Madalina, draga de ea, a facut si ea "18 anisori" -hihihi- si este la fel de tanara, frumoasa, si dulce ca intotdeauna. Cand ma gandesc la anii trecuti, la anii facultatii, la toate prin cate am trecut impreuna, nici nu-mi vine sa cred cum au zburat,si cum ne-am mai schimbat si noi, dar la ea schimbarea e numai in bine!
E minunata, vesela, ca o floare rara! Mi-a facut tare bine sa o vad, si abia astept sa o vad mireasa, mai ales ca acum am si invitatia! ;))))
Imi pare rau ca n-am fost in formatie completa, dar promitem sa ne facem timp si sa revenim toti, cat mai curand!
La Multi Ani Mada, sa ne traiesti, sa fii fericita, sa ai o nunta perfecta asa cum ti-o doresti, sa te bucuri alaturi de toti cei dragi, sa fii sanatoasa, si sa te pastrezi la fel de pura si frumoasa tot timpul!
Ma aplec in fata caracterului tau frumos!
La Multi Ani! Te iubim!
P.S. Sa stii ca ...uneori timpul e prea scurt si curge prea repede, si nu apucam sa fim alaturi asa cum am dori, dar eu iti sunt aproape si te tin in inima mea strans, pentru ca imi esti tare draga si te iubesc, si vei fi intotdeauna parte din viata mea!



This entry was posted on 5/24/2009 10:50:00 AM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    DOAR NOI said...

    La Multi Ani, Mada! Sa fii sanatoasa si Casa de Piatra!
    Sa-mi scri numele pe talpa pantofului, poate ma marit si eu.
    Pupici voiosi.
    Liza

  1. ... on May 24, 2009 at 12:39 PM  
  2. broscutza said...

    multumim draga mea..ii transmit..o sa va vedeti la nunta cu mare bucurie

  3. ... on June 4, 2009 at 6:09 PM