimile de veselie ca si pana acum, sa zambesti si cu sufletul si cu al tau chip frumos, sa ai o nunta ca-n povesti, si sa facem cumva sa ne inrudim... ca abia astept ;))))))))))))))))!!!!
Iti doresc sa fii fericita langa barbatul vietii tale, si sa stii ca impreuna formati un cuplu de exceptie, frumos, vesel, solid, si cu toate calitatile pentru a razbate prin viata cu succes si biruinta!
Noi va iubim tare mult si va multumim ca ne-ati lasat sa va fim alaturi, si de altfel multumim ca si voi ne sunteti alaturi noua tot timpul!
LA MULTI ANI FERICITI!!!
Va iubim!!

Va las sa vedeti cat am fost de frumosi cu totii!!

Pupici dulci si cu mare drag!





This entry was posted on 6/25/2009 10:52:00 AM and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Anonymous said...

    MULTI ANI TRAIASCA !!!

  1. ... on June 29, 2009 at 4:56 PM  
  2. broscutza said...

    Multumim la fel draga noastra! Sa ne traiesti!

  3. ... on June 29, 2009 at 9:44 PM