Am cateva persoane tare dragi sufletului meu, unele cunoscute prin intermediul blogului, altele prezente si in viata mea de zi cu zi, dar indiferent de asta, persoane de o noblete si o sensibilitate de nedescris!
Eu..sunt o persoana care incearca mai tot timpul sa isi arate si prin fapte afectiunea si respectul si admiratia, si de obicei fac anumite gesturi care se vor dovezi de iubire, dovezi de tot ce simt atat de frumos pentru persoanele respective, ai asta poate insemna o floare, un mesaj frumos, o vorba frumoasa, o atentie, ceva ce stiu ca ar face placere...
M-am tot gandit ce as putea face pentru persoanele pe care le indragesc atat, dar care -cele mai multe- sunt atat de departe!
Si pentru ca pe toate la uneste sensibilitatea o sa incerc sa postez lucruri frumoase, care vor fi dedicate lor, in totalitate!
Pentru ca sunt atat de dragi, atat de frumoase, atat de gingase, ca niste flori, atat de iubitoare, atat de atente, inspira multe persoane, si ne imbogatesc viata noastra a tuturor, le dedic astazi poezii dragi sufletului meu, ca un semn de afectiune si de respect.

Diana sor-mea blogosferica, L'automne, Liza, Laura, Mirela, Lavinia, Laura, sunteti toate minunate, sensibile, deosebite, cu o inima mare si frumoasa, suflete profunde,inzestrate cu intelepciune si dar de la Dumnezeu, ...sunteti numa' bune de iubit!!;)

Va ador!Pentru voi:

Mai sus decat vulturul
Nu-i pasare sa zboare,
La fluier n-are mierla
Rival ca sa-l retin,
Dar e un lucru-n care si vrabia e tare
Nu-i nimeni sa se bucure
Mai mult de mai putin.
Modestie- Ady Endre

Securea a ucis
Dulgherul o achita
Dar dac-ar da sentinta
Padurea schilodita
Ady Endre



This entry was posted on 5/14/2009 03:17:00 PM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

25 comments:

    Anonymous said...

    Saru'mana pt toate darurile de cuvinte frumoase,alese,generoase,vibrante.... Iti reintorc fiecare cuvintzel plus inca 1 milion de vorbe frumoase!!!! Le meriti pe deplin si fiecare dintre noi e onorata de prezenta ta,de prietenia si dragostea netarmurita...Esti ceva ce extrem de rar am intalnit,MINUNE REALA,asta esti! O comoara rara! Iti doresc tot binele din lume,sa fii fericita si sa te bucuri intotdeauna de dragostea si pretuirea celor pe care-i iubesti!!
    Te pup si te imbratisez de mii de ori,draga mea,draga!!!!!!!!!!!!!!
    L'automne

  1. ... on May 14, 2009 at 4:08 PM  
  2. Diana said...

    Saru`manuta pentru cadou, pentru vorbele spuse din suflet si pentru aceste versuri minunate!!
    Si noi te pretuim si ne bucuram ca am avut sansa sa te cunoastem!!!
    Nu as vrea sa repet minunate cuvinte ce le-a spus L`automne, dar subscriu la absolut tooot! Stii cat de draga imi esti!!

  3. ... on May 14, 2009 at 4:11 PM  
  4. Anonymous said...

    Fetelor,ati observat ca suntem toate pe receptie in acelasi timp,nu?!!!!!! Ce minune!!! Tocmai vin de la Diana,cu sufletul plin de toate vorbele voastre frumoase! Ce binecuvantare de la Dumnezeu!!! Sunteti minunile mele!! Va pup si va iubesc,fetitzele mele dragi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    L'automne

  5. ... on May 14, 2009 at 4:19 PM  
  6. Anonymous said...

    Nu stiu,zau,ce-om avea astazi toate de ne-au coplesit toate emotiile din lume......Citim si plangem! Intru la tine,ma coplesesc emotiile,fug la Dienutza - plang de-a binelea!!!! Hai ca ne-am potrivit de nu se poate,mai bine nici ca se putea!! Voi nu credeti??
    Va pupic din tot sufletul!!!!!!!! Doamne,sensibile si nazdravane mai suntem!! Deh,fete singurele la parinti! N-as mai pleca de langa voi,iubitele mele! Tandretea pluteste in aer,o simtiti? Pe mine m-a topit deja!
    L'automne

  7. ... on May 14, 2009 at 4:32 PM  
  8. DOAR NOI said...

    Multumesc draga mea prietena minunata.
    Imi doresc sa nu-mi pierd sensibilitatea, desi uneori mi-e greu sa fac fata rautatii oamenilor.
    Multumesc ca te-am cunoscut.
    Bafta multa la licenta si numai bine.
    Imbratisari cu prietenie si dor si dragoste si voie buna.

  9. ... on May 14, 2009 at 4:44 PM  
  10. broscutza said...

    Cu mare placere, dragele mele! Macar atat sa pot face si eu, daca altceva mai bun nu se poate momentan! Si imi doresc din rasputeri sa va fac sa simtiti macar un sfert din ce fericire simt eu cand am un semn de la voi!
    Va ador si sunteti minunate! Nu am putut imbraca in cuvinte tot ce am in sufketul meu pentru voi! Aproape ca nici nu-mi vine sa cred! Dar pot sa va spun sincer ca va iubesc! Sincer si frumos, cald si dezinteresat, o iubire care va dainui, pentru ca e curata si gingasa, si pentru ca o meritati 100%! Iar daca eu sunt asa cum sunt, e tot datorita voua, pentru ca ma faceti sa scot la iveala tot ce e mai bun din mine!
    Si da, simtim si noi tandretea, si sensibilitatea, si tot ce e mai frumos frematand in inimi, si asta ne face sa zambim lumii mai frumos si mai deschis,pentru ca atata timp cat exista iubire si prietenie si respect, suntem cei mai bogati si mai fericiti din lume!
    Va pup cu mare mare drag si un imens dor!!

  11. ... on May 14, 2009 at 4:48 PM  
  12. Diana said...

    Da, suntem toate aici, simultan, ce frumos, hihi! La mine ploua cu galeata, cu tunete, o adevarata ploaie de vara! Dar stropii ei mari si reci nu ma uda caci sunt aici la adapost, incalzita de vorbele prietenelor mele dragi !!! Si nu ma mai dezlipesc din fata calculatorului!!
    Va iubesc si va pup ca tare imi sunteti dragi si aproape inimii mele!!!

  13. ... on May 14, 2009 at 4:52 PM  
  14. broscutza said...

    Vezi, ti-am zis ca fie vremea cat de rea, fie ziua cat de acra, fie oboseala cat de mare, e tare bine cand ai parte de iubire, de afectiune, si atentie , de un prieten care nu-ti cere, care nu comenteaza negativ, care nu vrea nimic decat sa iti fie aproape, sa ii spui cate-n luna si in stele, si iti daruiasca un zambet si sa-ti atinga inima! Prietenul e cel care te tine de mana si iti atinge inima, nu?!
    Asa vreau sa fiu si eu pentru voi! Asa ca ...here I am!! Si ce bine e cand suntem toate! Parca e o intalnire intre fete! Va pup si va imbratisez cu drag, sa va tina de cald!

  15. ... on May 14, 2009 at 4:59 PM  
  16. Anonymous said...

    "Nu cum sunt eu sunt eu,
    Ci cum esti tu sunt eu,
    Un fel de tu sunt eu,
    Pe care nu l-ai mai lasat sa fie eu"
    Nichita Stanescu

    Am scris asta pt ca iata,fiecare descopera in celalalt tot ce are mai bun si astfel se face transfer de energii pozitive!!!!!!!! Aproape ca devenim un mare...EU! Doar mi se pare mie?
    Pupici insoriti pt voi! E un soare puternic aici....
    L'automne
    Doamne,ce bine zici Broscutzo despre prietenul care nu vrea nimic decat sa-ti fie aproape...Pai de unde,iubire,ca ni s-a racit sufletul de la atata inghet sufletesc...Uite ce miracol ni se par acum lucrurile absolut normale altadata...Ni se par minune vorbele frumoase,din suflet...

  17. ... on May 14, 2009 at 5:17 PM  
  18. Anonymous said...

    Ne-ai parasit,iubire,dar sa stii ca nu scapi! Saracutza de tine,tu esti stresata cu examenele si mai ai si timp de noi...,ti-ai petrecut ziua intr-un plans si-un ras de veselie!!!!! Minunata mai esti,nici nu s-ar putea altfel!!!! Sa nu fii suparata ca te-am retinut mult pe-aici dar chiar a fost un eveniment "adunarea" noastra la apel!!!!!! Nici n-am simtit cand a trecut ziua si eram asa de melancolica de dimineata...Ati aparut voi si-a iesit si soarele!! Sa ne zici cand mai ai examenele alea,in special licenta,sa ne rugam pt tine,ok? Hai ca te las sa mai repeti cate ceva,cat s-o mai putea dupa atata rasfat!!
    Pupici timizi dar rapizi!!!
    L'automne

  19. ... on May 14, 2009 at 7:36 PM  
  20. broscutza said...

    Draga mea L'automne, poezia e minunata!De altfel Nichita Stanescu are niste poezii absolut mirifice! Si esenta poeziei este tare frumoasa! Si e adevarat! Ma gandeam si eu cat de mult poti sa te schimbi, influentat de cel drag!Sau de cei de langa tine! Te modelezi dupa alta persoana! Sau pur si simplu scoti din tine ce e mai bun, ..sau in unele cazuri ce e mai rau!E curios cand unii oamneni au asa un efect asupra noastra!Cateodata e un lucru tare bun, ca acum cu noi, voi scoateti din mine ce e mai bun, sunt senina si vesela, si optimista; dar uneori, pentru unii oamnenu e un lucru rau, am vazut perechi in care unul din ei se modela si se schimba dupa celalalt, ca la un moment dat nu se mai recunostea, si nu se termina chiar asa frumos, am vazut oamneni care-si scoteau ce e mai rau din ei, influentati de altii, nici nu-si mai dadeau seama ce fac...! Dar eu zic ca totul tre sa fie echilibrat, omul cat traieste invata, asa ca invatand de la cei de langa tine, de la cel drag, te schimbi, si te transformi intr-un fluture rar, si neasemuit de frumos! Asa da!! Cu aceste transferuri pozitive ne facem mai buni, mai frumosi, ne deschidem ochii spre noul lumii!
    Voi ma faceti pe mine mai bogata sufleteste, mai luminata, mai zambitoare, chiar mai buna...si cand ma gandesc la voi..o fac cu drag, si cu gandul ca va doresc alaturi mereu.

  21. ... on May 14, 2009 at 7:37 PM  
  22. broscutza said...

    ahahaha....vezi in acelasi timp ne-am gandit una la alta...
    Nu-ti face griji, draga mea draga, mi-a facut asa o placere sa stau cu voi, ca fetele, ca nici nu am stiut cand a zburat timpul,si m-a destins tare mult, asa ca acuma am putere mai mare de munca, sunt linistita si senina, si imi merg toate mai bine! Va multumesc ca sunteti mereu langa mine!!
    Maine am un examen greu, si apoi abia saptamana viitoare! Pe 19 iunie am licenta! Sa-mi tineti pumnii!
    Va pup cu mare mare drag, si cu greu ma dezlipesc de voi..., dar revin, si nu scapati asa usor!!
    S-aveti succes in toate si mult zambet pentru ca cineva aici va iubeste!
    Va pup si va iubesc!!

  23. ... on May 14, 2009 at 7:42 PM  
  24. Anonymous said...

    Cum ai zis??!!!!!!!!!!!! N-am vazut eu bine????? 19 iunie licenta?????????????? NU SE POATE ASA CEVA!!!!!!!!!! Hai sa si zic acum daca tot m-am apucat sa ma mir atat!!!!!! E ziua mea de nastere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E culmea,stiu,dar asa e! Mai,mai,cum se leaga toate,sa mai zica cineva ca totul e intamplator...........Bafta multa,multa pt maine!! IMENSA! Acum fugutza la materiale,sa nu scapi ceva important!!!!!!!!!
    Te pup pe sufletelul ala dulce si atat de frumoooooooooos!
    L'automne

  25. ... on May 14, 2009 at 8:21 PM  
  26. broscutza said...

    Gata s-a notat!! 19 iunie zi de sarbatoare mare!! O sa avem grija sa iti facem o surpriza!!
    Sor-meo, noteaza acolo in carnetzel, de acum in fiecare an, pe 19 iunie sarbatorim!!
    Va pup fetelor de nu va vedeti si ma dezlipesc cu greu! sa stiti! Gata fug! Va pup si va iubesc!

  27. ... on May 14, 2009 at 8:27 PM  
  28. Diana said...

    Hihi, ce am aflat!!! Sarbatorim pe 19 iunie, iuuuuhuuu!!!!! Sarbatorim ziua de nastere a lui L`automne si reusita Broscutzei la licenta!!
    Mare sarbatoare, mare!! Abia astept!!! Bine ca stiu, pana atunci am timp berechet de cautat si strans cele mai frumoase flori cu miros de toamna :)
    Cum am lipsit putin si cum s-au deslusit mistere , mai, mai, sunteti fenomenale!!! Va pup cu tooot dragul!! Da, ne nu va vedeti, naa! Ca eu asa sunt, ca o lipitoare, o ventuza ce daca prinde ceva in sufletel nu ii mai da drumul!

  29. ... on May 14, 2009 at 8:47 PM  
  30. Anonymous said...

    Hai ca suntem de poveste,asa ceva ...si "cum spui dumneata, bibicule,mai rar!". Pai voi,fetelor,sunteti reale sau visez?????? M-ati lasat fara cuvinte,nu mai stiu ce sa zic! De-a lungul vietii tale iti vei aminti cu nostalgie de ziua asta de 19...,ziua licentierii si ...poate si de mine un pic,cine stie...
    Saru'mana pt tot soarele adus in inima mea astazi!!!!!!! Dumnezeu sa fie cu tine,draga mea!!!!!!!!!!! V-am mai spus cat sunteti de luminoase si de frumoase? Va mai spun si-acum iar si-n fiecare zi!!!!!!! Dumnezeu sa fie cu noi toti!!!!!!!!!!!!!
    Pupici muuulti si apasati!
    L'automne

  31. ... on May 14, 2009 at 9:00 PM  
  32. Lavinia said...

    Ma alatur si eu fetelor care iti multumesc din suflet pentru aceasta surpriza si pentru cuvintele minunate!
    Iti multumim ca ai creat aici o oaza cu ganduri frumoase! Suntem inconjurati de atat de multe probleme si lucruri urate, incat e o adevarata incantare sa pasesti intr-o astfel de oaza! Si e o incantare si mai mare sa vezi ca exista suflete calde si frumoase precum este al tau!
    Bafta la licenta! Suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii stransi! Mai ai putin si scapi!
    Te pup si iti dorec sa ai parte de tot binele din lume!

  33. ... on May 14, 2009 at 9:07 PM  
  34. Anonymous said...

    Uite,iubita mea,ce vorbe frumoase aduce aici si Lavi... Stii ce m-am gandit? In ziua cand vei avea impresia ca ti-e greu si urat(asa cum frumos zice poetul!),ca ti se scufunda toate corabiile,.....intoarce-te aici,la pagina asta si citeste rar si apasat toate cuvintelele noastre de drag!!!!!! Vei vedea ca totul se schimba rapid,cat ai clipi! Tu ne-ai daruit atatea momente extraordinare,macar sa putem face si noi ceva,nu? Macar un suras,un gand frumos si-un pupic mai mariceeel!!!! Primeste-le ca sunt cu drag!!!!!!!!
    L'automne

  35. ... on May 14, 2009 at 9:36 PM  
  36. Anonymous said...

    Noapte buna,draga mea! Sa incheiem o zi asa de frumoasa cu un gand bun!!!!! BAFTA!!!!Oricum esti cea mai tare!!!!!! Sa nu ne uiti!!
    Sarutari de somn usor!
    L'automne

  37. ... on May 15, 2009 at 12:40 AM  
  38. mirela c said...

    MULTUMESC tare mult scumpa!!
    m-am bucurat enorm pentru premiul acordat,scuze ca eu sunt codasa o sa ma revansez.Te imbratiseaza cu mult drag prietena ta de pe blogosfera!!

  39. ... on May 15, 2009 at 4:15 PM  
  40. broscutza said...

    L'automne, draga mea draga, mi-ati tinut un noroc imens azi, pentru ca totul a mers ca pe roate, si ma intorceam acasa zambind satisfacuta de rezultate si fericita, si ma gandeam la voi, dragele de voi, care cred ca mi-ati tinut pumnii stransi... Plus dragul meu care si-a invinetit pumnii cat a strans din ei...!! Asa ca voi trei m-ati facut sa sar un hop mare, si ma simt asa linistita acuma..!! Va multumesc atre mult!!
    Acum, dupa o noapte intreaga de invatat si o zi intreaga de emotii, ma voi odihnii putin, ca cred ca am cam imbatranit si ma cam lasa bateriile!!
    Va pup cu cel mai mare drag si va doresc sa aveti un week-end de vis!! Va iubesc!!

  41. ... on May 15, 2009 at 9:18 PM  
  42. broscutza said...

    Draga mea Lavi, asa cuvinte frumoase ai pentru mine, si iti multumesc tare mult!! Am simtit din plin ca mi-ati tinut noroc azi, la un examen greu, si va sunt tare recunoscatoare!Ne bucuram nespus sa te avem printre noi, pentru ca esti o minunata si ne imbogatesti sufleteste tare mult!
    Te asteptam cu drag si iti rasfoim si noi cu pofta si nesat frumoasele pagini scrise cu atata drag!
    Te pup cu mare mare drag si iti doresc un week-end magic!!

  43. ... on May 15, 2009 at 9:22 PM  
  44. broscutza said...

    Mirelush, cu mare placere, si din toata inima!! Petru toate cele trei fete frumoase si vesele, dupa care nu mai pot!! Ptiu ptiu ca tare sunteti frumoase!!Intotdeauna o sa gasesti un cuvant drag aici, si intotdeauna un zambet care sa-ti bucure inima!!
    Va pupam cu mult mult drag!!!!Sa aveti un week-end vesel si plin de fericire!

  45. ... on May 15, 2009 at 9:33 PM  
  46. Lavinia said...

    Ne bucuram ca ti-am purtat noroc astazi si speram din tot sufletul sa-ti purtam si pe mai departe! Week-end placut si sa-ti reincarci bateriile!

  47. ... on May 15, 2009 at 9:34 PM  
  48. Anonymous said...

    Wow,ce bine,iubita mea! Super! Bine ca ai mai trecut peste un examen! Relaxeaza-te ca avem noi timp de recuperari...!!! Noi sa fim sanatoase!
    Sarutari mii si din toata inima!!!
    L'automne

  49. ... on May 16, 2009 at 1:37 AM