Am preluat leapsa de la Laurici si postez acum primele poze pe care am putut sa le triez, din miile facute! Din pacate alea autentice, vechi vechi, sunt inca in forma tiparita, dar promit sa le scanez si sa le postez si p-alea... am insa 2 de cand eram mica si o sa va amuze teribil! In rest poze incepand cu anul 2000, incoace...
Mi-e tare drag de ele, si am cazut intr-o melancolie puternica, atunci cand am inceput sa le scot din sertarul prafuit al amintirilor... atatea momente...de unele uiti cu desavarsire..de aia e bine ca avem fotografiile...in ani raman unele din cele mai de pret valori ale sufletului tau!
Predau cu drag stafeta tuturor persoanelor care doresc sa fie nostalgice si sa imparta cu noi bucuria unor momente unice!!




Poze vechi si dragi, - eu cu mama in prima, eu cu dinte,pauza,lipsa,gaura..zambind carismatic - in a doua

In Grecia, eu curajoasa pe scuter...- eram curajoasa mai ales cand era motorul oprit!

La Meteora...cat de frumos a fost!!

In 2001, in Grecia! O vacanta superba, de neuitat.


2001 - la marea cea mare si iubitoare...placerea mea nebuna! Ce fata de copil am...
La un concert, in Vama...


Distractii cat cuprinde, bucurie generala in suflete de copii...In vama, dansand fara oprire pana-n zori, sau dandu-ne pe tobogan si salvandu-ne din "hauri fara fund" - jucand uite Ana, nu e Ana, si facand haz de necaz.. Ce vremuri frumoase!!



In Regina, un bar frumos, stilat si linistit, care ne placea tare mult,si de care mi-e tare dor! Era unul din momentele mele de rasfat, ma simteam ca un fotomodel la shooting si blitz blitz blitz peste tot!Hahaha! Mi-e dor de barul ala...si si mai dor mi-e de momentele de acolo!

La HAgiesti, vara, la soare, cand totul era fara griji! Si cu primul peste prins...

Cu profa mea - coordonatoare lucrarii mele de licenta - Maramuresul - motiv pentru care am imbracat acest frumos costum Maramuresan, pentru a putea sustine mai bine lucrarea! A fost de exceptie... plus ca la sfarsit, toti au vrut poze cu " maimuta".

De revelion, acum mai multi ani, facand show cu prietenii...HIiiii ce vremuri!!


In State, intr-un tur de forta cu Grey-hound-ul!! Zile in sir de mers cu autocarul, si eram in delir! Ce nebuni...

Cu gura pana la urechi ca de obicei!

Iar in Regina...iar pozam...

O poza romantica...

revelion 2003-2004 - si un costum cu care am facut furori....si nici nu l-am mai purtat de-atunci...da il tin..ca mi-e drag...

Fetele vesele, de ziua mea - 2005, coltarul nostru faimos; apoi aceleasi fete vesele, de ziua mea - 2007 acelasi coltar faimos

Eu cu iubita mea mamaie, pe care o ador cu toata fiinta mea...

Eu cu mama mea, cea mai scumpa fiinta din lume

Cu mama si mamaie, un trio perfect, la munte, de un revelion


This entry was posted on 2/10/2009 07:51:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

    mirela c said...

    frumoase amintiri ,in toate esti fericita si radiezi asa..ceva..da mama ta e o scumpa ,draguta foc as zice mai bine ca tie sora,oricum imi esti draga si te pupicesc.si pe puiutul tau la fel [tre' sa ma pun ''bine ''cu cineva ca doar am doua fete nu?]hihihi

  1. ... on February 14, 2009 at 4:36 PM  
  2. Laura said...

    Wowwwww, Ana mea draga si rebelaaaaa!!! ...nici nu stiu sa-ti spun care-mi place mai tare...
    In toate-mi placi la nebunie!!! :P
    ...dar in alea romantice, in care apari, ca o sirena, in rochii...una mai straluctitoare decat alta...esti SEDUCATOARE!!!
    Trebuie sa-ti spun ca am totusi o preferata: cea de pe motocicleta, cu rochia aia de vis si cu saboteii aia pe care ii ador pur si simplu!!! (si eu aveam o pereche aproape la fel, in tinerete :P)
    Esti intr-adevar mai tare decat orice manechin si fotomodel!!!
    Tare mi-e drag sa te vad, in fiecare poza altfel...dar cum spui si tu, la fel de vesela si surazatoare! :)
    Am mai vrut sa-ti scriu la vreo doua...dar prea m-ai naucit, hi, hi...
    Meriti toata fericirea din lume, pentru ca esti deosebita...si dulce! ;)
    ...te pup, ce sa mai... :)))
    ...si Bogdi, te-ai prins! :P

    P.S. Mor de ciuda ca nu ti-am vazut postarea pana acum!!! :(
    Mi-ai umplut inima de bucurie!

  3. ... on February 14, 2009 at 6:15 PM  
  4. broscutza said...

    Multumesc din suflet Mirelush! Esti o dulce ca de obicei, si voi sunteti minunate, si fetitzele tale la fel! Ca niste ingerasi! Mor de dragul vostru si va pup su eu cu multa multa bucurie si caldura!

  5. ... on February 16, 2009 at 8:33 AM  
  6. broscutza said...

    Laurica mea scumpa, post-ul tau m-a facut sa plang! De bucurie! Cuvintele tale mi s-au dus direct la inima, si mi-au ridicat moralul si mi-au adus o sclipire in ochi pe care o sa o am multe zile de-acum incolo! Ma bucur enorm ca ti-au placut pozele! Sunt amintiri atat de frumoase,la care ma gandesc cu drag!Acea pe motocicleta e si preferata mea, aveam o aura de fericire in jurul meu, si ziua acea a fost speciala! Iti multumesc pentru toate cuvintele frumoase! Nu sunt manechin, si fotomodel, desi uneori imi place sa ma inchipui, in intimitatea prietenilor, care stiu ca sunt bolnava cu pozele - sa fac si sa-mi fie facute- , sunt mai mult haioasa decat frumoasa,parerea mea, mon cher, - dar se pare ca uneori aparatul poate sa faca magie!
    Si mie mi-e tare drag sa te vad in toate pozele tale, si ma bucur ca un copil cand le postezi, pentru ca radiezi de bunatate si multumire, si fericire, si frumusete atat interioara cat si exterioara!
    Si sincer, abia astept sa te vad si " live".
    Va pup cu drag si mare dor, si pe tine si pe Bogdi!

  7. ... on February 16, 2009 at 8:42 AM