13 mai 2009 - zi mare pentru omenire - acum multi anisori se nastea un mare om - Florin, bunul nostru prieten, drag si aproape sufletului nostru. In cinstea lui ne-am rupt de la treburile cotidiene si am pentrecut o seara frumoasa, alaturi de cei dragi lui..si noua!
Veselia a fost la mare rang, poze multe,povestiri si mai multe, de toate pentru suflet, spirit si nu numai!
Ne-am simtit minunat si ii multumim ca stie sa ne primeasca atat de frumos in mijlocul familiei lui, care este superba!
Florin, sa ai parte de tot ce iti doresti, sa fii SANATOS, iubit toata viata, sa ai familia si prietenii aproape, sa simti ce inseamna prieteni adevarati! Noi te iubim si te admiram! ITi dorim ca tot ce e mai bun sa fie in viata ta! Si sa aveti la anul o nunta ca in vise!

La Multi Ani si multa fericire!!




This entry was posted on 5/24/2009 10:18:00 AM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

    DOAR NOI said...

    Pentru ca il cunosc, ii urez un sincer LA MUlti Ani, cu multa sanatate si voie buna! Impliniri si fericire cat cuprinde!
    Numai bine tie si tuturor prietenilor tai, draga mea prietena vesela si frumoasa!

  1. ... on May 24, 2009 at 11:47 AM  
  2. Anonymous said...

    Ce bogat e tipul! Casa din fotografii este proprietate particulara sau institutie? La cum arata,cat de instarit sa fii sa ai o asa casa? Cu ce se ocupa tipul? Tare grozava oricum!

  3. ... on June 4, 2009 at 1:45 PM  
  4. broscutza said...

    Multumim Lizica draga!!

    L'automne - e constructor..afacere in familie, le merge tare bine chiar si acum in criza, iar casa e facuta chiar de ei!!
    Jos palaria!!

  5. ... on June 4, 2009 at 6:01 PM