Se zice ca asa cum incepi anul, asa il si termini... Noi l-am inceput minunat..asa ca sunt convinsa, mai mult ca niciodata ca o sa fie un an extrem de bun!... Pe langa multe planuri si proiecte pregatite, cel mai important e faptul ca anul asta vom deveni o familie....familia noastra frumoasa si vesela...

Imi pare rau insa ca n-am mai reusit sa va tin la curent cu cele intamplate!

Acum am ajuns acasa, in sfarsit! De Craciun am fost la Targoviste cu totii, unde a fost minunat; apoi am plecat numai tineretul, pe 27 spre Breaza, unde am stat pana pe 2 ian. Abia astept sa postez pozele, sunt de exceptie... ! ;) Apoi ne-am intors la Targoviste, sa ciocnim si cu ai batrani cate un pahar de An Nou! Azi, eu si Edi am plecat spre Bucuresti, sa o conducem pe mama care pleaca innapoi la Valcea! De azi, se cam termina insa vacanta, eu intru in pregatire de examene, si Edi face du-te vino Buc-Targoviste, ca ne pune curent si apa la casa noastra de acolo, pentru care am inceput sa ne facem niste planuri marete..vreo 3 copii...hahaha!!

Deci vedeti ce nebunie minunata a fost in viata noastra... Asa ca promit sa recuperez de-acuma!!

In sfarsit, as vrea sa va urez din tot sufletul sa aveti un an bun, productiv, plin de realizari, un an in care sa fiti multumiti de tot ce faceti, un an cu sanatate si belsug, iar la sfarsitul lui..cand veti trage linie, sa spuneti plini de entuziasm : "DA, SUNT CATEGORIC PE PLUS SI ANUL ASTA!!!"

LA MULTI ANI!!



Free Hit Counter





Free Counter


This entry was posted on 1/03/2009 06:45:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: