Cum am mai spus, in fiecare an, in ziua de sarbatoare a Izvorului Tamaduirii, oamenii pleaca in pelerinaj, spre aceasta Manastire, pe un drum serpuitor prin stanca, trecand pe langa 12 cruci, aceasta cale numindu-se DRUMUL CRUCII. E destul de istovitor, dar la sfarsitul lui, te simti inaltat, simti ca ai ajuns undeva mai aproape de cer, mai aproape de Dumnezeu!
Asemanarea cu Meteorele grecesti este izbitoare, iar sistemul de contructie e cam acelasi, pe vremuri toate cele trebuincioase fiind urcate cu ajutorul scripetilor.
Am facut acest pelerinaj, anul acesta, pentru a lua apa sfanta, si ne-am simtit cu sufletul si inima mai aproape de lumina, de iubire, de pace si liniste...de DUMNEZEU...iar privelistea e ...ca in rai...




This entry was posted on 4/27/2009 01:01:00 PM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comments:

    broscutza said...

    gata...am dat drumul la commenturi..scuziiiiiiiiii!! Va pup cu drag!!

  1. ... on April 27, 2009 at 3:43 PM  
  2. DOAR NOI said...

    Frumos. Am fost si eu acum vreo doi ani. E minunat intr-adevar. Drumul greu, dar merita!

  3. ... on April 27, 2009 at 5:07 PM  
  4. mirela c said...

    pai se poate sa ne tii tu asa?te pupa si aradenii cei mici!acum sa-mi spui ce trebuie sa setez sa se vada postarile mele pe blogurile voastre,ca ori sunt pr... ori nu ma pricep.... sunt in ceata .astept raspuns !!!

  5. ... on April 27, 2009 at 6:33 PM  
  6. LauraAdamache said...

    Broscutza draga mea ma bucur mult ca ai dat drumul la comentarii! Nu am fost niciodata la Manastirea Cetatuia dar dupa ce am vazut pozele tale superbe cu siguranta vom merge si noi cand vom ajunge acasa. Te pup!!

  7. ... on April 28, 2009 at 10:12 AM  
  8. broscutza said...

    si eu ma bucur sa va revad fetelor...Chiar ma intrebam..m-ati uitat? Noroc cu Mirela care mi-a semnalat problema! Va multumesc ca sunteti mereu alaturi si ca va bucurati alaturi de mine de frumusetile vietii noastre! Daca vreti sa veniti pe la Manastire la Cetatuia intr-o buna zi..sa nu uitati sa-mi dati de stire..va voi fi ghid cu cel mai mare drag..;)))
    Va pup si numai bine!!

    P.s. Mirela..chiar nu stiu despre ce setare vorbesti... pesajele tale se vad acuma pe blogul meu, si sunt tare fericita! Va pup pe toate, aradencele mele dragi!!

  9. ... on April 29, 2009 at 12:40 PM  
  10. DOAR NOI said...

    Deci io, daca nu-s ardeleanca, sunt exclusa? :(( Auuu...Doare rauuuuu....

  11. ... on April 29, 2009 at 9:23 PM  
  12. broscutza said...

    Lizico, era cu dedicatie speciala catre Mirela si ingerasele ei fetitze, toate aradence!
    P.S.-ul acela e dedicat lor!
    Tie iti transmit in fiecare zi mii de imbratisari si pupicuri! Nu uit!
    Sa dea Doamne Doamne sa ne vedem cu bine!
    Numai ganduri bune iti trimit!


    P.S. Cu dedicatie pentru tine...te pup dulcea mea Liza ;))

  13. ... on April 29, 2009 at 10:05 PM  
  14. DOAR NOI said...

    Multumesc pentru dedicatie.
    Am o stare proasta in care simt ca toata lumea are ceva cu mine, ca nimeni nu ma mai vrea. M-am izolat putin. Sa ma caute oamenii care tin intr-adevar la mine.
    Pupici dulci!

  15. ... on May 1, 2009 at 8:33 PM