Iubitul nostru catel, de la inceputul primaverii e intr-o alergatura continua, intr-un show continuu cu iubita lui Furnica,prietena de nadejde, si tap ispasitor pentru toate nazdravaniile lui! Este o poveste de dragoste foarte frumoasa intre ei, dar ca doi pusti se iubesc si se bat in acelasi timp!! Se alearga tot timpul, se joaca impreuna, se ascund prin nisip amandoi, isi impart mancarea, si dorm unul pe altul! E o iubire curata, cu nabadai...
E un spectacol total, asa ca am incercat sa opresc timpul si sa captez cateva din momentele lor din fiecare zi! Sper sa va amuze!!

Doamnelor si Domnilor: Mister LORD si Miss FURNICA




This entry was posted on 5/02/2009 10:43:00 AM and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

    DOAR NOI said...

    O adevarata lectie de viata!

  1. ... on May 2, 2009 at 2:48 PM  
  2. Diana said...

    Off ce frumos e el, si ce mare a crescut! Ma bucur ca se impaca asa bine cu Furnica, se vede de aici cat de bine se inteleg :)
    E un scumpel Lord, cred ca va este tare tare drag!
    Pup dulce baietu`!

  3. ... on May 2, 2009 at 2:53 PM  
  4. Diana said...

    Abia am asteptat poze cu el, sa stii ca simteam ca vor aparea din clipa in clipa :)

  5. ... on May 2, 2009 at 2:54 PM  
  6. broscutza said...

    Ma bucur ca va place pentru ca eu sunt topita dupa el! E un dulce, un sufletel dornic de iubire, si de atentie, si chiar daca nu stie sa vb, simt ca...ne transmite totul parca mai bine ca un om...comunica atat de usor cu noi, si e extraordinar de dragastos!Mai pun poze, sa-i vedeti activitatile si dezvoltarea! Pana atunci va pupam cu mare mare drag!! Ham -Ham!!

  7. ... on May 5, 2009 at 11:45 AM