Si daca va intrebati vreodata cum v-ar sta blond/blonda... , ei bine, si eu m-am intrebat, si intr-un moment de curaj nebun, am si facut aceasta transformare, ca sa intru in al 30-lea an de viata, intr-un mod mai special! Si ca sa am motive sa fiu mai tontutza...;))
Si pentru ca mi-am promis ca in anul asta o sa fac multe din lucrurile pe care mi le doream, dar nu aveam curaj sa le fac, am inceput cu culoarea aceasta nebunatica, cu nenumarate concerte, cu excursii ca sa ne rasfatam, cu paintball si parapanta, cu poze multe multe si nebune, si cu rasfat total, plus anul asta ne vom termina casa noastra, cuibusorul nostru de nebunii, plus ca voi deveni cu acte in regula avocat stagiar, ... plus cireasa de pe tort.... va anunt ca in acest an in mod oficial voi fi nevasta, si daca ne ajuta Doamne Doamne avem de gand sa ne marim familia cu un bebe! Se lucreaza din greu la proiect, mai ales din momentul in care mi s-a dat ok-ul de la doctoritza mea!
Deci un an plin de proiecte si sa speram si realizari, un an, sper, mult mai bun decat cel ce-a fost, desi nu ma plang.
In pragul implinirii frumoasei varste de 29 de anisori, imi doresc sanatate la minte si la trup, veselia, iubire si implinire sufleteasca, si un strop de noroc!
Simt eu ca o sa se lase cu partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
Deci... sa fie un an nou bun, fericit si cu realizari... atat pentru mine sarbatorita, cat si pentru toti cei ce ma inconjoara, familia si prietenii... atat cei de langa mine cat si cei din lumea internetului!
Va doresc la toti sa aveti maine 20 martie O ZI A LUI ANA FERICITA SI PLINA DE VESELIE!
LA MULTI ANI!

p.s. noi nu imbatranim, noua ne creste valoarea!!!


This entry was posted on 3/19/2009 08:11:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comments:

    Adrian said...

    La multi ani si sa ai parte de o viata foarte frumoasa si fericita cu multa sanatate

  1. ... on March 19, 2009 at 10:20 PM  
  2. Anonymous said...

    La Multi Ani iubita!!!! Sa fii fericita, sanatoasa, iubita, sa vi sa indeplineasca toate dorintele, si le ai pe doamnele tale cat mai mult langa tine, sa ai o nunta de vis -abia astept-, sa te vad cu burtica mare...cat mai curand, si la casa voastra!!
    Va pupam tare tare si sa ne vedem cu bine!!
    LLLLLLLLLAAAAAAAAA MMMMMMMMUUUUUUULLLLLLLLTTTTTTTTTIIIIIIII AAAAAAAAAAANNNNNNNNNIIIIIIII!!!

  3. ... on March 20, 2009 at 5:41 PM  
  4. broscutza said...

    Va multumesc mult..si voua toate cele bune si tot ce va doriti! Si sa simtiti cat mai putin criza- urarea anului!
    Va doresc ca indiferent e situatoe sa fiit optimisti, sa faceti alegerile bune, si sa nu incetati sa credeti in voi si in ce puteti face!
    Va multumesc pt tot!

    NUmai bine Adrian, te mai astept pe la mine!

    Iubita pe tine te astept la o cafeluta sa ne mai rasfatam!te pup

  5. ... on March 24, 2009 at 8:00 PM  
  6. Diana said...

    Nu stiu daca mai vezi tu sor`meo comentariile la postarile mai vechi, dar vreau sa iti spun si eu la multi ani cu putina intarzaiere, dar la mine se iarta :) si muult mult succes pentru tot ce ti-ai propus anul acesta! Stiu cum e sa iti doresti un bebe la nebunie si cata munca prespune asta:)))) , tocmai de asta va urez succes! Si ma bucur sa aflu ca " am o sora avocat" in loc de "am o fata topmodel" :)) ca in melodie! Si sa fie intr-un ceas bun decizia de a va casatori! Fie ca toate visele sa ti se implineasca, esti o persoana deosebita si meriti pe deplin!

  7. ... on March 27, 2009 at 5:58 PM  
  8. broscutza said...

    Dianuta draga, sora mea draga din alta mama, la cuvintele tare pur si simplu m-am topit!
    Sa se intoarca toate urarile inmiit la voi, si sa auzim ..si poate intr-o zi sa ne si vedem..veseli, sanatosi si numai cu vesti bune!!
    Multumesc din suflet!

  9. ... on March 27, 2009 at 6:01 PM