Si pentru ca vremea era de partea noastra, si familia s-a marit...era pacat sa nu profitam si de un gratarel...printre floricele, piticuti si fetitze vesele si dansarete... eu m-am intors putin in copilarie si m-am distrat copios cu nepotzelele mele...



This entry was posted on 4/27/2009 11:19:00 AM and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

    Anonymous said...

    Sa stii,draga mea,ca am mai vazut foto cu familii minunate...dar aici e altceva,...e ceva acolo care mi-a "atins" sufletelul...E acolo o lumina speciala care iradiaza atata serenitate... Cine e,nu stiu sa-ti spun,astept sa-mi spui tu! Cred ca e bunica ta ,ma refer la doamna in varsta! Imi place enorm,e rafinata si-are o noblete-n priviri!!!!!!!!!!! Cine,cine e?? Te rog,vreau sa-mi dai detalii,ce si cum,tot ce vrei tu! Sunt fascinata,asa sunt eu,am o chestie mai speciala cand vine vorba de oameni in varsta! Si am observat ca si ei ma indragesc,imi place sa-i ascult povestind...Am si o matusa care seamana aproape perfect cu aceasta distinsa doamna! Te rog,nu ma uita,da?????
    Pupici timizi!
    L'automne

  1. ... on April 30, 2009 at 10:31 PM  
  2. broscutza said...

    Iti multumim din suflet pentru cuvintele calde!!Sunt foarte mandra ca fac parte din aceasta familie! Sunt minunati! Iar faptura aceea mirifica este bunica mea, draga mea bunica, pe care o ador!! Are 87 de ani, dar este o diva, o mandrete, si o frumusete atat interior cat si exterior! Mai am niste post-uri in legatura cu ea in jurul Sarbatorilor, si in Oldies am postat o poza cu ea mireasa, sa vedeti cat e de minunata! Este intr-adevar unica, si o iubesc aproape cu disperare! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa ei, m-ai facut sa ma umflu in pene ca un cocos!;))
    Revin cu mai multe amanunte! Iti doresc un week-end de exceptie!
    Te pup cu drag!!

  3. ... on May 1, 2009 at 10:38 AM