Dragilor, am luat o pauza mica, si am profitat de timpul dintre 2 examene, sa dau o fuga pana la Targoviste ca sa vad si eu geamurile cele noi, de la casa noastra draga! Si sa petrecem un pic la tara la noi! Casa e minunata, geamurile arata super, iar eu m-am relaxat de nu se poate, in hamac, intre cantatul pasarelelor, jocul voios al cainilor, o carte buna, si gratarelul facut de Edi! Now I'm back, si sunt gata de alt hop... asa ca tineti-mi pumnii!

Va pup si mi-a fost dor de voi!





This entry was posted on 5/21/2009 06:28:00 PM and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 comments:

    Anonymous said...

    Salutare!!!!!!!!!! Bine-ai revenit,Broscutzo draga!!!!!!!!! Pai se poate-asa ceva?? Sa ne parasesti fara sa anunti si sa nu mai stim nimic de dumneata?? Incredibil! De-ai sti ce trist era pe-aici fara seninul zambetului tauuuuuu... Diana nu mai avea chef de nimic iar pe mine ma luasera durerile de cap!!!!!! Unde-a disparut,ce e cu ea?? Las' ca te prindem noi... Tot nu-mi vine sa cred ca ai aparut!!!!!!! De-ai sti ce suparata sunt pe netul asta...De azi dimineata am probleme cu el,nu mi s-a mai intamplat! Nu mai pot intra la Diana! Am reusit cat sa-i scriu postarea aia si de-atunci...nimic! Sper sa vina pe la tine si sa citeasca randurile astea...Nu stiu ce sa mai fac... Imi deschide doar coloana din stanga dar fara postari,intelegi? Imi apare "Operation aborted". Ma enerveaza la culme! E ceva undeva dar unde?! Mai incerc dar nu stiu daca reusesc...Sper sa nu am "fitele" astea mereu...Offf..
    Bine ca am reusit sa te prind pe tine,sa-mi mai treaca supararea... Ce bine!! Mi-era un dor nebun s-apari! De ce la Targoviste,cum?
    Te sarut,draga mea si "La multi ani!" cui ti-e drag!!!!!!!!!!!!!!
    L'automne

  1. ... on May 21, 2009 at 9:28 PM  
  2. broscutza said...

    Bine te-am regasit draga mea L'automne! Imi pare rau pentru fuga mea, dar totul s-a derulat rapid sub impulsul momentului!! Si a fost cu atat mai frumos!!
    Dar mi-ati lipsit tare tare , tre sa recunosc! Dar acum sunt aici cu tolba plina cu zambete si optimism! Pentru dragele mele!
    In legatura cu problemele de net, mie mi s-a intamplat exact aceeasi chestie pe blogul Dianei...nu mi se deschidea decat o parte, si imi aparea o fereastra pe care scria:Operation aborted. si gata!
    Cred ca e ceva de moment, tre sa avem rabdare! Se va repara! Macar stii ca nu e numai la tine!
    La targoviste pentru ca de acolo e Edi, si avem o casa acolo, pe care incercam acum sa o terminam, la o mica distanta de casa parinteasca, si suntem innebuniti dupa ea. Acum i-am pus geamurile, care sunt superbe! Sunt indragostita de locul ala, mai ales cand infloresc merii..e un vis!!Dar in general..totul e numai natura, flori, frumusete!
    A fost minunat!
    Multumesc pentru urari! Te pupam cu cel mai mare drag!
    Gata fug la invatat! Te imbratisez cu dor si sincer mi-era dor de tine!!!!!!!!!!!!

  3. ... on May 21, 2009 at 9:44 PM  
  4. Anonymous said...

    Uff,credeam ca e numai la mine! Mersi mult ca m-ai mai linistit!!! Oricum vad ca in intervalul asta de blocare,altii ii pot scrie,deci nu se blocheaza pt toti!!! Sunt probleme pe-acolo,pe undeva...
    Transfer rapid de pupici si spor la invatat! BAFTA!!
    L'automne

  5. ... on May 21, 2009 at 10:04 PM  
  6. Anonymous said...

    Diana,help! Fa cevaaaaa!!!!!!!!!!! Nu mai pot ajunge la tine!!!!! Cred ca am incercat de sute de ori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si iata ca nu sunt numai eu in situatia asta!! Vezi ce nu e-n regula pe-acolo,please! Sper sa vii pe-aici sa vezi apelul meu...
    Pupici rabdatori!
    L'automne

  7. ... on May 21, 2009 at 10:40 PM  
  8. mirela c said...

    wooow suuuuuuuper arata casuta voastra ,sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire sa locuiti in ea pana la adanci batraneti.
    Multa bafta la examene!!
    Te pupa fetele din Arad!

  9. ... on May 22, 2009 at 1:27 PM  
  10. broscutza said...

    Draga mea L'automne, sa stii ca aceeasi problema o tot am si eu cu blogul Dianei, vad ca abia acum ma lasa sa intru, si toata ziua am incercat!
    Saru mana pentru gandurile bune, v-am simtit aproape si au avut succes, examenul a mers tare bine!
    Dar sunt rupta!
    Te pup cu mare mare drag si va tin in inima mea tot timpul!

  11. ... on May 22, 2009 at 11:16 PM  
  12. broscutza said...

    Mirelush, saru-mana mult! Sa dea Domnu la toata lumea fericire deplina, dragoste si intelegere, si..sanatate , ca in rest le facem pe toate! Si eu pup printesele vesele! Cu mare mare drag!!

  13. ... on May 22, 2009 at 11:17 PM  
  14. Diana said...

    Sor`mea cand ai facut postarile astea de la mine nu au aparut?
    Offf, sunt in urma tare!!
    Ce casuta frumoasa v-ati facut, ma bucur atat de mult pentru voi, meritati tot ce e mai bun pe lumea asta!!
    Am citit si ce a scris scumpa de L`automne, eu chiar nu stiu ce se intampla si care e cauza! Folosesc mozila firefox si nu am avut niciodata probleme in a accesa blogul meu, insa dupa ce mi-a zis L`automne am incercat sa intru cu internet explorer si mi-a spus acelasi lucru ieri parca, operation aborted! Tu ce folosesti ca browser pentru internet??
    Imi pare atat de rau si nu stiu ce sa fac pentru a remedia situatia asta, nu stiu unde ar putea fi problema!! Ca eu nu am schimbat nimic la blog, deci e ca si inainte cand nu existau impedimente in a intra! Nu stiu ce sa zic dar mor de ciuda!!

    Ma bucur ca ai trecut cu bine peste examene, surioara mea draga, mai ai de trecut un hop care sunt sigura ca nu iti va crea nici un fel de probleme!! Iti tin pumnii stransi si ma rog pentru tine, sa stii!! Sa va stapaniti sanatosi casuta si sa traiti in ea fericiti pana al adanci batraneti, inconjurati de cei 3 copilasi!!
    Te pupacesc dulce dulce si te imbratisez strans, cu tot draaaagul!!! Si la multi ani scumpului tau iubitel, imi cer mii de scuze pentru intarzaiere!!

  15. ... on May 23, 2009 at 7:21 PM  
  16. broscutza said...

    Stai linistita, sor-meo, ca eu stiu ca sunt totdeauna acolo, in sufletelul tau, asa cum esti si tu in al meu! Cateodata, se intampla sa nu putem sa ne scriem asa mult sau sa intarziem cu scrisul, sau atatea si atatea, dar eu sunt aici pt tine tot timpul si te tin strans si aproape de sufletul meu, chiar daca nu sunt la calculator!!
    Multumim mult pt cuvintele frumoase despre casuta noastra! Visez la momentul in care sa va pot face o invitatoe ca de la sora la sora, si sa ne bucuram impreuna!
    Eu folosesc ca browser internet explorer, si cred ca el cauzeaza anumite probleme! Incerc si celalalt!
    Am scapat cat de cat de examene, urmeaza hopul al mare, dar sunt linistita, o sa fie bine!! Su am sprijin si sustinere din plin de la voi! Multumesc! Pana atunci ne bucuram de o mica vacanta!
    Sa aveti o saptamana de vis! Imi va fi tare dor de voi!
    Va pup cu mare drag si va iubesc tare tare!!
    Pupici veseli si plini de iubire!

  17. ... on May 24, 2009 at 2:03 PM