Ma gandesc si realizez din ce in ce mai mult cat bine ne face cate-o actiune de genul celor facute de : Cotidianul, Adevarul, Jurnalul National, etc..., cu colectiile lor de carti, colectii pe care TREBUIE sa le avem.
Ma vad pe mine ce innebunita sunt sa ajung repede la chioscul meu de ziare sa imi iau cartile pe ziua respectiva. Pretul este foarte bun, si cartile sunt minunate...o sansa pentru unii sa le guste din plin, si pentru altii sa le resimta si sa le reciteasca, pentru ca pur si simplu nu poti sa te abtii.
Si daca as fi facut doar eu asta, as zice ca e un accident, dar vad din ce in ce mai multi oameni, in autobuz, in metrou, in parc,etc, relaxandu-se si bucurandu-se de o carte buna, in briza primaverii...
Ma bucura enorm acest lucru!! Cred ca avem de castigat atat de mult! Plus ca ne formam niste colectii de carti foarte frumoase, care vor ramane la noi in biblioteca, in asteptarea mainilor nerbadatoare si ochiilor doritori de cunoastere ai copiilor nostri si ai copiilor copiilor nostri.
Daca ati scapat cumva vreo carticica puteti sa vi le comandati si online.
Haideti sa redescoperim impreuna valorile romanesti si nu numai!!!



Free Hit Counter

Free Counter


This entry was posted on 5/07/2009 05:26:00 PM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Diana said...

    Mai broscutza mica da ce activa esti, sa nu fii de deochi :)
    Ai dreptate, nu are cum sa nu te bucure initiativa oamenilor de a cumpara si a citi carti. Parca pare ceva wow cand tara asta a fost acaparata de "vedete" de carton care pare ca fac audiente gen Nikita, si toate deseurile ce le punem in rand cu ea! Pai cand vezi ca asta cere publicul stai si te intrebi daca acei oameni citesc sau au citit in viata lor vreo carte.
    In cele din urma e un semn bun, iar tinerii ar trebui sa fie cei dintai care sa se inghesuie sa le cumpere.
    E foarte avantajos, stiu ca imi petreceam mult timp in librarii dar ma uitam lung la anumite carti pentru ca erau extrem de scumpe.
    Te pupic sor`meo si la cat mai multe carti in bibilioteca!

  1. ... on May 7, 2009 at 7:12 PM  
  2. DOAR NOI said...

    Da. E o colectie foarte interesanta. Merita sa o ai in biblioteca.Spor la citit, dragele mele prietene!
    Cu somajul asta tehnic, am citi destul demult..si ma bucura asta.
    Am citit Ileana Vulpescu, iar azi am mai primit 3 carti.
    Cititi si iar cititi. Aveam o dna profesoara-colega- si-mi spunea ca, dansa si cand mesteca in mancare citeste. Cred ca e o idee buna.

  3. ... on May 7, 2009 at 8:40 PM