Le ofer acest mic dar frumos cadou virtual tuturor prietenilor care si-au sarbatorit onomastica sau ziua de nastere, cat si fetelor mele dragi, de care mi-e tare dor, si care mi-au lipsit enorm zilele astea cand timpul m-a presat atat de tare!
Mi-e dor de voi toti, si nu va uit si va tin strans in inima mea, doar ca se pare ca cele 24 de ore pe zi nu mai ajung pentru viitoarea familie Stroe!

Sarbatoriti: Ioli, Mada, Florin, Elene si Constantini, si iubitul meu viitor sot: Va iubesc pe toti, si va doresc tot ce e mai bun pe lume! La Multi Ani!Va trimit flori pline de dragoste si mireasma de prietenie sincera!

Fetele mele: Diana - sor-mea, L'automne, Liza, Mirela, Laura, Laura, Lavinia, Simonica, va trimit cate un buchet de flori minunate, culese cu cel mai mare drag, special pentru voi,de la noi din gradina, ca sa va spuna ele cat de mult va admir, va indragesc si va iubesc!

Mi-e dor de voi si va tin in inima mea, tot timpul!!

Si ca sa nu mai fug fara sa dau de stire, va spun pe aceasta cale, ca voi lipsi cateva zile, ca o relaxare binecuvantata dupa atata stres, bineinteles cu cartile dupa mine, dar la munte, alaturi de iubirea vietii mele, si baietul nostru cel negru Lord! O sa-mi fie si mai dor de voi, dar nu puteam rata asa o desfatare.... abia astept!

Asa ca florile astea o sa va transmita dorul meu pe perioada in care voi lipsi, si o sa va aduca un zambet mare in inima si pe buze!

Va pup si va ador!!
















Free Hit Counter

Free Counter


This entry was posted on 5/24/2009 11:28:00 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 comments:

    Lavinia said...

    Scumpa noastra, sunt minunate florile! Nici nu stii pe care sa le alegi! Iti multumim din suflet pentru ele!
    Iti dorim sa te relaxezi, dar si sa ai spor la invatat!
    Te pupam!

  1. ... on May 24, 2009 at 3:52 PM  
  2. Diana said...

    Multumesc muuuult, Broscutza mea draga, sunt superbe florile, de vis!!! O sa ne lipsesti, sa stii!!
    Dar meriti o pauza sa iti incarci bateriile pentru ce va urma!
    Mii de imbratisari!!

  3. ... on May 25, 2009 at 2:45 PM  
  4. Anonymous said...

    Un dar mai frumos nu se putea! Plin de culoare,parfum si adieri de vara!!!!!!! Il primesc cu tot sufletul,draga mea!!!!! E o intreaga bucurie si chiar aveam nevoie sa-mi inseninez sufletul cumva...Am avut probl serioase cu calc. si sper sa nu se mai repete! Sper sa-ti fie bine oriunde ai fi si...bafta! Multumesc frumos pt gandul bun si senin dar mai ales pt flori!
    Te sarut si te-astept cu mare,mare drag!
    L'automne

  5. ... on May 27, 2009 at 6:25 PM  
  6. LauraAdamache said...

    Broscutza draga si frumoasa asa flori frumoase si colorate nu am mai primit de multisor!! Scumpa mea iti doresc relaxare placuta si sa te intorci cat mai repede si cu bateriile incarcate la maxim!! Pupicei dulci dulci!!

  7. ... on May 29, 2009 at 10:02 PM  
  8. Laura said...

    Iubitaaaa, sint cu ochii-n lacrimi...
    Dupa ce bocesc un pic, vin sa te sarut...si sa iti multumesc...
    Nu merit prietenia ta frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. ... on June 2, 2009 at 10:25 AM  
  10. Anonymous said...

    Offf,ce dor ne e de tine,broscutzo draga!!!!!!!!!!!!! Te asteptam mai repejor!!!!!!!!!!!
    Sarutari!
    L'automne

  11. ... on June 2, 2009 at 5:16 PM  
  12. Anonymous said...

    foarte frumoase flori

  13. ... on June 3, 2009 at 1:36 PM  
  14. grey said...

    multumesc! :)

    am si eu o floare pentru tine! :P

    te pup mult!

    http://cretacolorata.abgt.ro/

  15. ... on June 4, 2009 at 5:49 PM  
  16. broscutza said...

    Fetelor va multumesc din inima pentru toate cuvintele voastre frumoase..ma vor incalzi mai mult in aceste cateva zile cat mai lipsesc si imi vor da putere sa invat mai departe.. Sunteti niste dulci si minunate, unice si frumoase si va iubesc pe toate!
    Va pup din toata inima si sa ne vedem cu bine!!

    P.s. La Multi Ani vesel si plin de iubire Surorii mele dragi si scumpe Diana si Minunatei Laura cea cu dar de la Doamne Doamne!! Va iubesc si va doresc sa fiti fericite asa cum meritati!!

  17. ... on June 4, 2009 at 5:55 PM