Tot timpul am suferit ca mama mea nu are nici macar o poza cu mine, cand eram in burtica... Asa ca mi-am propus ca atunci cand voi avea burtica mare, adica in curand ;) , sa fac un book de fotografii special, cu poze mirifice, numai eu si bebeul meu, si eventual cu taticu!! Si gandindu-ma la asta, din ce in ce vizualizez, si din ce in ce imi tresalta inima de fericire!! Abia astept! Si ca sa fiu in tema, postez cateva poze superbe cu mamici la fel de superbe, care se bucura nespus de statutul nou!!
Apropo... eu cred ca mamele, in general, sunt cele mai minunate fiinte de pe pamant, si cred ca fameia insarcinata este absolut incantatoare... Cand vad o graviduta, imi vine sa o imbratisez de drag, ma uit la ea cu un sentiment amestecat de respect, drag, invidie, admiratie nesfarsita... Ma uit la burtica ei si imi dau seama ca acolo e un copil, o viata, un suflet, un destin...poate un geniu, poate un iubitor de arta, poate un sportiv, poate un cuceritor... poate o balerina gratioasa....Gandurile imi zboara la acel copil si la destinul lui, apoi ma gandesc la copiii mei si la destinul lor, cei trei copii pe care ii doresc! Voi fi tare mandra cu burtica mare...si voi fi cea mai fericita fiinta din lume...si chiar daca nu stiu ce cale vor urma copiii mei, stiu ca vor avea parte de o familie minunata, de o mama care ar face orice pt ei, de suflete calde langa ei, de o viata plina de iubire si culoare, de mult zambet! Ii iubesc neconditionat de-acuma!!












Tre sa recunosc ca cel mai mult imi place Andreea Esca...arata senzational, si fetitza ei este divina! Voi ce parere aveti?



This entry was posted on 5/14/2009 11:52:00 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 comments:

    mirela c said...

    mda ai dreptate!
    ea arata cea mai "mama"nu?
    -oricum nu o poti compara cu celelalte ,parerea mea.
    Te pusicim toate fetele .

  1. ... on May 14, 2009 at 1:39 PM  
  2. Anonymous said...

    Iubire,trage o fuga la Diana,tot la postarea "Suflet plin"...Am scris un comentariu care te priveste si pe "dumneata",Broscutza mea!!!!!!!!
    Te pupic din tot sufletelul!!!
    L'automne

  3. ... on May 14, 2009 at 3:41 PM  
  4. Diana said...

    Sa spun si eu cat imi plac femeile insarcinate? Cu ce admiratie si drag le privesc? Da, le gasesc cele mai frumoase!!!!Abia astept sa ne numaram si noi printre ele! E cel mai minunat lucru din lume sa fii mama! Mi se pare o minune cum creste in femeie o viata, cum se naste un puiut carne din carne ei!
    Doamne, de cativa ani dorinta asta s-a aprins si in mine si ma mistuie!! Nu a fost durere mai mare pentru mine decat atunci cand am pierdut o sarcina, e ceva de nedescris.. Dar Dumnezeu le randuieste pe toate, asa imi place sa cred!
    Si noi tot 3 copii ne dorim, eu pentru ca vreau sa imi razbun singuratea din anii copilariei :) si pentru ca nimic nu e mai frumos decat o casa plina cu rasete de copii!!
    Te pup dulce cu mult drag!!

  5. ... on May 14, 2009 at 4:08 PM  
  6. broscutza said...

    Mirelush, asa mi se pare si mie..e mai naturala, si atat de frumoasa! Si eu pup cu drag fetele vesele!!

  7. ... on May 14, 2009 at 4:25 PM  
  8. broscutza said...

    L'automne, am vazut deja, eram pe faza! Iti multumesc din suflet! Esti minunata! Te pupam cu cel mai mare drag!

  9. ... on May 14, 2009 at 4:26 PM  
  10. broscutza said...

    Asa este..e cel mai minunat lucru sa fi mama, asa cred si eu! Si eu imi doresc, si tot in mine cere asta, parca e un ticait asa, un ceas biologic, care imi tot spune Hai hai odata!! Si poi inima mea e gata! Sunt deja mamica in suflet, doar ca momentan sunt mama fara de copii!
    Imi pare rau de tristetea ta, si de suferinta prin care ai trecut! Nu cred ca exista cuvinte care sa te faca sa te simti mai bine! Dar sa stii ca acum te tin strans de tot in brate, si iti inteleg durerea! Dar stii ceva?! Stiu eu ca anul asta va fi un an bun, plin de bucurii si de fericire de neimaginat! Fii tare! Stiu eu...!!Asa cum ai spus Doamne-Doamne le randuieste pe toate!
    Si sa stii ca si noi tot din aceleasi motive vrem 3 copii! Pentru ca eu am fost singura la parinti si am suferit enorm, si pentru ca e cea mai mare fericire sa ai casa plina de rasete gingase de copii! NU-i usor, stiu, imi spune toata lumea, dar e asa o fericire, ca merita orice! Si apoi cand ii vezi oameni mari, nu-ti plesneste inima in tine de mandrie si fericire??!!Cea mai mare fericire!Sor-meo, chiar ca suntem la fel! Pupici imensi!!

  11. ... on May 14, 2009 at 4:33 PM  
  12. Diana said...

    Tare dulce esti, sor`mea, daca ma imbolnavesc Doamne fereste de la atata dulceata?! Te-am simtit si acum aproape de sufletel, ca de fiecare data!
    Stiu, toti spun ca e greu sa ai si unul, dupa parerea multora ar trebui sa traim noi regeste, la ce bun un copil? Caaaah, sa nu vad oamenii astia! Si asta nu ca nu as fi cat se poate de realista, dar dorinta mea e mai mare decat orice!! Si stiu ca o sa avem putere sa mutam si muntii din loc pentru ei!
    Imbratisari mii!!!!!!

  13. ... on May 14, 2009 at 8:52 PM  
  14. DOAR NOI said...

    Daa...E asa frumos sa fi mama. Si eu imi doresc la nebunie. dar eu sunt jalnica. Nu mi-am gasit nici macar omul drag care sa-mi devina sot si tata pentru copiii mei. Am impresia ca traiesc degeaba. Sunt tare trista si suparata pe mine.
    Sa va rugati si pentru mine, iar eu pentru voi.
    Va imbratisez cu dor, drag, admiratie, bucurie si incredere!

  15. ... on May 15, 2009 at 9:57 PM  
  16. grey said...

    daca n-ai poza cu celebra nikita din romana n-ai facut nimic :))

  17. ... on May 19, 2009 at 6:50 PM