Sunt atat de puternica, cate prietene am. Am observat ca atunci cand mi-a fost mai greu, nu m-am simtit singura! Am primit mesaje, email-uri, telefoane de incurajare, cuvinte calde si imbratisari pline de drag!
Stiu ca viata e grea, stiu ca in unele momente persoane apropiate te ranesc si doare enorm, stiu ca uneori si tu dezamagesti oameni, dar stiu si ca atunci cand te ridici esti mai puternic, iar daca langa tine sunt prieteni, e o familie, atunci cu atat ma mult esti invingator. Iar ceea ce nu te omoara te-ntareste! Inveti sa pretuiesti totul mai bine, inveti sa traiesti mai curat si mai frumos, inveti sa triezi mai bine, inveti sa fii mai bun!

De ce oare facem petreceri intre noi inainte de a ne marita, inainte de a avea un copil, de ziua nasterii, sau cand ne pensionam?
Ce s-ar face multe dintre noi fara surori, confidente, prietene de cumparaturi, de luat masa, de calatorie? Haideti sa ne sarbatorim una pe alta de dragul nostru!
Fiti fericite!

Intotdeauna va fi o alta mai frumoasa ca tine.
Una mai desteapta.
Cu o casa mai mare.
Cu o masina mai scumpa.
Cu copii mai buni la scoala.
Cu soti ce repara mai multe in casa.

Asa ca, nu-ti mai bate capul, iubeste-te pe tine, accepta-ti circumstantele.
Gandeste-te:
Cea mai frumoasa femeie din lume poate avea o inima impietrita.
Cea mai apreciata femeie de la serviciu probabil nu poate avea copii.
Iar cea mai bogata femeie are masina, casa, haine...dar e singura.
Si vorba spune: "Si unde dragoste nu e, nimic nu e."
Asa ca, inca o data, iubeste-te. Accepta cine esti. Esti minunata si unica!

Priveste-te in oglinda dimineata cu un zambet si spune:"Dumnezeu m-a binecuvantat, asa ca nu-mi permit sa fiu stresata. Si m-am saturat sa fiu dezamagita."

"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample. Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Fiti binecuvantate, doamnelor si domnisoarelor!!!Dragele mele, va multumesc pentru tot sprijinul si toata prietenia! unul din motivele intoarcerii acasa este sufletul meu pustiu fara prieteni si familie! Eram noi doi da, dar eu fara cei dragi nu pot trai, nu ma pot simti completa, nu ma pot bucura la fel de tot ce am! Fara prieteni esti singur! Eram singuri in doi!

"Pentru lumea larga, tu esti doar o singura persoana, dar tu poti insemna o intreaga lume pentru cineva anume."

Cu drag

Free Hit Counter




Free Counter


This entry was posted on 1/28/2009 11:27:00 AM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comments:

    DOAR NOI said...

    E atat de frumos,e asa pentru sufletul meu obosit si trist.
    Mi-a revenit zambetul pe buze.

  1. ... on January 28, 2009 at 1:39 PM  
  2. Anonymous said...

    Hai ma ca mi-au dat lacrimile! Bata-te norocu sa te bata, ca esti o broscuta haioasa si iubita! Pe cand ne-adunam pe lac..la o serenada? Asta ca sa ne serbam una pe alta!
    Serios, noi suntem aici pentru tine, si daca ai nevoie de orice, doar zii si suntem langa voi! Macar atata sa-ti dam inapoi, dupa cata bucurie ne aduci tu! Anyway, I miss you like crazy!!
    Te pup si abia astept sa te vad!
    Te ador, X0X0X0X

  3. ... on January 28, 2009 at 2:16 PM  
  4. mirela c said...

    E bine uneori sa coboram cu picioarele pe pemant si sa ne bucuram de ce avem.Si e bine ca mai are cine sa o faca ,asa ca multumesc draga mea pentru aceste randuri.pupici

  5. ... on January 28, 2009 at 2:32 PM  
  6. giuly said...

    wow....frumos post :)

  7. ... on January 28, 2009 at 5:22 PM  
  8. broscutza said...

    Lizuca, macar cu o vorba buna pot oricand sa-ti fiu alaturi! Dar o sa incerc sa fac mai mult! Multumim pt gandul bun!

  9. ... on January 28, 2009 at 6:13 PM  
  10. broscutza said...

    Iubita mea, stii doar ca esti febletea mea! Si iti multumesc enorm pt sustinere... Am simtit-o si am simtit si imbratisarile tale! Iti reintorc tot insutit! Te pup si te ador si eu!

  11. ... on January 28, 2009 at 6:14 PM  
  12. broscutza said...

    Mirelush, ma bucr ca ti-a facut placere! Si sa stii ca m-am gandit la voi toate cand am scris acest post! Sa fim fericite si sa avem parte si de vorbe de suflet dar si de fapte de inima! Va pup cu mare drag!

  13. ... on January 28, 2009 at 6:16 PM  
  14. broscutza said...

    giuly ma bucur ca ti-a placut ce-am scris! Si eu am inceput deja sa-ti rasfoiesc cu nesat blogul! Si imi place din ce in ce mai mult! Este unic si antrenant, si imi place stilul tau! Te mai astept pe la mine, la un pahar de vorba virtual!!Iti doresc numai bine! oac

  15. ... on January 28, 2009 at 6:18 PM