Regasirea linistii in bratele familiei e cel mai frumos lucru de care poti sa ai parte! Si pe langa, placerea nebuna de a ne organiza propria noastra casa, cu tot ce inseamna asta: alegerea de mobilier, de decoruri, de culori! Suntem in delir! Revenim cu poze!
Toate cele bune, si bafta multa !
Pace si iubire intre semeni!

Free Hit Counter


Free Counter


This entry was posted on 2/01/2009 12:59:00 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comments:

    mirela c said...

    wooow ce-mi place mie cel mai mult !sa schimb decorul,vin sa va ajut!Astept poze sa va vedem ,fericiti si impliniti.pupici pupici

  1. ... on February 1, 2009 at 4:52 PM  
  2. Anonymous said...

    ahhh, abia astept!! O sa iasa super! Cald si primitor ca voi. Ce culori ati ales pana la urma? Va pupam cu drag pe amandoi, si ne bucuram enorm ca sunteti acasa, bine, impreuna,si plini de entuziasm. Ne vedem saptamana viitoare.Mii de pupici pentru cea mai draga broscutza!!

  3. ... on February 1, 2009 at 9:01 PM  
  4. Laura said...

    Fericirea ta razbate pan' la mine, broscutza scumpa si mereu vesela!!! :)
    Bine v-ati reintors...ACASA!!!
    ...poate ni se arata sa ne vedem fata-n fata, candva! :P

    Ma bucur sa vad ca bunul Dumnezeu ti-a rasplatit...amandurora, de fapt...sufletele optimiste si v-a ajutat sa va intoarceti acasa, la casa voastra, pe care va urez, din tot sufletul, s-o decorati asa cum va place mai mult!!!
    Te pupam dulce, dulce, prietena draga!!! ...eu cu Bogdi, bineinteles! :P

  5. ... on February 9, 2009 at 1:59 PM  
  6. broscutza said...

    Mirela te asteptam cu drag, ca avem nevoie de ajutor in plus la decorare! Am atacat problemele pe mai multe fronturi, asa ca si efortul depus e mai mare, dar si bucuria atat pe parcurs cat si cea finala e mai dulce!! Multumim de cuvintele frumoase! Te pupam cu drag si pe intreaga familie, in special pe ingerasii tai!!

  7. ... on February 10, 2009 at 9:45 AM  
  8. broscutza said...

    iubita mea, stii ca tot timpul esti in inima mea, si imi dai putere pentru orice! Daca as fi putut sa imi aleg o sora, tu ai fi aceea! Si oricum, stii cum e vorba aia: "Toata viata o sa-mi fi prietena, stii prea multe secrete". Hahahaha!! Te pup cu drag si astept luna martie cu o bucurie imensa...pentru ca sunt multe motive pentru noi sa ne veselim si sa ne avem aproape!

  9. ... on February 10, 2009 at 9:48 AM  
  10. broscutza said...

    Laurica, si noi suntem fericiti, ca suntem acasa. Suntem linistiti si putem sa ne concentram pe formarea familiei noastre, pe sustinerea familiei deja existente- parinti, frati, pe bucuriile alaturi de prieteni si cei dragi!Iti multumim pentru cuvintele izvorate din sufletul tau frumos! Iti reintorc vorbele inmultite si filtrate prin inima mea!
    M-as bucura enorm sa ne vedem intr-o zi, sa pot intregi tabloul aproape complet al fiintei minunate care esti! Familia ti-o da Dumnezeu, o parte ti-o alegi singur, dar prietenii ii alegem noi! Iar eu as fi tare mandra sa te am prietena,mai mult decat imi esti deja! De ce? Pentru ca tu imi umpli inima de bucurie fiind totusi asa departe, imi atingi sufletul cu mangaierea cuvintelor tale! Ma copleseste gandul de a te cunoaste mai departe de bariera internetului, de a invata mai mult si de a ma bucura mai mult de tine si cu tine, care esti pentru mine demn model de urmat!Imi doresc sa ne vedem intr-o zi! Iti multumesc!

    Casuta noastra e un santier deocamdata, dar ma bucur de fiecare minut, si mi-e draga chiar si asa! Va fi minunata, calda, primitoare, un loc unde sa nu intre decat soare, zambet, iubire si prieteni! Cand va fi gata, va invitam cu draga inima, sa va desfatam si noi cu bunataturi si cu toata prietenia noastra!

    Va pupam cu drag si dor!Si va trimitem multe multe imbratisari calde chiar acum! Simtiti??

    P.S. Imi cer scuze ca apuc zilele astea tare rar sa intru, dar e o perioada cand cele 24 de ore nu mai sunt suficiente!

  11. ... on February 10, 2009 at 10:03 AM