Am fost sambata sa-i vedem pe prietenii nostri dragi nasind. A fost minunat, iar ei au fost frumosi si veseli de nu se poate. Si era si normal, au fost nasii de botez ai frumoasei printzese, si apoi nasii de cununie ai parintilor ei. Toti trei superbi din cale afara.. Noi ne-am simtit excelent si ne-am tot minunat de nasica cea mandra si cocheta, care arata foarte bine, si care s-a tinut tare tot timpul, desi e si ea graviduta in luna a 6-a. Din asa parinti de exceptie sunt convinsa ca o sa iasa un baietzel de nota 10 cu felicitari. Ii pupam si noi cu mare drag si le dorim sa le traiasca finii, sa fie sanatosi cu totii, si sa aiba si ei un bebe sanatos si la fel de mumos si destept ca parinteii! Va pupam dragilor! Sa fie intr-un ceas bun, sa va traiasca si sa ne vedem cu veselie la urmatoarele evenimente! Abia asteptam!!




This entry was posted on 5/12/2009 12:46:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Diana said...

    Am admirat toate persoanele din poze, nasii cu adevarat extraordinar de frumosi! Costumul nasului si rochita ei m-au dat lasat fara cuvinte! Le-a stat exceptional!!
    Iar mireasa nici spui ca a nascut!! E atat de slabuta! Per ansamblu, o nunta frumoasa!!

  1. ... on May 12, 2009 at 3:05 PM  
  2. broscutza said...

    Nu-i asa? Sunt deosebiti... Si sa-i cunosti in realitate..te dau pe spate!! off..frumoasa-i tineretea!! Mi-e dor sa mai chiui!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiuiiii!!! HIHIHI!!
    Mii de pupici veseli si chiuitori!!

  3. ... on May 12, 2009 at 3:11 PM