Le ofer acest mic dar frumos cadou virtual tuturor prietenilor care si-au sarbatorit onomastica sau ziua de nastere, cat si fetelor mele dragi, de care mi-e tare dor, si care mi-au lipsit enorm zilele astea cand timpul m-a presat atat de tare!
Mi-e dor de voi toti, si nu va uit si va tin strans in inima mea, doar ca se pare ca cele 24 de ore pe zi nu mai ajung pentru viitoarea familie Stroe!

Sarbatoriti: Ioli, Mada, Florin, Elene si Constantini, si iubitul meu viitor sot: Va iubesc pe toti, si va doresc tot ce e mai bun pe lume! La Multi Ani!Va trimit flori pline de dragoste si mireasma de prietenie sincera!

Fetele mele: Diana - sor-mea, L'automne, Liza, Mirela, Laura, Laura, Lavinia, Simonica, va trimit cate un buchet de flori minunate, culese cu cel mai mare drag, special pentru voi,de la noi din gradina, ca sa va spuna ele cat de mult va admir, va indragesc si va iubesc!

Mi-e dor de voi si va tin in inima mea, tot timpul!!

Si ca sa nu mai fug fara sa dau de stire, va spun pe aceasta cale, ca voi lipsi cateva zile, ca o relaxare binecuvantata dupa atata stres, bineinteles cu cartile dupa mine, dar la munte, alaturi de iubirea vietii mele, si baietul nostru cel negru Lord! O sa-mi fie si mai dor de voi, dar nu puteam rata asa o desfatare.... abia astept!

Asa ca florile astea o sa va transmita dorul meu pe perioada in care voi lipsi, si o sa va aduca un zambet mare in inima si pe buze!

Va pup si va ador!!
















Free Hit Counter

Free Counter



Ioli si Robert sunt prietenii nostri de suflet, care au fost langa noi de la inceputurile formarii noastre ca si cuplu, si ne-au sustinut si ne-au incurajat si au crezut in noi! Viata la Londra a fost mult mai buna si mai frumoasa datorita lor!
Pe 23 mai, Ioli a implinit o onorabila varsta, varsta perfecta pentru a fi mamica, si noi o felicitam din toata inima!
Din pacate distanta ne opreste din a-i imbratisa cu drag pe toti trei si de a-i felicita asa cum am vrea!
Dar suntem cu inima alaturi de voi,dragilor, si va imbratisam virtual pentru moment, pana cand o vom putea face real!
Dragii nostri, va dorim tot ce e mai bun pe lume, sanatate, fericire, un bebe sanatos, frumos si destept, sa aveti parte de noroc, si sa va indepliniti toate planurile acolo, si sa veniti acasa, ca ne e dor tare tare de voi!
La Multi ani cu fericire, cu bucurii, cu succese, si cu minunea mica si frumoasa de Alex!
Va imbratisam cu tot dragul, cu sufletul suntem langa voi, va tinem pumnii sa fie totul asa cum va doriti, si abia asteptam sa sarbatorim asa cum se cuvine, impreuna!
Fruntea sus, bafta multa, sa va fie bine, si sa ne revedem fericiti, sanatosi si impliniti!



Va iubim!
La Multi Ani!!














Free Hit Counter


Free Counter



Madalina, draga de ea, a facut si ea "18 anisori" -hihihi- si este la fel de tanara, frumoasa, si dulce ca intotdeauna. Cand ma gandesc la anii trecuti, la anii facultatii, la toate prin cate am trecut impreuna, nici nu-mi vine sa cred cum au zburat,si cum ne-am mai schimbat si noi, dar la ea schimbarea e numai in bine!
E minunata, vesela, ca o floare rara! Mi-a facut tare bine sa o vad, si abia astept sa o vad mireasa, mai ales ca acum am si invitatia! ;))))
Imi pare rau ca n-am fost in formatie completa, dar promitem sa ne facem timp si sa revenim toti, cat mai curand!
La Multi Ani Mada, sa ne traiesti, sa fii fericita, sa ai o nunta perfecta asa cum ti-o doresti, sa te bucuri alaturi de toti cei dragi, sa fii sanatoasa, si sa te pastrezi la fel de pura si frumoasa tot timpul!
Ma aplec in fata caracterului tau frumos!
La Multi Ani! Te iubim!
P.S. Sa stii ca ...uneori timpul e prea scurt si curge prea repede, si nu apucam sa fim alaturi asa cum am dori, dar eu iti sunt aproape si te tin in inima mea strans, pentru ca imi esti tare draga si te iubesc, si vei fi intotdeauna parte din viata mea!




13 mai 2009 - zi mare pentru omenire - acum multi anisori se nastea un mare om - Florin, bunul nostru prieten, drag si aproape sufletului nostru. In cinstea lui ne-am rupt de la treburile cotidiene si am pentrecut o seara frumoasa, alaturi de cei dragi lui..si noua!
Veselia a fost la mare rang, poze multe,povestiri si mai multe, de toate pentru suflet, spirit si nu numai!
Ne-am simtit minunat si ii multumim ca stie sa ne primeasca atat de frumos in mijlocul familiei lui, care este superba!
Florin, sa ai parte de tot ce iti doresti, sa fii SANATOS, iubit toata viata, sa ai familia si prietenii aproape, sa simti ce inseamna prieteni adevarati! Noi te iubim si te admiram! ITi dorim ca tot ce e mai bun sa fie in viata ta! Si sa aveti la anul o nunta ca in vise!

La Multi Ani si multa fericire!!