DE Ziua Mamei, ne-am rasfatat iar, din plin, si am mai facut o mica excursie, cu oprire la Manastirea Cozia, pe care am admirat-o cu nesat, apoi ne-am delectat si Edi ne-a bucurat cu obiecte traditionale, apoi am avut parte de o seara frumoasa in familie, cu mult dulce si rasete vesele!
Asa ca mai mult ca sigur, amintirile si zambetele capatate in aceasta perioada ne vor ramane in suflet si pe buze, pana la cele de 8 martie viitor!
A doua zi ne-am facut gramada pe oala de mucenici, care parca au fost mai buni anul asta decat alte dati, sau poate e pentru ca sunt inconjurata de oameni pe care ii iubesc cu toata inima! Veselia e molipsitoare se pare.., asa ca va trimitem si voua sa va tina tot anul!!


This entry was posted on 3/21/2009 10:34:00 AM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

    Rodica Botan said...

    Sanatate mamei tale Broscuto...pozele ce le-ai pus aici vorbesc asa de mult si asa de frumos...

  1. ... on March 23, 2009 at 4:23 AM  
  2. Laura said...

    Frumoasa Cozia...frumosi voi... :)
    Mi-au dat lacrimile vazandu-va cum va imbratisati, tu cu mama ta...
    E minunat sa vezi atata iubire si pretuire intre cea mai iubita fiinta de pe lume si copilul ei! :)
    Va pup cu mare drag pe amandoua!!!

  3. ... on March 23, 2009 at 11:00 AM  
  4. broscutza said...

    Multumesc mult pentru urari! Sa traiasca memele din toata lumea, ca sunt cele mai dragi si scumpe fiinte din lume! Si pentru mine..a mea e cea mai cea!!Va multumesc din inima pentru cuvintele calde si pretioase! Sunteti niste dragute si sunt tare fericita ca va am alaturi macar asa..blog langa blog!!
    Va pup cu mare mare drag!
    si LA MULTI ANI SI VOUA!!

  5. ... on March 24, 2009 at 7:56 PM