Primele poze sunt exact dupa inviere, cand, venind acasa cu lumina sfanta, nu am putut sa ne abtinem si am ciocnit si noi cate un ou, si ne-am bucurat de sentimentul de sarbatoare... HRISTOS A INVIAT!
Apoi celelalte poze sunt de la masa de Paste , duminica, unde am avut un meniu traditional, bors de miel, drob de miel, friptura de miel cu cartofi natur, stufat de miel, sarmale cu mamaliguta, pasca, placinta cu mere, cozonaci, si bineinteles, ouale vopsite cu atat de veselie de noi toti... Mentionez ca : drobul, pasca, placinta, si cozonacii sunt facuti de mine...hihihi..si au fost un deliciu...Tot de la voi fetelor..am furat... Multumesc pe aceasta cale!


































Pastele l-am facut, cum era de asteptat, in familie, la Targoviste, unde in zi de sarbatoare ne-am rasfatat cu bunataturi multe, ne-am bucurat unul de celalalt, ne-am facut cadouri multe, ne-am tinut in brate strans, am dansat, am ras, am ciocnit, si ne-am veselit.... Am simtit din plin aceasta sarbatoare...si ca la romani a tinut 3 zile si 3 nopti...
HRISTOS A INVIAT!!



This entry was posted on 4/27/2009 10:19:00 AM and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Anonymous said...

    Vad ca distinsa doamna apare si-aici...,ce bucurie1 Abia astept sa aflu mai multe! La postarea asta m-au ademenit miresmele cozonacilor....Pana aici la mine,in sudul tarii,au ajuns !!!!!! Ce minunati sunt si ce bine arata!! Pot indrazni pt reteta lor si pt cea de placinta? Cred ca sunt opera mamei,nu? Felicitari pt asa delicatese rafinate!
    Broscutzo,ce sa zic,cu drag am facut toate comentariile astea si...astept parerile tale,bine?!
    La tine am gasit lucruri fabuloase, o lume fascinanta plina de continut si piosenie!!
    L'automne

  1. ... on April 30, 2009 at 10:47 PM  
  2. broscutza said...

    hihihi, L'automne!! Cozonacii, placinta, pasca si drabul sunt facute chiar de mine!! Ma bucur ca te-au ademenit!!Nu voi uita sa postez retetele, cu cel mai mare drag!Ma bucur enorm ca te am alaturi! Esti minunata!
    Iti doresc tot ce e mai bun pe lume!!
    Pupici calzi din toata inima!

  3. ... on May 1, 2009 at 10:41 AM