Mami graviduta in iulie 2008!!!








pe 28 decembrie 2008, dupa primul meu Craciun eram tare obosit, asa ca dormeam cumintel oriunde ma punea mami! Plus ca ma pregateam de primul revelion, ca stiam ca se lasa cu baute!!...de laptic..yamyyy



Exact la 12 noaptea, la primul meu revelion, mami m-a imbracat in costumas de Craciun, cica Santa's Helper, nu prea stiu ce inseamna inca, dar mi-a placut, ca am dormit asa bine in el!Si la tati in brate a fost bine!!
Oricum vroiam sa va zic la toti intre 2 inghitituri de laptic: LA MULTI ANI si bine v-am gasit!! Hic!!


Pe 14 octombrie 2008, s-a nascut un om mare, Ervin Stefan Iosif, la propriu si la figurat mare! Pentru ca avea 5 kilograme la nastere, si era micul Tarzan al spitalului, si pentru ca oricum din asa parinti minunati cum are, muncitori si artisti si cu suflete bogate si nobile, o sa devina mai mult ca sigur un om de valoare!

Este un baietel linistit, si frumos, si e mandretea mamei, si lupta pentru ce-i al lui, pentru pieptul mamei bogat, si pentru atentia tuturora, stie exact ce vrea, si e mandretea tatalui!

Ervin, iti dorim sa fii sanatos, bogat sufleteste, sa continui sa fii mandria familiei, sa ai parte de belsug, de voie buna, sa fii iubit si apreciat, sa fii intotdeauna inconjurat de prieteni adevarati si familie, sa fii vesel si bun, si sa ai parte de multa vointa si de noroc cat cuprinde!

Lory si Cosmin, va dorim sa va aduca baiatul vostru numai mandrie si bucurii, sa aveti parte de tot ce e mai bun, si sa fiti in continuare si din ce in ce mai mult aceeasi familie vesela si minunata!Sa fiti sanatosi si sa aveti putere si noroc!



This entry was posted on 1/24/2009 11:40:00 AM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

    DOAR NOI said...

    E un baietel minunat si frumos. II doresc sa creasca mare. Imi doresc asa mult si eu... :(( Nu stiu cand se va intampla...ma cam lasa puterile sa lupt.
    Sa fie feriicti cu totii. Merita!

  1. ... on January 24, 2009 at 2:15 PM  
  2. broscutza said...

    este intr-adevar minunat! Sa le traiasca si sa fie minunat in continuare! Si eu imi doresc, d-aia vreau sa ma asigur ca e totul in regula!
    Si tu sa fii fericta si multumita si linistita sufleteste! Te pup

  3. ... on January 24, 2009 at 11:20 PM  
  4. mirela c said...

    E un scumpel ,un frumusel tare dragut ,sa aiba parte de tot ce ii doresc parintii si inca pe deasupra.Sunteti o familie frumoasa.

  5. ... on January 26, 2009 at 12:58 PM  
  6. mirela c said...

    E un scumpel ,un frumusel tare dragut ,sa aiba parte de tot ce ii doresc parintii si inca pe deasupra.Sunteti o familie frumoasa.

  7. ... on January 26, 2009 at 12:58 PM