- am terminat examenele, pana acum e de bine, asa ca sa fie cu noroc
- Edi si-a pus curentul mult visat la casa, inca o chestie pozitiva bifata
- Grigore Vieru s-a dus, dar nici eu nu ma simt prea bine... investigatii medicale urgente
- tatal meu a implinit onorabila varsta de 64 de ani, 64 de primaveri, e in floarea varstei. Stiti cum se zice ca cei mai frumosi 10 ani din viata unui barbat sunt intre 64 si 65! Hihihi!! Sa-mi traiasca.
- am fost descrisa ca un om caruia ii place sa calatoreasca prin lume! e adevarat. mi-ar placea sa fac din asta o meserie
- mi-e dor de un masaj bine facut la mine acasa. nu mi-am mai facut timp. Sper sa am timp sa imi mai satisfac si micile nebunii
- mi-am propus sa mai trec pe la cursul foto, se pare ca sunt asteptata... cu poze, mi-e dor de vremurile de demult
- asta e un an plin pentru noi: planuri peste planuri, plus o licenta si examene destul de grele
- luand in considerare toate acestea, am stabilit sa ne facem doar cununia civila in iulie 2009, dupa licenta mea. Nunta mare ramane pe 2010. Asa ca avem timp sa le stabilim pe toate si sa ne pregatim.
- pe 18 ian Edi a plecat spre Londra, si a ajuns cu bine.
- e momentul unor decizii majore, care trebuiesc luate urgent, datorita unor situatii de criza, sper sa le luam pe cele mai bune!
- criza ne cam loveste din toata partile, dar mai mult la Londra decat acasa, in Romania, asa ca se ia in plan si intoarcerea noastra acasa, unde avem mult mai multe lucruri de care sa ne bucuram, sanse sa ne realizam pe masura noastra, familiile alaturi, si nu mai zic de prieteni, pe langa Londra unde pana si cunostintele pe care le ai te injunghie pe la spate, iar lupta pentru un job prost platit e acerba, dar macar sa ai cu ce sa-ti platesti cazarea si mancarea. Deci visul orisicui de a pune bani deoparte - pe ideea ca vii acasa si investesti banii-, in momentul de fata acolo, e cam nul.
-deocamdata suntem in Stand-by
-mai trag cate o linie si imi mai recalculez realizarile si pierderile de-a lungul timpului. Ajung la concluzia ca viata a fost darnica in ceea ce ma priveste, si nu am de ce sa ma plang. Si chiar si cand m-am pierdut din drumul meu, Doamne Doamne m-a mai tras de maneca si m-a adus pe calea buna, tragand invataminte de fiecare data.
- unii oameni ma motiveaza si nici nu-si dau seama de asta! altii ma motiveaza voit. pe unul l-am pierdut pe drum
- vorba aia cu : fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur, e foarte adevarata. Din pacate am simtit-o pe pielea mea, de la o persoana care mi-era tare draga si aproape de sufletul meu atat de mult timp, dar care s-a transformat intr-o straina pt mine. E mai bine pentru amandoua asa: eu dandu-mi seama ca nu-mi doresc asa prieteni, iar ea avand puterea de autovindecare de genul: nu ma intereseaza, imi fac alti prieteni si gata. Din partea mea spor, voie buna si pace la toata lumea!
- tin sa multumesc prietenilor nostri din Londra, Robert si Iolanda, care ne-au fost alaturi la bine si la greu, si s-au zbatut alaturi de noi, in gasirea de solutii. Indiferent ce alegere vom face, va ramanem datori, si va vom fi aproape in orice situatie. Apreciem tot sprijinul acordat!
- va mai tinem la 220
- in rest numai de bine

Free Hit Counter



Free Counter


This entry was posted on 1/24/2009 12:35:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comments:

    DOAR NOI said...

    Sunteti puternici, optimisti si ingerii va vor ajuta in tot ce va propuneti.
    Sunteti minunati si oameni care stiu ce vor.
    Sa iti traiasca tatal.
    Ai grija de tine.Sanatate multa si mergi la medic. Nu mai sta pe ganduri.

  1. ... on January 24, 2009 at 2:22 PM  
  2. Anonymous said...

    orice alegere ati face, noi va suntem alaturi, si va asteptam cu drag!Si stati linistit prieteni aveti destui, si de calitate, nu tzatze si barfitori.
    Hai sa facem o nunta ca-n povesti.
    te iubesc, fetitza

  3. ... on January 24, 2009 at 3:15 PM  
  4. broscutza said...

    saru mana peste sustinere! hotararea e ca si luata!tinem cont de toate, pro si contra!Doamne-ajuta! va tinem la curent!

  5. ... on January 24, 2009 at 11:18 PM  
  6. Laura said...

    Broscutza draga, cu nume de imparateasa (sper sa nu ma insel dar asa am citit la profilul tau :P)...deci Ana mea draga, cuvintele sint de prisos in fata cutezantei voastre!
    Formati un cuplu atat de minunat...puternic si senin, in acelasi timp...incat sint sigura ca veti reusi in tot ce va propuneti!
    Cu toate astea, eu va urez din toata inima sa ramaneti exact asa cum sinteti acum: mereu cu zambetul pe buze, desi doar voi stiti ce framantari va brazdeaza uneori fruntile...calzi si buni si iubitori unul cu altul...si-atunci nimic nu va mai sta in cale!
    Ma bucur mult de tot ca am ajuns sa va cunosc!

    P.S. Ana scumpa, te pup cu mare drag pentru tot!!! :)

  7. ... on January 27, 2009 at 3:58 PM  
  8. broscutza said...

    Ce bine e si ce bucurie mare in suflet am cand vad asa niste cuvinte frumoase! Draga mea Laura, iti multumim pentru tandretea si gingasia de care dai dovada, si ne bucuram si noi nespus sa te simtim aproape, pentru ca tu esti un om mare! Asa vom face, ne vom stradui sa ne pastram tot timpul increderea in viata si unul in celalalt, zambetul pe buze si inimile de copii, iar iubirea noastra ne va face sa zburam departe si sa depasim orice obstacol!Dar ca sa-ti mai fac o marturisire, sper ca si noi dupa ani si ani de casnicie,sa fim la fel de fericiti cum sunteti voi, si sa stim sa ne apreciem si sa ne respectam unul pe celalalt asa cum stiu ca si voi o faceti!

    Te pup cu drag si iti doresc tot ce e mai bun pe lume!Pupici si lui Bogdi!

  9. ... on January 27, 2009 at 10:04 PM