Zburand pe aripile romantice ale muzicii, intr-un moment mai mult decat poetic si tremurator, furata fiind de ganduri minunate..purtata pe valuri de muzica divina pe care sora mea blogosferica mi le-a adus in atentie, am rascolit putin prin melodiile care pe mine ma infioara si ma tulbura intr-un sens atat de frumos...
II multumesc Dianei, ca mi-a readus in simtiri aceasta stare atat frumoasa...
Recunosc sunt si in cautare de melodii cat mai pline de sentiment, potrivite momentelor noastre unice in viata, care se apropie cu pasi repezi...
As fi curioasa sa vad ce va face pe voi sa vibrati...



Free Hit Counter




Free Counter


This entry was posted on 4/30/2009 12:34:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

13 comments:

    Diana said...

    Cat de splendida e si piesa aceasta, e chiar ca un fior divin de frumusete!
    Ma bucur ca piesa de la mine "ti-a readus in simtiri o stare atat de frumoasa", parca simt peste tot o adiere mai melancolica si mai romantica! E ceva frumos in aerul blogosferei:)
    Sor`meo ai inceput sa cauti piesa pentru valsul mirilor sau mi se pare mie? :) Din ce ai spus cam asta reiese!
    Ca sa raspund la intrebare, sunt multe melodii ce ma imi face sufletul sa vibreze,o sa zic doar cateva:
    Richard Marx- Right here waiting for you;
    Glen Medeiros-Nothing`s gonna change my love for you
    Kenny Rogers- Lady (of course:D )
    Queen- Love of my life
    Anastasia- Once upon a december
    Bryan Adams- Everything I do...
    Bryan Adams- Heaven
    Mariah Carey- Hero
    Elton John- Sacrifice
    Enya-Only time
    Laura Pausini- It`s not goodbye
    si de la Celine mai multe
    Astea plus altele ce nu imi vin acum in minte :)
    Te pupacesc sufletel frumos, o zi superba iti doresc!

  1. ... on April 30, 2009 at 2:47 PM  
  2. broscutza said...

    Sor-meo, saru-mana mult pentru tips!! Esti ca intotdeauna la datorie! Mi-ai insuflat tot acest aer melancolic...si visez cu ochii deschisi!
    M-ai cam ghicit, sa stii...caut melodii frumoase pentru nunta noastra si pentru dansul mirilor: vals sau ce-o fi el...!!Deocamdata aleg pentru petrecerea de cununie civila...ca nunta mare e abia la anu' :( ...dar eu ca o fetitza silitoare..m-am apucat sa fac lista si pentru atunci...Ca sa fie totul pus la punct!!Iti multumesc nespus pentru lista cu melodii..chiar acuma incep sa le caut pe youtube...Daca mai ai..mai baga!;))
    TE pup din toata inima si iti doresc si tie tot ce e mai bun pe lume!! Anul asta stiu eu ca ne vei da o veste mare...simt!! :))

  3. ... on April 30, 2009 at 2:55 PM  
  4. Anonymous said...

    Ia te uita ce broscutza dragutza am gasit eu pe-aici!!!!!!!!! Una minunata,sensibila si hotarata sa primeasca darul de muzica frumoasa! Nici nu stii ce bucuroasa am fost sa aflu ca ti-au placut asa mult melodiile pe care i le-am sugerat Dianei!! Multumesc! Melodii dragutze sunt f multe dar cele cu-adevarat speciale sunt putine,stii asta! Daca-ti face placere,iti mai pot recomanda...Pana una-alta,iti doresc din suflet - "Casa de piatra!",draga mea!!!!!!
    L'automne

  5. ... on April 30, 2009 at 4:11 PM  
  6. Diana said...

    Broscutzo, daca te referi la lista de melodii ce ti-am lasat-o eu pe blog, cu cea mai mare placere! Mi-era ciuda ca nu mi-au venit in minte si altele! Dar uite, te va ajuta si L`automne, care e o experta in asta :)
    Si se merita sora`mea,a? :) Stiam, ddar iti mai zic inca o data sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun si sa iti iasa totul asa cum ai visat! Sunt sigura ca vei o mireasa frumoasa foc! Cand ati stabilit cununia civila?
    Ce mi-a placut ce ai zis pe final :) vaai sa dea Domnul scumpica mea sa fie asa cum simti tu, sa te auda! Ar fi cel mai minunat lucru!
    Muulti pupici dulci

  7. ... on April 30, 2009 at 7:27 PM  
  8. Diana said...

    am gresit undeva in loc de "marita" am scris "merita" :)

  9. ... on April 30, 2009 at 7:28 PM  
  10. DOAR NOI said...

    PAula Seling- Promit

  11. ... on April 30, 2009 at 8:23 PM  
  12. Anonymous said...

    Doamne,broscutzo,nu-mi vine sa cred cate chestii frumoase am gasit pe la tine...Acum am urmarit cu tot cu texte,cateva postari de-ale tale! Mai,sa stii ca esti grozava pe bune! De ce? O sa-ti spun de ce imediat! Iti las cateva impresii la postarile de mai jos...M-au emotionat multe imagini si nu pot trece asa.....,pe langa...
    L'automne

  13. ... on April 30, 2009 at 9:49 PM  
  14. broscutza said...

    Sor-meo, draga mea, te pup cu mare mare drag! Esti indispensabila sufletului meu, si daca trece mai mult timp fara sa te vizitez mi se face un dor nebun! Iti multumesc pentru gandurile bune si ajutor, si ma bazez pe gusturile tale foarte rafinate si delicate! Iti multumesc si pentru trimiterea la prietena L'automne, care m-a dat gata deja prin cuvintele ei dulci care se duc direct la inima!!
    Cununia civila am stabilit-o pe 11 iulie, si daca n-as sti ca esti asa departe, as vrea sa vii sa ne vezi! De fapt: invitatia o fac, mi-ar face mare placere sa te avem alaturi, daca .. te nimeresti acasa in acea perioada! Sunteti niste oameni execeptionali voi doi, si sunt mandra sa va cunosc!
    Daca nu puteti, oricum vei lua parte la tot prin pozele pe care voi avea grija sa le postez, si vom impartasi sentimente si bucurie!
    Te pup cu drag si va doresc un week-end de exceptie!!

    P.S. O sa vezi ca am avut dreptate..cu anul asta...vei avea surprize mari..stiu eu!! ;)))Am pus o pila la Doamne-Doamne!!!

  15. ... on May 1, 2009 at 10:18 AM  
  16. broscutza said...

    L'automne, bine ai venit in casuta mea! Oac-oac! Ma bucur nespus sa te am alaturi, si m-ai cucerit de la primul cuvant! MUltumesc din inima pentru cuvintele frumoase, care s-au dus direct la tinta! Mi-ai facut sufletul sa tresalte de bucurie, si m-am minunat de caldura ta sufleteasca si de cat de minunata esti! Ca o briza usoara de toamna, romantica si incantatoare...
    Sunt incantata de melodiile trimise, si astept cu nerabdare cat mai multe, pentru ca sunt absolut divine, si nu ma mai pot satura!
    Ma bucur enorm ca iti place blogutul broscutei, si sunt tare mandra ca pot face omanei atat de sensibili si minunati sa tresara si sa se incante!
    Te astept cu mare drag, si iti sorb fiecare cuvintel!
    Mi-ai facut ziua frumoasa draga mea L'automne!Multumesc!
    Mii de pupici!!

  17. ... on May 1, 2009 at 10:26 AM  
  18. Diana said...

    Multumesc tare mult pentru invitatie, surioara mea scumpa! Asa e, suntem departe, ca daca eram acasa, dadeam o fuga sa va vad, sunt sigura ca as fi avut impresia ca te cunosc de cand e lumea si pamantul:)
    O sa fiu alaturi de tine aici si abia astept sa impartasim bucuria impreuna! Te imbratisez cu mare drag!
    Aaa si multumesc frumos pentru pila, cat de scumpica este ea, manca-o-ar mama :)

  19. ... on May 2, 2009 at 2:51 PM  
  20. Anonymous said...

    ...Multumesc mult pt toate cuvintele frumoase si pt aprecieri,draga mea! Chiar ma bucur ca ti-au placut si te cred pe cuvant! Nu ezit sa complimentez oamenii care impartasesc din lumina lor...Nu uita de povestea cu buni si retete!!!!Abia astept detalii,bine?? Nici eu nu uit de lista cu alte melodii,imediat ce am un pic de timp,cu cea mai mare placere!!!!!!!!!!
    Zi-mi pe unde ai pozele alea de care zici,cele cu buni mireasa!!!!! Am mai cautat dar unele nu se deschid...
    Pupici intorsi si de la mine plus un bratz de liliac parfumat!!
    L'automne

  21. ... on May 2, 2009 at 4:40 PM  
  22. broscutza said...

    Cu mare placere surioara draga!! Sa fii convinsa ca intr-un fel sau altul vei lua parte la toate evenimentele din viata noastra!Va pup si va doresc sa aveti zile insorite ca si sufletelele voastre!

  23. ... on May 5, 2009 at 10:46 AM  
  24. broscutza said...

    L'automne, esti tare draga sufletului meu, si ma bucur ca un copil atunci cand imi scrii! Cu prima ocazie postez toate retetele de la Paste, si pentru tine special, postez cateva poze cu bunica mea - printzesa! De la ea am invatat ca nobletea se vede, si se pastreaza pana la batranete! E minunata! Imi creste inima cand vad ca si ceilalti din jur o apreciaza! MUltumesc mult pentru liliac, mireasma si frumusetea m-au imbatat de fericire! Iti intorc totul insutit! Pupici veseli de la toata familia!!

  25. ... on May 5, 2009 at 10:52 AM